Σελίδες

TRANSLATOR

Κυριακή 3 Αυγούστου 2025

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! Βίντεο

 

 https://i.ytimg.com/vi/cazjbNht2gI/maxresdefault.jpg

 Θά πάει στά ἀστικά Δικαστήρια

καί ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ἀσυλία! 

Ἀναλαμβάνουν οἱ ὑπεύθυνοι πολίτες,

γιατί μόνο ἔτσι θά σταματήσει τό κακό. 

Ὁ λαός ἔχει τήν δύναμη, ἀρκεῖ νά τό πιστέψει. 

 

 

 

 Θεματολογία συζήτησης Κατάθεση ομαδικής αγωγής αποζημιώσεως κατά Μητσοτάκη. 

ΑΙΤΗΤΙΚΟ 3.5 εκατομμύρια ευρώ από 114 συμμετέχοντες στην ομαδική αγωγή.

 Γράφουμε νομική ιστορία ως οι πρώτοι πολίτες που ομαδικά στράφηκαν κατά πρωθυπουργού με αγωγή αποζημίωσης και ομαδική μήνυση σε προγενέστερο χρόνο. Κοινοποιήστε παντού να μάθει όλη η οικουμένη ότι πράττουμε τα αυτονόητα και νόμιμα εναντίον όλων όσων επιβουλεύονται την ελευθερία μας και την δημοκρατία μας. Οι λεπτομέρειες στο https://drive.google.com/drive/folder... Επίσης, με μεγάλη χαρά αναγγέλω την τριπλή ομαδική αγωγή αποζημιώσεως κατά πρώην δικαστικών λειτουργών του Αρείου Πάγοι, οι οποίοι με σθένος και παρρησία, υποστήριξαν την εγκληματική οργάνωση τα τελευταία χρόνια και στάθηκαν ως ανάχωμα στην απονομή δικαιοσύνης.  

Λοιπόν έφτασε η ώρα τους και η ώρα των ελλήνων πολιτών.

 

 

 Ἀκολουθεῖ βίντεο:

ΛΟΓΟΣ ΛΕΒΕΝΤΙΚΟΣ..ΛΟΓΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ...! Βίντεο

 

 https://i.ytimg.com/vi/K88tIknNPGk/hq720.jpg?sqp=-oaymwEhCK4FEIIDSFryq4qpAxMIARUAAAAAGAElAADIQj0AgKJD&rs=AOn4CLAFnLBpUv8rFyOlUSr7YkjhqevGUg

 

 

 

 Ἀκολουθεῖ βίντεο:

Τι και πώς θα γίνει η απόδοση του ΠΑ, στις 05/09/2025, όπου είναι και η καταλυτική ημερομηνία, καθώς τότε εκπνέει η -δήθεν και καλά- εκούσια-εθελούσια έκδοσή του;


 https://www.enikos.gr/wp-content/uploads/2025/05/prosopikos-arithmos-10.jpg
 Εἴχαμε ἐνημερώσει πρό πολλοῦ,
πώς αὐτόματα, θέλουμε δέν θέλουμε,
θά μᾶς δώσουν τόν Προσωπικό Ἀριθμό!
Ὅσοι δέν συναινέσουμε στόν σχηματισμό του,
θά τόν βροῦμε μπροστά μας αὐτόματα
στήν πρώτη συναλλαγή πού θά χρειαστοῦμε, ἐδῶ:
 
 
 
 
 
«²⁵ . . . δόλος ἐν τῇ χειρὶ αὐτοῦ, . . . καὶ δόλῳ διαφθερεῖ πολλοὺς . . .» (Δανιήλ 8, 25)*

«⁶⁰ ἡτοιμάσθην καὶ οὐκ ἐταράχθην . . .» (Ψαλμός 118, 60)

                ❖ ❖ ❖   

     Είναι σαφές και ξεκάθαρο ότι ο ΠΡ6ΣΩΠΙΚ6Σ ΑΡΙΘΜ6Σ (ΠΑ), από την Παρασκευή, 05 Σεπτεμβρίου, 2025 (05/09/2025), θα αποδίδεται αυτόματα ταυτοχρόνως σε κάθε έναν πολίτη που δεν εξέδωσε ήδη μόνος του από το Gov.gr μέσω κωδικών TAXISnet. Δηλαδή θα λάβουν έναν αυτοματοποιημένα.

