TRANSLATOR

Σελίδες

Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Η μαρτυρία της Kristen Meghan (πρώην επίλεκτο βαθμοφόρο μέλος της πολεμικής αεροπορίας) αποκαλύπτει... τους αεροψεκασμούς! (βίντεο)

Η μαρτυρία της Kristen Meghan 
(πρώην επίλεκτο βαθμοφόρο μέλος της πολεμικής αεροπορίας) αποκαλύπτει... τους αεροψεκασμούς! 
(βίντεο)

Πόσοι από σας έχετε ακούσει την λέξη chemtrails, πόσοι από σας έχετε ακούσει ότι πρόκειται για μια τρελή, ανισόρροπη συνομωσία; Κι όμως είναι αλήθεια!!!
Αυτά ισχυρίζεται η Kristen Meghan πρώην επίλεκτο βαθμοφόρο μέλος της πολεμικής αεροπορίας με 11 μετάλλια και 4 παράσημα είχε την ειδικότητα της Βιομηχανικού Περιβάλλοντος στην Πολεμική Αεροπορία της Αμερικής.

Η ειδικότητα αυτή της Αμερικάνικης Πολεμικής Αεροπορίας έχει σκοπό να προσέχει κάνοντας μελέτες και αναλύσεις, τις επιπτώσεις στην υγεία των πιλότων αλλά και του περιβάλλοντος . Λόγω αυτής της ξεχωριστής ιδιότητάς της η Kristen Meghan μετατέθηκε σε πολλές στρατιωτικές βάσεις της Πολεμικής Αεροπορίας ξεκινώντας από την Αγγλία. Η δεύτερη μετάθεση της ήταν στην Οκλαχόμα και τότε ήταν που πρωτοάκουσε όπως λέει, από τον κόσμο για χημικούς ψεκασμούς και φυσικά ειρωνεύτηκε και απέδωσε κι αυτή όλες αυτές τις θεωρίες σε τρελές συνομωσίες.
Όμως μία σειρά γεγονότων άρχισαν να τραβούν την προσοχή της μέσα στα χρόνια, όπως μη καταγεγραμμένες αεροπορικές βάσεις που είχαν κρυφά (χωρίς ονομασία στις εγκαταστάσεις τους), χημικά επιβλαβή στοιχεία τα οποία σύμφωνα με τις αναλύσεις που έκανε υπήρχαν ακριβώς τα ίδια στο περιβάλλον, στο νερό, χωρίς να είναι δυνατόν να παραχθούν από την ίδια την φύση, αυξημένα κρούσματα καρκίνου, αρρώστιες κλπ, άρχισαν να την υποψιάζουν ότι κάτι μυστήριο συμβαίνει.
Αφού μάζεψε στοιχεία που τεκμηρίωναν ότι όντως γίνονται δηλητηριώδη αεροψεκασμοί με βάριο, αλουμίνιο κι άλλα βαριά μέταλλα επιβλαβή στην υγεία, που προκαλούσαν καρκίνο κλπ αποφάσισε να τα δείξει στον ανώτερό της. Η αντίδραση που ακολούθησε σίγουρα δεν ήταν αναμενόμενη γι αυτήν.
Την έκλεισαν με συνοπτικές διαδικασίες σε στρατιωτική ψυχιατρική κλινική απειλώντας την πως αν μιλούσε γι αυτό το θέμα θα την έβγαζαν τρελή. Η Meghan όμως δεν σταμάτησε. Τότε την απείλησαν με το παιδί της (χωρισμένη με ένα παιδί) πως θα μεγάλωνε χωρίς μητέρα.
Από τότε, αφού παραιτήθηκε από το σώμα ύστερα από 10 χρόνια αφοσίωσης στο επιστημονικό στρατιωτικό έργο της και κάτω από τις συνεχόμενες ακόμα απειλές για την ζωή τη δική της αλλά και του παιδιού της, σκεπτόμενη πως η μόνη της ασφάλεια είναι η έκθεσή της στον κόσμο, γυρίζει την Αμερική κι ενημερώνει τον κόσμο για το τι κάνει ανά τον κόσμο η αεροπορία με τους αεροψεκασμούς.


Πηγή: http://psekasmata.blogspot.gr/2015/05/kristen-meghan.html


Παρακάτω είναι μερικά links με βίντεο από ομιλίες και συνεντεύξεις τις ίδιας.
Πιστεύω αξίζει να τα δείτε, είναι όμως στα αγγλικά χωρίς μεταγλώττιση...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)