Τό παρόν ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013

Τό παρόν Ὀρθόδοξο Χριστιανικό Ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013
μέ τήν Χάρη τοῦ Κυρίου ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ, ταῖς πρεσβείαις τῆς Ὑπεραγίας Θεοτόκου καί δι' εὐχῶν...
Τοῦτος ὁ ἱστότοπος εἶναι ὀρθόδοξος, κατηχητικός, ἀντιαιρετικός, ἀντιοικουμενιστικός, ἀντινεοταξικός καί ψυχωφέλιμος.

Ρατσισμός δέν εἶναι νά σχολιάζει κανείς τό κακό πού συμβαίνει, ἀλλά ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ἀπό κάποιους εἰς βάρος τοῦ καλοῦ, ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΑΙ Ἤ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΩΣ ΟΡΘΟΝ!

Ετικέτες


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ! Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ.
" Ἕως τοῦ θανάτου ἀγώνισαι περί τῆς ἀληθείας, καί Κύριος ὁ Θεός πολεμήσει ὑπέρ σου " (Σ. Σειράχ 4, 28)

TRANSLATOR

Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014

O εκμαυλισμός της κοινωνίας στο σπίτι μας: Στις ΗΠΑ, σίριαλ θα παρουσιάζουν οικογένειες που οι γιοι τους γίνονται «μανούλες»! Νίκος Νικολόπουλος

O εκμαυλισμός της κοινωνίας στο σπίτι μας:
Στις ΗΠΑ, σίριαλ θα παρουσιάζουν οικογένειες 
που οι γιοι τους γίνονται «μανούλες»!
Νίκος Νικολόπουλος

http://2.bp.blogspot.com/-mc_VM4EFPxo/T6GZJG8rvPI/AAAAAAAAAkY/obL5AEdfL5g/s1600/AND_8045.JPG

Γράφει ο Νίκος Νικολόπουλος
Πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος


http://db2.stb.s-msn.com/i/30/95F4744035F34394274CBB2A39F8E0.jpgΣε νέα τηλεοπτική σειρά στις ΗΠΑ, πρωταγωνιστεί η "οικογένεια" Fosters που αποτελείται από ένα δια-φυλετικό λεσβιακό ζευγάρι με παιδιά από διαφορετικούς γονείς και φυλές! Η σειρά προβάλλεται από το καλωδιακό κανάλι ABC Family (της Disney).

Η σειρά – που «διαφημίζει την αλλαγή του ορισμού της οικογένειας» - είναι η ιστορία ενός ζευγαριού γυναικών κίναιδων που μεγαλώνει παιδιά από διαφορετικούς γονείς και διαφορετικές φυλές. Η μία γυναίκα είναι λευκή, η άλλη μαύρη, ενώ δύο από τα παιδιά είναι ισπανόφωνα.

Εάν έχετε μείνει «πίσω» σύμφωνα με τους διεστραμμένους εγκεφάλους που διαφεντεύουν την παγκόσμια και εγχώρια παρά-πληροφόρηση και δεν έχετε συνειδητοποιήσει το πόσο σπουδαίο για τη ζωή και τη κοινωνία μας είναι οι πολυφυλετικές ομοφυλοφιλικές "οικογένειες" να γίνουν επιτέλους, το νέο μας κοινωνικό πρότυπο, έρχεται “ευτυχώς”, το Hollywood, η «βιομηχανία του θεάματος» και οι άφθονοι ομοφυλόφιλοί του, να σας βοηθήσουν να πετάξετε τις φυλετικές και οικογενειακές σας ταυτότητες και να γιορτάσετε τον θάνατο του θεσμού της οικογένειας χάριν της «προόδου» και της «κοινωνικής αλλαγής».

