Σελίδες

TRANSLATOR

Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟ ΠΑ.Χ.Ο.Κ. ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΧΩΡΟ ΜΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΤΟ ΠΑ.Χ.Ο.Κ. ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΧΩΡΟ
 ΜΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK

Εμφάνιση Screenshot_2.png



                                                                                   
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμεν το Διαδικτυακό ταξίδι του ΠΑ.Χ.Ο.Κ. Άγιος Νίκων ο Μετανοείτε μόλις έχει ξεκινήσει!
Χρόνια το περιμέναμεν με αγωνία και λαχτάρα!
Κάλιο αργά παρά ποτέ!

Φυσικά το ταξίδι του ΠΑ.Χ.Ο.Κ. εντός της χωροχρονικής Εκκλησιαστικής ιστορίας, της Κύπρου μας, είναι αρκετά παλιό..., σαν το παλιό γλυκό κρασί!
Το ΠΑ.Χ.Ο.Κ. είναι ένα δυναμικό, Χριστιανικό Ορθόδοξο Κίνημα, που ιδρύθει και δημιουργήθει το 1997 υπό την ευλογία του αειμνήστου Αρχιεπίσκοπου Χρυσοστόμου δια ερυθράς μελάνου, για εθνικούς, ομολογιακούς, απολογητικούς και αντιαιρετικούς αγώνες.
Ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών και Έφορος Σωματείων και Ιδρυμάτων έγκρινε και σφράγισε το καταστατικόν, με την επίσημη σφραγίδα του κράτους στις 31/7/1998.
Ουδείς εχέφρων μπορεί να το θεωρήσει ως παραεκκλησιαστικό ή ακόμα και εξωεκκλησιαστικό οργανωσιακό κίνημα, διότι, οι διαχρονικές ιστορικές ανάγκες της Εκκλησίας της Κύπρου, μαζί με την συνείδηση (κλήρο και λαό) θέλησαν την δημιουργία του, για να καλύψει τα διαχρονικά κενά των κατά τόπους Μητροπολιτικών αντιαιρετικών(;) γραφείων, λόγω υποτονικής δυσλειτουργίας των, και ως εκ τούτου δημιουργήθει άχρι καιρού..., υπό της εμπνεύσεως και ειδικής ευλογίας του αγίου Καθηγουμένου και Αρχιμανδρίτου, Γέροντα Αθανασίου Σταυροβουνιώτη και της ευλογίας ωστόσο, του αγίου τότε Καθηγουμένου Κύκκου και νύν Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Κύκκου και Τηλλυρίας κ.κ. Νικηφόρου.
Ο αείμνηστος Αρχιεπίσκοπος μας και οι Γέροντες αυτοί, κάτι θα γνώριζαν..., καθώς αποδείχθει στην πορεία της Εκκλησιαστικής ιστορίας της Μεγαλονήσου...!
Μέλη του κινήματος σήμερα, είναι από όλες τις Μητροπολιτικές περιφέρειες ενώ, θα πρέπει να είναι κανείς συνειδητό και ενεργοποιημένο μέλος της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Κύπρου μας.
Έχουμε πληροφορηθεί απο Πατέρες και αδελφούς, ότι το νεότατο ιστολόγιο του ΠΑ.Χ.Ο.Κ. θα ανεβάζει σταδιακά, άπαντες τις πληροφορίες, τα ακλόνητα ντοκουμέντα, τις ιστορικές αποδείξεις, άπαντες τις ενδείξεις, την ιστορική πορεία βασικά, απάντων των ομολογιακών και εθνικών αγώνων τους, για τα τελευταία...,  17 έτη!
Θα είναι, ίσως, η μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν και να μάθουν, αλλά και να εμπνευσθούν, ανά την Οικουμένη άπαντες, οι Ορθόδοξοι αδελφοί μας (και όχι μόνον!), τι εστί το ΠΑ.Χ.Ο.Κ. άγιος Νίκων ο Μετανοείτε!...
Ως ιστολόγιο “ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΑ”, σας ευχόμαστε ολόθερμα καλήν και ευλογημένην αρχή, και θα είμαστε δίπλα σας, στα πρώτα διαδικτυακά βήματά σας, μέχρι  να πάρετε τον «αέρα» του!
Για να δούμε τώρα, οι «μαϊστωρες» προτεσταντόπληκτοι, ΚΑΙΡΟσκόποι θολο-θεολογούντες καθηγητάδες μας και οι ανά την Οικουμένη, αθλίοι κακοδοξούντες Οικουμενιστές, πώς θα περνούν τα βράδυα τους..., με τις αναμενόμενες εκπληκτικές αποκαλύψεις..., των διαχρονικών αγώνων του ΠΑ.Χ.Ο.Κ....!
Θα κοιμούνται άραγε τα βράδυα;
Ευχόμαστε πώς όχι, δια να εμπνευστούν Θεοπνεύστως, υπό το Θεολογικό προσωνύμιο του Αγίου Νίκων!!!
Π.Π.Ν.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)