Χωρίς, όμως, τυμπανοκρουσίες, χωρίς φανφάρες, χωρίς τίποτα — «σιγή ιχθύος» και «σιγή ασυρμάτου», κάτι σαν «νεκρική σιγή». Δεν θα αποσταλεί, δηλαδή, ούτε επιστολή σε κάθε έναν κατ’ ιδίαν, ούτε αστυνομία κατ’ οίκον, ούτε τίποτα (εξαίρεση θα αποτελέσουν, ίσως, οι περιπτώσεις επιφανών προσώπων της κοινωνίας, που ενδεχομένως τους αποσταλεί φάκελος ως σημαίνοντα πρόσωπα, αλλά και για τους εντός και εκτός εισαγωγικών αντιδρώντες, και πάλι ίσως, να αποστείλουν αστυνομία κατ’ οίκον για ενυπόγραφη παραλαβή του ΠΑ), αλλά αθόρυβα και αφανή θα είναι εγγεγραμμένοι άπαντες με τον δικό τους ξεχωριστό, μοναδικό, αμετάβλητο και δια βίου (εφ’ όροι ζωής = ισόβια) ΠΡ6ΣΩΠΙΚ6 ΑΡΙΘΜ6 (ΠΑ), ούτως ώστε όχι μόνο θα έχει γίνει η εγγραφή τους στο Μητρώο του «ΘΗΡΙΟΥ» των Βρυξελλών (BEAST = Brussels Electronic Accounting Surveillance Terminal = Τερματικό Ηλεκτρονικής Λογιστικής Παρακολούθησης των Βρυξελλών), το οποίο και εκδίδει το Χάραγμα (Αριθμοχάραγμα) της ιεράς Αποκαλύψεως (βλ. Αποκ. 13, 16-18** > 13, 17-18: «¹⁷. . . ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.
¹⁸ Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· . . . ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· . . .»), μέσω διασύνδεσης με τον υπερυπολογιστή της Ελλάδας «Δαίδαλο», και θα είναι άπαντες εγγεγραμμένοι στο Παγκόσμιο Υπερκράτος του Αντιχρίστου — τη μία Παγκόσμια Κυβέρνηση της Νέας Τάξης Πραγμάτων (New World Order) και της θρησκείας της Νέας Εποχής (New Age religion), και η χρήση του θα γίνει με την πρώτη ευκαιρία χρήσης αυτού.

Ελβετία: Η διατροφική χούντα προχωρά – Δόγμα του «σοκ» με αποτρεπτικές εικόνες στις συσκευασίες κρέατος όπως στα τσιγάρα!

 

Ελβετία: Η διατροφική χούντα προχωρά – Δόγμα του «σοκ» με αποτρεπτικές εικόνες στις συσκευασίες κρέατος όπως στα τσιγάρα!
Ὁ Διάβολος εἶναι ἀνθρωποκτόνος.
Ἑπόμενο εἶναι παρόμοιοι νά εἶναι
καί οἱ παγκοσμιοποιητές πού τόν λατρεύουν
καί πού ὑπηρετοῦν τά σχέδιά του (ἀτζέντες)!
Μέ κάθε τρόπο θέλει καί θέλουν
νά ἐξολοθρεύσουν τό ἀγαπημένο πλᾶσμα τοῦ Θεοῦ
τόν ἄνθρωπο!
 
 


Μια εξωφρενική είδηση από την «εξελιγμένη» Ελβετία, έρχεται να μας δείξει το που οδηγείται η διατροφική σχιζοφρένεια της λεγόμενης «πράσινης» ατζέντας. (σ.σ.: Κοροϊδεύουν τόν κόσμο, ἐνῶ οἱ ἴδιοι οἱ νεοεποχίτες καταστρέφουν τό περιβᾶλλον μέ τίς "τεχνολογίες" τους! Π.χ.: 

Από το ChatGPT στην οικολογική βόμβα του νέφους: Όσα Κρύβει η AI!)