Η λέξη μπαμπάς ή μαμά δεν έχουν καμία σημασία πλέον σύμφωνα με τους Μιντιακούς «Πατέρες» της Χολυγουντιανής «Αγίας Έδρας». Γι΄αυτούς ένα παιδί μπορεί να έχει δυο πατέρες, αγαπημένους και ερωτευμένους! Μπορεί να ξυπνάει το παιδάκι το πρωί και να πηγαίνει στο κρεβάτι τους για «αγκαλίτσες» όπως κάνουν και τα παιδιά των φυσιολογικών ζευγαριών… Μπορεί να ζει με τους «γονείς» αυτούς με τους οποίους δεν θα έχει καμία βιολογική σχέση… Μπορεί να κακοποιείται καθημερινά, όχι απαραιτήτως σωματικά, αλλά ηθικά και πνευματικά από την πρώτη μέρα της ζωής του.

Ποιον ενδιαφέρει όμως αυτό στην ιερή γη του Χόλυγουντ; Εκεί έχουν ως πρότυπα και ως «πνευματικούς πατέρες», προσωπικότητες όπως ο Elton John και ο Ρίκυ Μάρτιν! Εκεί το οικογενειακό Δίκαιο το έχει γράψει ο σεναριογράφος του σίριαλ «Τόλμη & Γοητεία» όπου όλοι στην «οικογένεια» συνουσιάζονταν με όλους τουλάχιστον μία φορά κάθε μήνα. Στο Βέλγιο έχουν πρότυπο τον ιδιαίτερο Πρωθυπουργό τους πέραν φυσικά από τον ανώμαλο παιδόφιλο Μαρκ Ντιτρού (Marc Dutroux) το διασημότερο Βέλγο εν ζωή.

Στην «ηγέτιδα της Ευρώπης» Γερμανία, η κτηνοβασία επιτρέπεται αφού ο γερμανικός νόμος περί προστασίας των ζώων προς το παρόν απαγορεύει τη σεξουαλική συνεύρεση μεταξύ ανθρώπων και ζώων, μόνο στην περίπτωση που το ζώο τραυματίζεται. Στην πολιτισμένη αυτή χώρα λοιπόν από την οποία και η πολιτική και μιντιακή Ελίτ εδώ στη χώρα μας αντλεί γνώση και σοφία, το μόνο που πειράζει είναι να μην τραυματιστεί το ζώο… Για τον ανώμαλο που το κακοποιεί και την προσωπικότητα του δεν τους ενδιαφέρει…. Και αφού στη Γερμανία μπορείς να έχεις σχέσεις με ζώα φυσικά το να έχεις ομοφυλοφιλική σχέση είναι προφανώς «φυσιολογικότατο»!!!

Μπορεί ο ανώμαλος αυτός να είναι καθηγητής Πανεπιστημίου ή Σχολείου, μπορεί να είναι νηπιαγωγός ή γιατρός, να είναι Διευθυντής τηλεοπτικού Σταθμού ή Μεγαλοδημοσιογράφος και να επιβάλει την διαστροφή του, μπορεί να έχει γνώμη για τα ζητήματα της κοινωνίας και της πατρίδας… Μπορεί δηλαδή τέτοιοι κίναιδοι να διαμορφώνουν άποψη για τα κοινά!!!
Και ερωτά ό μέσος Έλληνας και Ελληνίδα: Μπορούν τέτοια πρότυπα να θεωρούνται «Πρόοδος» ή «Πισωγύρισμα», μπορούν να θεωρούνται Πολιτισμός ή Εκβαρβαρισμός, είναι οι συμπεριφορές αυτές ηθικές ή ανήθικες;

Θα πρέπει να σημειωθεί πως οι ινστρούχτορες του «ιερατείου» της παγκοσμιοποίησης δεν κάνουν σπασμωδικές κινήσεις για την επιβολή της gay ατζέντας. Αυτή είναι μια διαδικασία ενδελεχώς μελετημένη με τα πιο σύγχρονα εργαλεία και μεθόδους μάρκετινγκ και ανθρώπινης ψυχολογίας. Είναι μια μακρόχρονη στρατηγική διαδικασία με στάδια πολλών ετών.

