Μετά τό μπλοκάρισμα τῶν τραπεζικῶν λογαριασμῶν
τοῦ συνδικαλιστῆ τῶν ἀγροτῶν:
Μπλόκαραν τούς τραπεζικούς λογαριασμούς τοῦ ἀγρότη συνδικαλιστῆ Κώστα Ἀνεστίδη!
ἀκολουθήθηκε ἡ ἴδια τακτική καί σέ ἄλλον ἀγρότη
πού μᾶλλον ἔκανε τό λάθος
νά πάρει ἠλεκτρονική ταυτότητα
ἤ προσωπικό ἀριθμό (ἤ καί τά δύο)!
Γι' αὐτόν τόν λόγο ἡ ἀντίχριστη νέα τάξη πραγμάτων
κόπτεται νά ὑποχρεώσει τήν ψηφιακή ταυτοποίηση
καί τό ψηφιακό χρῆμα,
ὥστε μέ ἕνα πάτημα κουμπιοῦ
νά μήν μπορεῖ καί νά ἀγοράσει ὁ κάθε πολίτης,
εἰδικά αὐτός πού θά τιμωρεῖται μέ ἀποκλεισμό
γιατί πάει κόντρα στό ἀντίχριστο καί ἀνθελληνικό
πολιτικό σύστημα πού ἐπιχειροῦν νά μᾶς ἐπιβάλλουν!
Ἐδῶ καί καιρό σᾶς ἀποκαλύπτουμε μέ δόσεις
μικρά δείγματα ἀντίχριστης δικτατορικῆς
κυβερνητικῆς συμπεριφορᾶς στούς πολίτες
ἐν τῷ κόσμῳ καί ἐν Ἑλλάδι,
γιά νά μή πεῖτε ὅτι δέν γνωρίζατε
τί σᾶς περιμένει ἄν ἐνδώσετε
στήν καλοστημένη ψηφιακή παγίδα
"γιά τήν εὐκολία σας"...:
Διαπίστωσε ότι οι λογαριασμοί του είναι δεσμευμένοι και σε επικοινωνία που είχε με την τράπεζα του είπαν ότι είναι εντολή του ελληνικού FBI
Τη δέσμευση των λογαριασμών του καταγγέλλει ο Γιώργος Μπότας, γενικός γραμματέας Β’ αγροτικού συνεταιρισμού Χαλάστρας και μέλος της Συντονιστικής του μπλόκου Μαλγάρων.
Όπως είπε ο ίδιος, σήμερα το πρωί στη Voria, διαπίστωσε ότι οι λογαριασμοί του είναι δεσμευμένοι και σε επικοινωνία που είχε με την τράπεζα του είπαν ότι είναι εντολή του ελληνικού FBI.
Ο κ. Μπότας αναφέρει ότι μέχρι χθες έκανε κανονικά συναλλαγές και το πρόβλημα εμφανίστηκε σήμερα όταν πήγε στο περίπτερο και επιχείρησε να πληρώσει με την κάρτα του. Εκεί διαπίστωσε ο λογαριασμός ήταν μηδενικός.
Σύμφωνα με τον ίδιο, μέχρι και τις 17 Δεκεμβρίου πήρε κανονικά όλες τις νόμιμες επιδοτήσεις.
https://www.youtube.com/watch?v=RfBE5sqi1eo
Πηγή:
Όσοι προσκυνούν τον αντίθετο, ελαφρά τη καρδία, θα έχουν τρομερές συνέπειες, αιώνιες αλλά και εν τω κοσμω! Μετανοια για όλους μας!
ΑπάντησηΔιαγραφήΧαίρε νύμφη ανυμφευτε. Ο Χριστός χαίρεται όταν τιμούμε την μητέρα του , και λέμε πολλές φορές τους χαιρετισμούς της την ημέρα, όπως έλεγε και ο αγιασμένος γέροντας Εφραίμ της Αριζόνας. Η Παναγία μας μπορεί να μας σώσει ως πρόσωπα κι ως ορθόδοξο έθνος από την σατανική νέα τάξη πραγμάτων και να μας οδηγήσει σε μετάνοια αν λέμε καθημερινά τους χαιρετισμούς της.Τοτε ο Χριστός θα κάνει το θαύμα , οι δαίμονες θα κατατροπώθουν και δεν θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν τα αντίχριστα σχέδια τους .χαίρε το των δαιμόνων πολυθρηνητον τραύμα. Χαίρε νύμφη ανυμφευτε.
ΑπάντησηΔιαγραφή