Σελίδες

TRANSLATOR

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ… ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ! Πώς 36 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ συνδέουν τη «φούντα» με την αγροτική οικονομία, τις εξαγωγές και το Ασφαλιστικό!

ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ… ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ!
Πώς 36 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ 
συνδέουν τη «φούντα» 
με την αγροτική οικονομία, 
τις εξαγωγές και το Ασφαλιστικό! 

http://www.crashonline.gr/wp-content/uploads/2016/06/sirizafounta.jpg

 
Υπό τον τίτλο «εκπόνηση Εθνικού Σχεδίου για την ιατρική κάνναβη», και με επισημάνσεις οι οποίες παραπέμπουν σε ενδιαφέρον για την αναζωογόνηση της αγροτικής οικονομίας, τις εξαγωγές και το ασφαλιστικό, 36 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν σήμερα νέα ερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας, σε συνέχεια προηγούμενης μέσω της οποίας είχαν ζητήσει την νομιμοποίηση της παραγωγής, μεταποίησης και αξιοποίησης της βιομηχανικής και της φαρμακευτικής κάνναβης.


Οι βουλευτές της πλειοψηφίας, μάλιστα, σημειώνουν ότι «συνεπεία» εκείνης της ερώτησης τους (του περασμένου Φεβρουαρίου), εκδόθηκε σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση για το ζήτημα, βάσει της οποίας «άρχισαν οι πρώτες καλλιέργειες βιομηχανικής κάνναβης και το Φθινόπωρο θα υπάρξει η πρώτη συγκομιδή».
Παράλληλα, επικαλούνται αιτήματα Συλλόγων μεταξύ άλλων για την επικαιροποίηση της εθνικής νομοθεσίας και την εκπόνηση ενός Εθνικού Σχεδίου για την Ιατρική Κάνναβη, «που να δίνει τη δυνατότητα στους ασθενείς να προμηθεύονται κάνναβη για ιατρική χρήση σε όλες της τις μορφές (λάδι, φαρμακευτικά σκευάσματα, βάμματα, κ.λπ.) από την πηγή που θα επιλέγουν οι ίδιοι και με πλήρη κάλυψη από το Εθνικό Σύστημα Υγείας (που ισχύει σε πολλά Ευρωπαϊκά κράτη, όπως στη Γερμανία, Ολλανδία, Αγγλία, Ιταλία)».
Αφού δε αναφέρονται και στο τί συμβαίνει σε άλλες χώρες εντός και εκτός ΕΕ, σημειώνουν:
«Τα οικονομικά οφέλη από την καλλιέργεια εντός της χώρας μας της κάνναβης για ιατρική/θεραπευτική και ερευνητική χρήση θα είναι πολλαπλά (αναζωογόνηση της αγροτικής μας οικονομίας και της μεταποίησης, επανέναρξη εξαγωγών προϊόντων κάνναβης ύστερα από πολλές δεκαετίες παύσης, ενίσχυση των ασφαλιστικών ταμείων που θα γλιτώσουν την επιβάρυνση από τα ακριβά συνταγογραφούμενα προϊόντα της φαρμακοβιομηχανίας)».
Κατόπιν τούτων ρωτούν τον υπουργό Υγείας:
«Σε ποιες ενέργειες σκοπεύει να προβεί έτσι ώστε να αρχίσει ο διάλογος σε ανώτερο θεσμικό επίπεδο για το εν λόγω ζήτημα; Ποιες είναι οι προθέσεις της κυβέρνησης σε σχέση με τη νομιμοποίηση της ιατρικής κάνναβης και με ποιό χρονοδιάγραμμα»;

Πηγή: 
http://www.crashonline.gr/%ce%bf%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%b6%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%80%cf%84%cf%85%ce%be%ce%b7-%ce%bc%ce%b5%cf%83%cf%89-%cf%84%ce%b7%cf%83-%ce%ba%ce%b1%ce%bd/

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)