TRANSLATOR

Σελίδες

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Η ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΑ ‘’ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, Β. Χαραλάμπους, Θεολόγου

Η  ΥΙΟΘΕΣΙΑ 
ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΑ ‘’ΖΕΥΓΑΡΙΑ 
ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ,
Β. Χαραλάμπους, Θεολόγου
http://ipop.gr/wp-content/uploads/2015/06/gay_couple-ipopgr.jpg
«Συνεχίζουμε να στηρίζουμε το δικαίωμα των ΛΟΑΤ στην υιοθεσία», τόνισε βουλετής του ΑΚΕΛ

Του   Β. Χαραλάμπους, θεολόγου
_________________
«Το ΑΚΕΛ, δια στόματος του στελέχους του», έγραφε το σχετικό δημοσίευμα «τονίζει ότι συνεχίζει να εκφράζει το δικαίωμα στην υιοθεσία ΛΟΑΤ ατόμων, στη βάση συγκεκριμένων κριτηρίων όπως ισχύει για όλους τους πολίτες».  Σεβασμός της ελευθερίας των ανθρώπων και των δικαιωμάτων του από ένα κόμμα που κροτούσε χείρας στις απάνθρωπες κομμμουνιστικές δικτατορίες; 


«Συνεχίζουμε να στηρίζουμε το δικαίωμα των ΛΟΑΤ στην υιοθεσία», τόνισε ο βουλετής του ΑΚΕΛ κ. Χρ. Χριστοφίδης στο χαιρετισμό του στη Γενική Συνέλευση των ACCEPT  Κύπρου, σύμφωνα με την εφημερίδα ‘’Φιλελεύθερος’’ ημερομηνίας 18 Δεκεμβρίου 2015.

«Ασκήσαμε πιέσεις στην κυβέρνηση να επανακαταθέσει το νομοσχέδιο.  Απαντήσαμε με αποφασιστικότητα σε συντηρητικούς και φασίζοντες κύκλους που αμφισβητούσαν και αμφισβητούν, πολλές φορές έξω από τα αποδεκτά πλαίσια τα δικαιώματά σας», ανέφερε ο εν λόγω βουλευτής του ΑΚΕΛ.

«Είμαστε περήφανοι ως ΑΚΕΛ, γιατί οι μισοί περίπου ψήφοι στο Σύμφωνο Πολιτικής Συμβίωσης το 46 τοις εκατό, προήλθαν από την ομάδα του ΑΚΕΛ», ήταν η αναφορά του βουλευτή του ΑΚΕΛ.

Πως λησμονούν να αναφέρονται στα εγκλήματα του Τσε Γκεβάρα, αυτόν που απάνθρωπα εξόντωνε τόσους ομοφυλοφίλους; Η Μαριέλα Κάστρο, κόρη του Ραούλ Κάστρο, παραδέχτηκε πρόσφατα την κακοποίηση των ομοφυλοφίλων στην Κούβα. Όταν ο Τσε Γκεβάρα έγινε υπουργός Βιομηχανίας, δημιούργησε τέσσερα στρατόπεδα εγκλεισμού, αναμόρφωσης και εξόντωσης των, σύμφωνα με το Βουλγάρικο κομμουνιστικό πρότυπο για τους ομοφυλόφιλους.  Δεν μπορούν όμως να γίνονται τέτοιες αναφορές.

Ποιοι συμβούλευσαν το Τσε;  Οι κομμουνιστές στη Σαγκάη που με απάνθρωπο τρόπο εξόντωναν τους ομοφυλόφιλους.  Λυπούμαι που πρέπει να το πω, «τους κτυπούσαν στο κεφάλι και τους πετούσαν στο ποτάμι».  Αυτά συμβούλεψαν οι σύντροφοί τους τον Κουβανό Αρχηγό της Μυστικής Αστυνομίας Ραμίρο Βαλντές που έστειλε ο Τσε για ‘’συμβουλές’’, καθότι ήδη έκανε το πρώτο στρατόπεδο ‘’αναμόρφωσης’’ στη χερσόνησο Guanaha.  Τελικά όμως ακολούθησε το Βουλγάρικο κομμουνιστικό πρότυπο.

Ο Τσε Γκεβάρα διετέλεσε υπέυθυνος του τομέα εκπαίδευσης των Επαναστατικών Ενόπλων  Δυνάμεων της Κούβας, μετά την ανάληψη της εξουσίας.   Το προτεινόμενο από τον Τσε Γεβάρα σχέδιο εγκλεισμού και εξόντωσης των πολιτικών αντιπάλων τους, περιελάμβανε και τους ομοφυλόφιλους (Απρίλιος 1960).  Ο Φίντελ Κάστρο το αποδέχθηκε.  Απλά θεωρήθηκε η ομοφυλοφιλία υποπροϊόν του Καπιταλισμού. 

Να ενθυμίσουμε και την ‘’ιστορική’’ φράση του ‘’ειρηνιστή’’ Τσε Γκεβάρα στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στις 11/12/1964 : «Εκτελέσεις κάνουμε, κάνουμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε».  Δεν μπορούν όμως να γίνονται τέτοιες αναφορές.

Η Εκκλησία τηρεί τη ορθή στάση στο θέμα των ομοφυλοφίλων.   Καταδικάζει το ομοφυλοφιλικό πάθος, αλλά  στον ομοφυλόφιλο άνθρωπο δείχνει την πρέπουσα χριστιανική αγάπη.  Την  αμαρτία καταδικάζει και όχι τον αμαρτωλό άνθρωπο.

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)