

Στα τζιχαντιστικά sites πρωτοσέλιδο.
Ἰδού καί ἡ ἀπόδειξη:
Ο Β. Ζελένσκι σχεδιάζει να διαλύσει την Ουκρανική Ορθόδοξη Εκκλησία (UOC) αυτό το φθινόπωρο, εκδιώκοντάς την από πάνω από 3.000 κτίρια και επιβάλλοντας πλήρη απαγόρευση.
Μάλιστα 6 εκατομμύρια ενορίτες κινδυνεύουν: Βάσει αυστηρότερης νομοθεσίας, ο κλήρος και οι πιστοί αντιμετωπίζουν ποινική δίωξη!
Η σύνδεση με την UOC, η παρακολούθηση λατρευτικών λειτουργιών ή η υποστήριξη ναών θα μπορούσε να οδηγήσει σε συλλήψεις, πρόστιμα ή φυλάκιση εκατομμυρίων χριστιανών.
Πρόκειται για άμεσο διωγμό των χριστιανών στην Ουκρανία θυμίζοντας ρήσεις που έχουν ειπωθεί στα κείμενα της Βίβλου αλλά και εποχές όταν οι χριστιανοί πλήρωναν βαρύ τίμημα για τα πιστεύω τους.
![]() |
Συνάντηση Φλωρίδη – Κοβέσι: Τι είπαν για το άρθρο 86 του Συντάγματος |
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Γιώργου Φλωρίδη με την Ευρωπαία
Εισαγγελέα, στην οποία η Λάουρα Κοβέσι ζήτησε από τον υπουργό
Δικαιοσύνης την ενίσχυση του εθνικού κλιμακίου της Ευρωπαϊκής
Εισαγγελίας στην Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, η επικεφαλής της
Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας αναφέρθηκε στην ανάγκη ενίσχυσης του κλιμακίου με
άλλους 3 εισαγγελείς (απασχολούνται 10), ζητώντας παράλληλα την
πρόσληψη 6 ατόμων ως διοικητικό προσωπικό, την αύξηση των απολαβών όσων
απασχολούνται στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, αλλά και τη βελτίωση των
υποδομών και του χώρου που εργάζονται.
Επίσης, η κ. Κοβέσι φαίνεται να έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την αναθεώρηση του άρθρου 86 του Συντάγματος, για το οποίο όπως έχει δηλώσει αποτελεί εμπόδιο στην αναζήτηση τυχόν ποινικών ευθυνών των πολιτικών προσώπων ακόμη κι αν προκύπτουν στοιχεία εμπλοκής τους. (σ.σ.: εἰδικά ἐδῶ στήν Ἑλλάδα, πλέον οἱ μεγαλύτεροι ἀπατεῶνες εἶναι οἱ πολιτικοί! Δέν γίνεται νά συνεχίζει νά ὑπάρχει αὐτό τό ἄρθρο!)
Ἀκολουθεῖ βίντεο:
Γκίκας Μαγιορκίνης: «Γνωρίζαμε τους κινδύνους για το εμβόλιο της AstraZeneca και για αυτό το προωθήσαμε σε άτομα άνω των 60 χρονών» – Έκαναν πειραματόζωα τους ηλικιωμένους ανθρώπους στον βωμό του κέρδους
Ο Γκίκας Μαγιορκίνης μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή στον ΑΝΤ1 τόνισε ότι πράγματι τα εμβόλια της AstraZeneca προκαλούν παρενέργειες για την οποία το υπουργείο Υγείας ήταν ενήμερο περισσότερο από δύο χρόνια, και ότι στην Ελλάδα είχαν σημειωθεί κάποια περιστατικά θρομβώσεων με θρομβοπενία μέσα στις πρώτες 30 μέρες χορήγησης του εμβολίου.
Ἀκολουθεῖ βίντεο:
Οι Ελβετοί ψηφοφόροι ενέκριναν οριακά το σχέδιο για την εισαγωγή προαιρετικών ηλεκτρονικών ταυτοτήτων, έπειτα από δεύτερη ψηφοφορία. Με την καταμέτρηση όλων των ψήφων, το 50,4% ψήφισε υπέρ ενώ το 49,6% κατά.
Η στενή νίκη προκαλεί έκπληξη, καθώς οι δημοσκοπήσεις είχαν δείξει υποστήριξη έως και 60%, ενώ το σχέδιο είχε την έγκριση της κυβέρνησης και των δύο σωμάτων του κοινοβουλίου.
