Τό παρόν ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013

Τό παρόν Ὀρθόδοξο Χριστιανικό Ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013
μέ τήν Χάρη τοῦ Κυρίου ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ, ταῖς πρεσβείαις τῆς Ὑπεραγίας Θεοτόκου καί δι' εὐχῶν...
Τοῦτος ὁ ἱστότοπος εἶναι ὀρθόδοξος, κατηχητικός, ἀντιαιρετικός, ἀντιοικουμενιστικός, ἀντινεοταξικός καί ψυχωφέλιμος.

Ρατσισμός δέν εἶναι νά σχολιάζει κανείς τό κακό πού συμβαίνει, ἀλλά ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ἀπό κάποιους εἰς βάρος τοῦ καλοῦ, ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΑΙ Ἤ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΩΣ ΟΡΘΟΝ!

Ετικέτες


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ! Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙΟΜΕΝΗΣ ΒΑΤΟΥ.

TRANSLATOR


" Ἕως τοῦ θανάτου ἀγώνισαι περί τῆς ἀληθείας, καί Κύριος ὁ Θεός πολεμήσει ὑπέρ σου " (Σ. Σειράχ 4, 28)
Σχόλια υβριστικά, κακεντρεχή, αγενή, ασεβή, προσβλητικά, αναπόδεικτα, χωρίς χριστιανικό ήθος ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ!

Σελίδες

Πέμπτη 20 Μαΐου 2021

Κύπρος: 1 στους 3 που πέθαναν μεταξύ 24/3-9/5 είχε ιστορικό εμβολιασμού!

Κύπρος: 1 στους 3 που πέθαναν 

μεταξύ 24/3-9/5 

είχε ιστορικό εμβολιασμού!

 

Κύπρος: 1 στους 3 που πέθαναν μεταξύ 24/3-9/5 είχε ιστορικό εμβολιασμού

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία (τα οποία παρατίθενται σε πίνακα), από την 24η Μαρτίου, όταν ξεκινά η αναφορά σε ιστορικό εμβολιασμού, μέχρι την 9η Μαΐου, όταν και αφαιρείται, το 69% δεν είχε εμβολιαστεί και το 31% είχε λάβει έστω και μια δόση κάποιου εμβολίου.

Μεγάλη συζήτηση λαμβάνει χώρα τις τελευταίες μέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Υγείας να αφαιρέσει από τις καθημερινές του ανακοινώσεις για τον κορωνοϊό την διευκρίνηση αν τα άτομα που κατέληξαν είχαν ή δεν είχαν ιστορικό εμβολιασμού.

Παρόμοια συζήτηση είχε γίνει και τα μέσα Απριλίου, όταν αποφασίστηκε η αφαίρεση της αναφοράς για την ύπαρξη ή όχι υποκείμενων νοσημάτων αυτών που κατέληξαν.

Η «Σημερινή Online» μελέτησε όλα τα δελτία τύπου, όπως υπάρχουν αναρτημένα στην ειδική ιστοσελίδα του Γραφείου Τύπου & Πληροφοριών για τον κορωνοϊό (https://www.pio.gov.cy/coronavirus/categories/press).

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία, τα οποία παρατίθενται στον πίνακα πιο κάτω, από την 24η Μαρτίου 2021, όταν ξεκινά η αναφορά σε ιστορικό εμβολιασμού, μέχρι την 9η Μαΐου 2021, όταν και αφαιρείται, ανακοινώθηκαν συνολικά 90 «θάνατοι από την νόσο COVID – 19».

Εξ αυτών των 90, οι 62 δεν είχαν ιστορικό εμβολιασμού και 28 είχαν εμβολιαστεί, τουλάχιστον με την μία δόση κάποιου εμβολίου. Με άλλα λόγια, στην εξεταζόμενη περίοδο 24/03 – 09/05, το 69% κατέληξε χωρίς ιστορικό εμβολιασμού και το 31% με ιστορικό εμβολιασμού.
 

table.JPG

Ο λόγος, σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, που αφαιρέθηκε η αναφορά «είναι για να μην δημιουργούνται αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων και διστακτικότητα για το εμβολιαστικό πρόγραμμα», ενώ έγινε επίκληση και στα προσωπικά δεδομένα.

Υποκείμενα νοσήματα


Να σημειωθεί πως μέχρι και τις 17 Απριλίου 2021, όλοι όσοι κατέληξαν (με ή χωρίς εμβολιασμό) είχαν ταυτόχρονα και υποκείμενα νοσήματα. Από τις 18 Απριλίου είχε αφαιρεθεί η αναφορά σε υποκείμενα νοσήματα.
Σύμφωνα με την Εκπρόσωπο του Υπουργείου Υγείας, η απόφαση πάρθηκε μετά από σύσταση του Σύμβουλου του Υπουργείου για θέματα κοινωνιολογίας και ψυχολογίας στην πανδημία και μέλος της ΣΕΕ Κωνσταντίνου Φελλά.

Όπως ανέφερε η Μαργαρίτα Κυριάκου δεν υπάρχει λόγος να αναφέρεται η φράση υποκείμενα νοσήματα από την στιγμή που δεν δηλώνεται το νόσημα που έχει ο ασθενής που καταλήγει.

Ο καθηγητής Κωνσταντίνος Φελλά ο οποίος εξήγησε ότι με την φράση υποκείμενα νοσήματα αντιμετωπίζεται διαφορετικά ο θάνατος ενός ατόμου με covid, καθώς θεωρείται δεδομένο ότι ο πάσχων θα έχανε τη ζωή του αν όχι από κορωνοϊό, από κάποια άλλη ασθένεια.

Εθνική Αναφορά Υπουργείου Υγείας


Η πρόσφατη έκθεση «Νόσος Κορωνοϊού 2019 (COVID-19) - Εθνική Αναφορά μέχρι 11/05/2021» που δημοσιεύθηκε σήμερα από το Υπουργείο Υγείας, αναφέρει κάτω από την ενότητα «Θάνατοι», χωρίς ιδιαίτερη αναφορά στο ιστορικό ή όχι εμβολιασμού τα εξής λεπτομερή στοιχεία:

«Με βάση τα καταχωρημένα στοιχεία, μεταξύ των ατόμων που διαγνώσθηκαν με COVID-19 μέχρι την 11η Μαΐου, καταγράφηκαν 342 θάνατοι μέχρι τη 12η Μαΐου 2021, με υποκείμενη αιτία τη νόσο COVID-19 (θνητότητα COVID-19: 0,5%). Η θνησιμότητα COVID-19 ανά 100.000 πληθυσμού είναι 38,5. Σε άνδρες σημειώθηκαν 226 θάνατοι (66,1%) και σε γυναίκες 116 (33,9%). Η διάμεση ηλικία των ατόμων με COVID-19 που έχασαν τη ζωή τους λόγω της συγκεκριμένης νόσου ήταν τα 80έτη (Ενδοτεταρτημοριακό εύρος: 71-86έτη). Στην επαρχία Λεμεσού δηλώθηκαν 125 (36,6%) θάνατοι, 119 (34,8%) στην επαρχία Λευκωσίας, 57 (16,7%) στην επαρχία Λάρνακας, 23 (6,7%) στην επαρχία Πάφου, 14 (4,1%) στην επαρχία της ελεύθερης Αμμοχώστου και 4 θάνατοι (1,2%) αφορούν στις Βρετανικές βάσεις ή κατοικία στην αλλοδαπή ή δεν υπήρχε για αυτούςδιαθέσιμη πληροφορία.Ο διάμεσος χρόνος από την ημερομηνία τηςδειγματοληψίας μέχρι την ημερομηνία θανάτου από COVID-19ήταν 13ημέρες (Ενδοτεταρτημοριακό εύρος: 7-21 ημέρες). Το γράφημα (Γράφημα 5α) δείχνει τον αριθμό θανάτων ανά ημέρα με υποκείμενη αιτία τη νόσο COVID-19.

Με βάση τα καταχωρημένα στοιχεία που διαγνώστηκαν μέχρι την 11η Μαΐου, μεταξύ των ατόμων που διαγνώσθηκαν με COVID-19, δηλώθηκαν, μέχρι την 12η Μαΐου 2021, 409 θάνατοι από κάθε αιτία (θνητότητα από κάθε αιτία επί των διαγνωσμένων περιπτώσεων COVID-19: 0,6%). Η θνησιμότητα (θάνατοι από κάθε αιτία σε άτομα με COVID-19 ανά 100.000 πληθυσμού) είναι 46,1. Σε άνδρες σημειώθηκαν 273 θάνατοι (66,8%) και σε γυναίκες 136 (33,2%). Η διάμεση ηλικία των ατόμων με COVID-19 που έχασαν τη ζωή τους ήταν τα 80έτη (Ενδοτεταρτημοριακό εύρος: 71-86έτη). Στην επαρχία Λεμεσού δηλώθηκαν 155 (37,9%) θάνατοι, 135 (33%) στην επαρχία Λευκωσίας, 68 (16,6%) στην επαρχία Λάρνακας, 30 (7,3%) στην επαρχία Πάφου, 17 (4,2%) στην επαρχία της ελεύθερης Αμμοχώστου και 4 θάνατοι (1%) αφορούν στις Βρετανικές βάσεις ή κατοικία στην αλλοδαπή ή δεν υπήρχε διαθέσιμη πληροφορία.

Ο διάμεσος χρόνος από την ημερομηνία της δειγματοληψίας μέχρι την ημερομηνίαθανάτουαπό κάθε αιτία σε άτομα με COVID-19 ήταν 12 ημέρες (Ενδοτεταρτημοριακό εύρος: 6-20 ημέρες). Το γράφημα (Γράφημα 5β) δείχνει τον αριθμό όλων των θανάτων (από κάθε αιτία) ατόμων πουείχαν διαγνωσθεί με COVID-19.»

ethnikianafora.JPG

ΠΗΓΗ

 

Πηγή:

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/05/1-3-243-95.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!
Κάντε κλικ στην εικόνα και μάθετε πώς να μείνετε με τον Χριστό!

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το μάθετε!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να ανακαλύψετε πώς γίνεται!

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
Κάντε κλικ στην εικόνα για να διαβάσετε!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το ανακαλύψετε!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να καθρεφτισθείτε!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!
Κάντε κλικ στην εικόνα. Αφορά ιδιαιτέρως τις γυναίκες!

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.
Κάντε κλικ για να διαβάσετε.

.

.

.

.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

.

.

.

.
.

.

.
.

.

.
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
"Μή μεταίρειν ὅρια ἅ οἱ Πατέρες ἔθεντο"

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!
(Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς)

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)