Σελίδες

TRANSLATOR

Κυριακή 27 Ιουνίου 2021

Ανακάλυψη «φωτιά» στην ΕΠΙΣΗΜΗ ιστοσελίδα της βρεττανικής κυβέρνησης! Θα μπαίνει στο χέρι ή και στο μέτωπο!!!

Ανακάλυψη «φωτιά» στην ΕΠΙΣΗΜΗ ιστοσελίδα της βρεττανικής κυβέρνησης! Θα μπαίνει στο χέρι ή και στο μέτωπο!!!


 

Πολιτικός «σεισμός» για όλη την Ευρώπη

Το gov.uk είναι o επίσημος ιστότοπος πληροφοριών του δημόσιου τομέα του Ηνωμένου Βασιλείου. Σε αυτόν εντοπίζεται ένα πολύ ενδιαφέρον πόνημα από τον περασμένο Μάιο, το οποίο ασχολείται με το εγγύς μέλλον της ανθρωπότητας.

Η μελέτη έχει τίτλο «Human Augmentation – The Dawn of a New Paradigm – Ανθρώπινη Αύξηση, η Αυγή ενός Νέου Προτύπου»

Σε αυτό το πλαίσιο, όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της βρετανικής κυβέρνησης, το Κέντρο Ανάπτυξης, Έννοιας και Διδασκαλίας (DCDC) συνεργάστηκε με το Γερμανικό Γραφείο Άμυνας (Bundeswehr) για την κατανόηση των μελλοντικών επιπτώσεων της ανθρώπινης αύξησης (ΗΑ), θέτοντας τα θεμέλια για πιο λεπτομερή έρευνα και ανάπτυξη στον τομέα της άμυνας.

Το έργο ενσωματώνει έρευνες από «ειδικούς» της Γερμανίας, της Σουηδίας, της Φινλανδίας και του Ηνωμένου Βασιλείου για να κατανοήσουν πώς οι αναδυόμενες τεχνολογίες όπως η γενετική μηχανική, η βιοπληροφορική και η πιθανότητα διεπαφών εγκεφάλου-υπολογιστή θα μπορούσαν να επηρεάσουν το μέλλον της κοινωνίας, της ασφάλειας και της άμυνας.

Όπως αναφέρεται, οι ηθικές και νομικές προκλήσεις είναι μεν περίπλοκες και πρέπει να εξεταστούν διεξοδικά, αλλά η «HA» θα μπορούσε να σηματοδοτήσει την έλευση μιας νέας εποχής.

Οι τεχνολογίες «HA», σύμφωνα πάντα με τον επίσημο βρετανικό ιστότοπο, «παρέχουν μια ευρεία αίσθηση ευκαιριών για σήμερα και στο μέλλον. Υπάρχουν ώριμες τεχνολογίες που θα μπορούσαν να ενσωματωθούν σήμερα με διαχειρίσιμα θέματα πολιτικής, όπως εξατομικευμένη διατροφή, συσκευές που φοριούνται και εξωσκελετούς. Υπάρχουν και άλλες τεχνολογίες στο μέλλον που υπόσχονται μεγαλύτερη δυναμική, όπως η γενετική μηχανική και οι διεπαφές εγκεφάλου-υπολογιστή.

Η «HA» θα γίνει όλο και πιο σημαντική στο μέλλον, επειδή είναι ο δεσμευτικός παράγοντας μεταξύ των μοναδικών δεξιοτήτων ανθρώπων και των μηχανών. Οι νικητές των μελλοντικών πολέμων δεν θα είναι εκείνοι με την πιο προηγμένη τεχνολογία, αλλά εκείνοι που μπορούν πιο αποτελεσματικά να ενσωματώσουν τις μοναδικές δεξιότητες τόσο ανθρώπου όσο και μηχανής.

Η αυξανόμενη σημασία της συμμαχίας ανθρώπου-μηχανής έχει ήδη αναγνωριστεί ευρέως».

Η Βρετανία αναφέρει πως «το περιεχόμενο αυτής της έκδοσης δεν αντιπροσωπεύει την επίσημη πολιτική ή στρατηγική της βρετανικής κυβέρνησης ή εκείνης του Υπουργείου Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου (MOD). Επιπλέον, η ανάλυση και τα ευρήματα δεν αντιπροσωπεύουν την επίσημη πολιτική και στρατηγική των χωρών που συμβάλλουν στο έργο.

Αντιπροσωπεύει, ωστόσο, την άποψη του Κέντρου Ανάπτυξης, Εννοιών και Διδασκαλίας (DCDC), ενός τμήματος στο υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου και του Γραφείου Αμυντικού Σχεδιασμού (BODP) της Γερμανίας.

Ξεφυλλίζοντας το πόνημα βρίσκει κανείς ενδιαφέροντα πράγματα, όπως την δικτύωση του ανθρώπου μέσω εμφυτευμάτων στον εγκέφαλο (βλ. πρότζεκτ του Έλον Μασκ), προφανώς σε μία παγκόσμια διαδικτυακή κοινότητα, αλλά και τσιπάκια στο χέρι ή όπου αλλού με δυνατότητες ψηφιακής ταυτοποίησης και συναλλαγών.

Όλα αυτά στην επίσημη ιστοσελίδα της βρετανικής κυβέρνησης με δυνατότητα μαζικής χρήσης, προκειμένου, όπως τονίζεται, να βελτιωθεί το μέλλον των ανθρώπων.

ΦΩΤΟ gov. uk



 

 

 

 

Πηγή:

https://www.el.gr/nea-taxh/microchips/anakalypsi-fotia-stin-episimi-istos/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)