Πρώτα δηλαδή ξεκινούν με την προβολή δημοφιλών ηθοποιών και την ανάδειξη τους σε πρότυπα. Κατόπιν αφού αυτοί καθιερωθούν, μετά «αποκαλύπτονται» ότι είναι gay και επαινούνται για την αποκάλυψη τους. Κατόπιν, το «ιερατείο» ξεκινά σίριαλ ή ταινίες όπου στο σενάριο υπάρχει ένας gay που πέφτει θύμα κακοποίησης όλων των άλλων… Στο επόμενο στάδιο και εφόσον η κοινωνία έχει νιώσει το αίσθημα της συμπόνιας για την ιδιαιτερότητα, χρηματοδοτούνται σίριαλ και ταινίες όπου υπάρχει ένας χαρακτήρας gay που είναι πολύ σοβαρός, σοφός, ανεκτικός και μεγαλόκαρδος, τον οποίο όλοι οι άλλοι χαρακτήρες τον συμβουλεύονται και τον σέβονται. Αυτή η σειρά δράσεων γίνεται μέσα σε περίοδο 15-20 χρόνων. Έτσι επιτυγχάνεται η αποδοχή από μια κοινωνία της διαστροφής ως διαφορετικότητα… Δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη. Στην Αμερική η διαδικασία αυτή έχει ξεκινήσει εδώ και 30 χρόνια τουλάχιστον, έτσι ώστε σήμερα να θεωρείται σχετικώς αποδεκτό ένα σίριαλ με την παραπάνω εξωφρενική και απαράδεκτη πλοκή και τους διεστραμμένους χαρακτήρες.

Η Κυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ νομοθετεί στη βάση της ψηφισμένης από την Ευρωβουλή έκθεση Λούνατσεκ, που εξυπηρετεί την gay ατζέντα και την προπαγάνδα της διαστροφής.

Μετά την ποινικοποίηση του λόγου κατά της ομοφυλοφιλίας, θα έρθει η νομοθέτηση του συμφώνου συμβίωσης, μετά σε άλλο νομοσχέδιο η νομιμοποίηση της υιοθεσίας τέκνων από ζευγάρια κίναιδων, μετά θα νομιμοποιηθεί η κτηνοβασία και τέλος θα διώκεται κάθε άρνηση και λόγος απέναντι σε οποιαδήποτε σεξουαλική συμπεριφορά… Άνδρας με άνδρα, γυναίκα με γυναίκα, άνθρωποι με ζώα και όλα αυτά νομίμως σε σπίτια όπου μεγαλώνουν μωρά και ανήλικα παιδιά.

Η Ευρώπη της νομιμοποίησης της διαστροφής, της καταπάτησης της Φύσης και του Θείου, του εξευτελισμού του Ανθρώπου ως ύπαρξη ΔΕΝ είναι η Ευρώπη που ο Ελληνικός Λαός θέλει να βρίσκεται και να μετέχει. Αυτή η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι κακό αντίγραφο του αποτυχημένου πολιτικού και κοινωνικού μοντέλου των ΗΠΑ. Αυτή η ΕΕ είναι εχθρός της Ελλάδας και του διαχρονικού Ελληνικού Πολιτισμού όπως αυτός δομήθηκε και ακτινοβολεί από τα βάθη των αιώνων.
Η Ευρώπη των Βαρβάρων είναι σήμερα εδώ στη χώρα μας και με το δήθεν «αντιρατσιστικό νομοσχέδιο» θέλει να μας επιβληθεί.

Θα υποκύψουμε;


ΛΕΖΑΝΤΑ : Αντίδραση Γάλλων οικογενειαρχών στήν απόφαση της κυβέρνησης να υιοθετούνται παιδιά από τους αρσενοκοίτες.Συντάκτης: ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Πηγή: ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!
Κάντε κλικ στην εικόνα και μάθετε πώς να μείνετε με τον Χριστό!

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το μάθετε!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να ανακαλύψετε πώς γίνεται!

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
Κάντε κλικ στην εικόνα για να διαβάσετε!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το ανακαλύψετε!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να καθρεφτισθείτε!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!
Κάντε κλικ στην εικόνα. Αφορά ιδιαιτέρως τις γυναίκες!

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.
Κάντε κλικ για να διαβάσετε.

.

.

.

.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟ ΖΩΗ:

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟ ΖΩΗ:

.

.

.

.
.

.

.
.

.

.
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
"Μή μεταίρειν ὅρια ἅ οἱ Πατέρες ἔθεντο"

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!
(Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς)

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)