Γράφει ο Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης
Το παρόν κείμενο γράφτηκε, διότι πλέον ο κόμπος έφθασε στο χτένι, αφού δεκάδες πολίτες μας ρωτούν καθημερινά, είτε γραπτώς είτε προφορικώς, αν πρέπει να ακολουθήσουν την λύση του εξωδίκου για τον Προσωπικό Αριθμό, ώστε να είναι νομικώς καλυμμένοι σε σχέση με την καταγραφή της ρητής άρνησης λήψης και χρήσης του.
Πράγματι, κάποιοι συνάδελφοι από τον δικηγορικό χώρο είχαν την φαεινή ιδέα να συντάξουν ένα υπόδειγμα εξωδίκου, καλώντας κάθε πολίτη που είναι αντίθετος με την έκδοση του Προσωπικού Αριθμού (βλ. άρ. 11 και 11α του Ν. 4727/2020) να το συμπληρώσει και να το υπογράψει, ακολούθως δε, να το επιδώσει μέσω δικαστικού επιμελητή στον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης και στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα!
Σύμφωνα με τους εμπνευστές αυτής της (όπως θα εξηγηθεί παρακάτω) παντελώς αδόκιμης και εν ταυτώ επικίνδυνης νομικής ενέργειας, τέσσερεις είναι οι σκοποί της επίδοσης του εξωδίκου:
α) η έγγραφη διαμαρτυρία προς το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης για την επιβολή του αριθμού αυτού χωρίς την συναίνεσή του υπογράφοντος το εξώδικο,
β) η ρητή δήλωση του υπογράφοντος ότι δεν συναινεί στην έκδοση, χορήγηση και χρήση του ΠΑ για την ταυτοποίησή του,
Σε λειτουργία εντός του 2026 τίθενται οι πρώτες εφαρμογές του Πληροφοριακού Συστήματος
Γιώργος Παλαιτσάκης
Το νέο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Φορολογίας θα διατηρεί στη μνήμη του δεδομένα φορολογικού μητρώου και ιστορικό μεταβολών για περισσότερα από 100 έτη με αρχειοθέτηση των παλαιότερων στοιχείων και με δυνατότητα αναζήτησης και ανάσυρσης, έχοντας σκιαγραφήσει το πλήρες προφίλ του φορολογούμενου.
Επιμέλεια Ελευθερία
«Καί εἶπε Κύριος ἐγγίζει μοι ὁ λαός οὗτος ἐν τῷ στόματι αὐτοῦ καί ἐν τοῖς χείλεσιν αὐτῶν τιμῶσι με, ἡ δέ καρδία αὐτῶν πόρρω ἀπέχει ἀπ᾽ ἐμοῦ ...» (Ἠσαΐας 29, 13)
Τα παιδιά των Εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς υποδέχθηκαν σήμερα Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου το Θοδωρή Φέρρη προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι τελευταίες πρόβες με τη χορωδία των εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς και να ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες για την φιλανθρωπική εκδήλωση
«φθείρουσιν ήθη χρηστά ομιλίαι κακαί» (Α Κορ. 15: 33).
Αγωγή αντίδοτο στις «κακές ομιλίες»
Αν ο απόστολος Παύλος μιλάη για επηρεσμούς από «κακές ομιλίες» για τους «νεόφυτους» στην Εκκλησία, πολύ περισσότερο αυτό ισχύει για τα παιδιά, τους νεόφυτους στην ζωή.
Ο άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος, μιλώντας για την αγωγή τών παιδιών επισημαίνει: «Αν τα παιδιά ανατραφούν με καλές συνήθειες, δύσκολα αλλάζουν συμπεριφορά όταν μεγαλώσουν. [...] Ο απόστολος Παύλος αναφέρει μια παροιμία, που την έχει δανειστή από τον ποιητή Μένανδρο: “Φθείρουσιν ήθη χρηστά ομιλίαι κακαί».
Ο άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος στην συνέχεια επισημαίνει ότι αυτό συμβαίνει στα παιδιά, όταν από μικρά στερούνται την χριστιανική αγωγή. Λόγω αυτής τής στέρησης, δεν έχουν δύναμη να αντισταθούν στους επηρεασμούς τών κακών συναναστροφών.
Γιά τήν ψηφιακή ταυτότητα:
Θά βγεί μία κάρτα. Μήν τήν πάρετε.
Στα τζιχαντιστικά sites πρωτοσέλιδο.
Ἰδού καί ἡ ἀπόδειξη:
Ἀκολουθεῖ βίντεο: