Σελίδες

TRANSLATOR

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

Αστυνομία & Εισαγγελία δεν εφαρμόζουν τους Νόμους και ΚΥΑ για Δημοσιογράφους και τα Μπουζούκια του ΣΚΑΙ! Οταν δεν ισχύουν οι Νόμοι στα Κανάλια γιατί να ισχύουν για πολίτες, Εστίαση και Κεντρα Διασκέδασης;

 

Αστυνομία & Εισαγγελία 

δεν εφαρμόζουν τους Νόμους και ΚΥΑ για Δημοσιογράφους και τα Μπουζούκια του ΣΚΑΙ!

Οταν δεν ισχύουν οι Νόμοι στα Κανάλια γιατί να ισχύουν για πολίτες,

 Εστίαση και Κεντρα Διασκέδασης;

 

Αστυνομία & Εισαγγελία δεν εφαρμόζουν τους Νόμους και ΚΥΑ για Δημοσιογράφους  και τα Μπουζούκια του ΣΚΑΙ - Amazonios.net

 

Στις 07/01/21 κατατέθηκε Αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου σχετικά με το ΟΡΓΙΟ παραβιάσεων απο Δημοσιογράφους -Παρουσιαστές στη Τηλεόραση Πανελλαδικά των Νόμων και των ΚΥΑ για την αποτροπή μετάδοσης της ασθένειας του Κορωνοιού…

Εχουν επιβάλει στον απλό πολίτη να φορα ΜΑΣΚΑ  να κρατα αποστάσεις να μην αγκαλιάζεται και να μην φιλα πρόσωπα οπως είχαμε συνηθίσει..Επίσης εχει κλείσει την Εστίαση και τα Κέντρα Διασκέδασης..

 

Στην Τηλεόραση αυτα κατά παράβαση των Νόμων και των ΚΥΑ αυτα δεν τηρούνται. Οι Δημοσιογράφοι και παρουσιαστές δεν φορούν μάσκα δεν τηρούν αποστάσεις τρώνε μαζι  χορεύουν αγκαλιάζονται τραγουδούν παίζουν ορχήστρες και δεν τηρούν αποστάσεις.. Ολα τα κάνουν με μια ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ…Πριν ξεκινήσει η εκπομπή κανουν ΤΕΣΤ και εκ του θαύματος κανένας δεν βγαίνει Θετικος και ισχυρίζονται οτι εφόσον είναι αρνητικοί μπορούν να  μην φορούν μάσκες να μην τηρούν τους Νόμους και τις ΚΥΑ να τραγουδούν να αγκαλιάζονται και να χορεύουν..

Το Μπουζουξίδικο του ΣΚΑΙ με τον Σπύρο Παπαδόπουλο ειναι το μοναδικό σε ολη την Ελλάδα που λειτουργεί με αρνητικά Τεστ!!!

Και ολα αυτα χωρις να υπάρχει Νομος που να αναφέρει οτι οποιος ειναι αρνητικός κανει οτι θελει..

Οι προκλήσεις απο τους Δημοσιογράφους παρουσιαστές και το Μπουζουκάδικο του Σπύρου Παπαδόπουλου είναι είναι ΑΙΣΧΡΕΣ!!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΞΕΦΡΕΝΟ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ lockdown!!!!

https://www.skaitv.gr/…/stin-ugeia-mas-re…/2021-01-23-21

Στις 12/01/21 κοινοποιήθηκε η αναφορά που ειχε κατατεθεί στον Αρειο Πάγο και στην Εισαγγελία Αθηνών με το ερωτημα: Ισχύει αυτό που ολοι εχουμε  διαβάσει σε κάποια Κ.Υ.Α.? Δηλαδή  ότι εφόσον κάνουμε τεστ και αυτό είναι αρνητικό ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ οι απαγορεύσεις ?

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών δεν εχει κανει ΤΙΠΟΤΑ…Πολίτες που καταγγέλουν την παρανομία αυτη στην αστυνομία δεν εχει κανει καμία ενέργεια ως οφείλει να μεταβεί στα Τηλεοπτικά Κανάλια να ρίξει πρόστιμα στους Δημοσιογράφους παρουσιαστές και καλεσμένους  και να κλείσει αυτα οπως κανει στις επιχειρήσεις των Πολιτών και να επιβάλει πρόστιμο στο καθε σταθμό .

Τα ΠΑΡΤΥ της παρανομίας συνεχίζουν κανονικά οπως και οι Δημοσιογράφοι να μην τηρούν τα μετρα πρόληψης.

Οταν η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ οι Εισαγγελίες ανα τη Χώρα και ο Αρειος Πάγος δεν ενεργούν σημαίνει οτι και οι Πολίτες αδικα δέχονται πρόστιμα και ΟΛΟΙ μπορούμε να κυκλοφορούμε ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ και ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ εφοσον κανουν Τεστ καθε μερα..Ολα τα καταστήματα Εστίασης μπορούν να ειναι ανοικτά και τα Κεντρα Διασκέδασης με ΤΕΣΤ!!

Οταν εξαιρείτε το Κέντρο Διασκέδασης του ΣΚΑΙ εξαιρούνται ολα τα Κέντρα Διασκέδασης της Χώρας.Ο Ελληνας μετα απο αυτή τη στάση της Δικαιοσύνης και της Αστυνομίας εχει κάθε δικαίωμα να κυκλοφορήσει ελεύθερος και χωρις Μάσκα και αν Αστυνομικος  με τη Δικαιοσύνη έχουν δυο μετρα και δυο σταθμά θα πρέπει να πανε κατηγορούμενοι για κατάχρηση Εξουσίας.

Την αναφορά ειχε καταθέσει ο Δικηγόρος Νικος Αντωνιάδης και βλέποντας οτι και αυτο το Σαββατοκύριακο τα Μπουζουκάδικο του ΣΚΑΙ και του Σπύρου Παπαδόπουλου λειτουργεί με ΤΕΣΤ αρνητικά ανέβασε την παρακάτω ανάρτηση:

 

 

Πηγή:

https://amazonios.net/astynomia-amp-eisaggelia-den-efarmozoyn-toys-nomoys-kai-kya-gia-dimosiografoys-kai-ta-mpoyzoykia-toy-skai/

 
Συναφές ἄρθρο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)