Σελίδες

TRANSLATOR

Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

ΜΑΣ ΔΕΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ… Γιά νά μᾶς παραδώσουν στόν Πάπα καί στά τέρατα τῆς Παγκοσμιοποίησης & "Ἔρχεται ἡ ὀργή τοῦ Θεοῦ. Νά εἴμαστε σέ ἐπιφυλακή", Μακαριστός Ἐπίσκοπος Αὐγουστῖνος Καντιώτης (βίντεο)

ΜΑΣ ΔΕΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ… 
Γιά νά μᾶς παραδώσουν στόν Πάπα
 καί στά τέρατα τῆς Παγκοσμιοποίησης 
&
"Ἔρχεται ἡ ὀργή τοῦ Θεοῦ. 
Νά εἴμαστε σέ ἐπιφυλακή",
 Μακαριστός Ἐπίσκοπος 
Αὐγουστῖνος Καντιώτης 
(βίντεο)
ΜΑΣ ΔΕΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ

Ο ηγούμενος της Μονής Καρακάλου με πολύ ενθουσιασμό μίλησε για τον επίσκοπο Φλωρίνης π. Αυγουστίνο Καντιώτη και τους αγώνες του. Λέοντα της Ορθοδοξίας τον ονόμασε, σε ομογενή από Αυστραλία. Εγνώρισε ο ηγούμενος τον π. Αυγουστίνο σε νεαρή ηλικία και συνεργάστηκε μαζί του.

Πριν δυο μήνες τηλεφώνησε, το ίδιο πρόσωπο στη Ιερά Μονή Καρακάλου και ο μοναχός που σήκωσε το τηλέφωνο ή είχε μεσάνυκτα για τα αιρετικά έργα και τις συμφωνίες που κάνει ο πατριάρχης με τις σκοτεινές δυνάμεις, για να παραδόση την Ορθόδοξη Εκκλησία στους αιρετικούς ή κατά λάθος βρέθηκε σε Ορθόδοξο μοναστήρι!
Ακούστε το διάλογο:
Oμογενής από Αυστραλία: Γιατί δεν κάνετε κάτι, για τον αιρετικό πατριάρχη Βαρθολομαίο.
Καλόγερος: Όχι, δεν είναι αιρετικός. Τί να κάνει ο καημένος, κινδυνεύει το κεφάλι του από τους Τούρκους.
Ομογενής: Αν φοβάται για τη ζωή του, είναι ακατάλληλος για πατριάρχης των Ορθοδόξων. Να παραιτηθή και να δώση τα ηνία σε κάποιον ήρωα, που δεν φοβάται.

 
«Ο Καημένος ο πατριάρχης, τί να κάνει; Κινδυνεύει το κεφάλι του»! Παλιό παραμύθι του διαβόλου, πολύ διαδεδομένο και από τους ανθρώπους του πατριάρχη! Έτσι δικαιολογούν την προδοσία!
Αν πράγματι τον αγαπά, όχι μόνο ο παραπάνω καλόγερος, αλλά και όλος ο περίγυρος του πατριάρχη, που φέρνει αυτό σαν επιχείρημα για την άθλια προδοσία του, φαίνεται ότι τον θεωρεί ως ζώο, που έχει μόνο κεφάλι και δεν έχει ψυχή αθάνατη, η οποία θα λογοδοτήσει ενώπιον του Παντοδυνάμου Κριτού, για την φοβερή προδοσία! Και λόγω της ηλικίας του, δεν θα αργήσει να έρθη αυτή η ημέρα.
Ο καημένος ο προδότης ο πατριάρχης!
Αυτός είναι καημένος, που με επιλογή του βαδίζει τα μονοπάτια των αιρετικών και δεν είναι καημένος ο Ελληνικός λαός, που κοντά στα τόσα κτυπήματα που του έδωσε η διεθνή συμμορία των ληστών, τώρα χρησιμοποιεί αυτόν για να του αρπάξη ότι ιερότερο του έχει απομείνει την Ορθόδοξη Πίστη του;
Ο Μητροπολίτης Φλωρίνης πριν από 30 χρόνια, έθετε το ερώτημα· «Μετά από 30-40 χρόνια θα υπάρχουν Ορθόδοξοι χριστιανοί στην Ελλάδα»; Τα 30 χρόνια πέρασαν και βαδίζουμε στα 40 και ο κίνδυνος να χάσουμε οι Έλληνες την πίστη μας, (ενώνοντας με τους αιρετικούς παντός είδους), βρίσκεται μπροστά μας.
Ο πατριάρχης Βαρθολομαίος μ” αυτά που κάνει, σέρνει τη Ορθόδοξη Πίστη των Ελλήνων πίσω από το άρμα της παγκοσμιοποίησης και του Αντιχρίστου, τον οποίο προετοιμάζουν οι σκοτεινές δυνάμεις να κηρύξουν παγκόσμιο θρησκευτικό και πολιτικό ηγέτη. Η Αποκάλυψη του Ιωάννου μιλά γι” αυτές τις φοβερές ημέρες.
Είναι καημένος ο πατριάρχης που έγινε όργανο των σκοτεινών δυνάμεων ή είμαστε καημένοι εμείς που μας κλέβουν ότι ιερότερο μας έχει απομείνει, την Ορθόδοξη πίστη μας, που μας κρατούσε επι αιώνες όρθιους σ” αυτόν τον τόπο, τις πιο δύσκολες ημέρες της ζωής μας και είναι η μόνη παρηγορία μας στον μάταιο αυτό κόσμο!
«Τί να κάνει ο καημένος ο πατριάρχης, κινδυνεύει το κεφάλι του από τους τούρκους!
Και ο πατριάρχης Αλεξανδρείας και ο Ιεροσολύμων και αρχιεπίσκοπος Αμερικής και ο αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας και ο άλαλος αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος και αρχιεπίσκοπος Κύπρου και όλοι οι οικουμενισταί δεσποτάδες το κεφάλι τους φοβούνται; από ποιούς; Αν «έκαναν τούμπα», όπως έλεγε ο Γέροντας π. Αυγουστίνος, «στη μασονική στοά», για να πάρουν το αξίωμα, φυσικό είναι να φοβούνται και αυτοί για το κεφάλι τους.
Ο Θεός να μας λυπηθεί και να μας σώσει από τους προδότες της Ορθοδόξου πίστεως, που μπήκαν από τα ντουβάρια και από τους φράχτες στην Ορθόδοξη Εκκλησία και μας δένουν χειροπόδαρα για να μας παραδώσουν στα τέρατα της παγκοσμιοποίησης!!
ΝΑ ΕΙΜΕΘΑ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ




Πηγή: 
http://hellasforce.com/2015/07/30/%CE%BC%CE%B1%CF%83-%CE%B4%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%B1%CF%81%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%81/

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)