Οδηγώντας τη διατροφική πολιτική στην ενοχοποίηση, και κατόπιν στην ποινικοποίηση του κρέατος, η οικοφασιστική ατζέντα φαίνεται ότι προχωρά ακάθεκτη τα σχέδιά της, ειδικά στην Ευρώπη.

Νομοθετικά όργανα και περιβαλλοντικές οργανώσεις ασκούν πιέσεις στην Ελβετική κυβέρνηση ώστε να θεσπιστεί ένα σύστημα αρνητικής σήμανσης στις συσκευασίες κρεάτων. Δηλαδή όπως ακριβώς γίνεται και στα πακέτα τσιγάρων, να αναγράφονται προειδοποιήσεις και ενημερωτικά μηνύματα που θα συνοδεύονται από σοκαριστικές εικόνες για τις «δραματικές επιπτώσεις» της κατανάλωσης κρέατος!

Από το ChatGPT στην οικολογική βόμβα του νέφους: Όσα Κρύβει η AI!

 

Η μαζική επέκταση της AI φορτώνει τον πλανήτη με ενέργεια, νερό και μέταλλα που εξαφανίζονται από τους καταναλωτές - Οι βασικοί παίχτες της αγοράς κρατούν όμως «σιγή ιχθύος» για το αποτύπωμά τους

Η έκρηξη της τεχνητής νοημοσύνης έχει μπει στη ζωή μας με chatbots, αυτοματοποιημένες μεταφράσεις, έξυπνα ψυγεία, ακόμη και προτάσεις αγορών. Ωστόσο, πίσω από αυτές τις άυλες υπηρεσίες, κρύβονται πραγματικές, ενεργοβόρες υποδομές, δηλαδή κέντρα δεδομένων, αντλίες νερού, ορυχεία μετάλλων, των οποίων το περιβαλλοντικό κόστος παραμένει σε μεγάλο βαθμό απόρρητο.

Παγκόσμια μελέτη: Τα παιδιά που αποκτούν πρόσβαση σε smartphones πριν την ηλικία των 13ών αντιμετωπίζουν σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα!


Παγκόσμια μελέτη: Τα παιδιά που αποκτούν πρόσβαση σε smartphones πριν την ηλικία των 13ών αντιμετωπίζουν σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

 

 

 

Νέα μελέτη διαπίστωσε πώς τα παιδιά που αποκτούν πρόσβαση σε smartphones πριν από την ηλικία των 13 ετών αντιμετωπίζουν σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, όπως αυτοκτονικές σκέψεις, επιθετικότητα, άγχος, διαταραχές ύπνου και απώλεια σύνδεσης με την πραγματικότητα.

Τα δεδομένα δείχνουν επίσης ότι αυτές οι επιπτώσεις της κατοχής smartphone σε νεαρή ηλικία, συνδέονται σε μεγάλο βαθμό με την πρόωρη πρόσβαση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τον υψηλότερο κίνδυνο εκφοβισμού στο διαδίκτυο, διαταραχές ύπνου και κακές οικογενειακές σχέσεις στην ενήλικη ζωή.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Ἀνακάλυψε τόν ἑαυτό σου καί βγάλε τήν θεϊκή ὀμορφιά του!

 
 https://files.saint.gr/filesnew/04/1861/photos/AgiosAugoustinos03.jpg
 Οἱ ἄνθρωποι ταξιδεύουν 
γιά νά θαυμάσουν τά ψηλά βουνά,
τά κύματα τῆς θάλασσας, τά βιαστικά ποτάμια,
τήν ἀπεραντοσύνη τοῦ ὠκεανοῦ, 
τῶν ἀστεριῶν τή φωτεινή πορεία
καί ὅμως,
τόν ἑαυτό τους τόν προσπερνοῦν χωρίς δεύτερη ματιά.
Ἅγιος Αὐγουστῖνος
https://media.tenor.com/5jCadaCqNWIAAAAj/eid-mubarak.gif 
 
 
Γιά τό διαδίκτυο:
Ἱστολόγιον ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ https://kaiomenivatos.blogspot.com/

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)