Σελίδες

TRANSLATOR

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

Πανεπιστήμιο John Hopkins: Ναι, μπορεί να γίνει εμβολιασμός μέσω τεστ εισαγόμενο από την μύτη και στοχεύοντας τον εγκέφαλο! Βίντεο

Πανεπιστήμιο John Hopkins: 

Ναι, μπορεί να γίνει εμβολιασμός 

μέσω τεστ εισαγόμενο από την μύτη 

και στοχεύοντας τον εγκέφαλο!

Βίντεο



 

Παρακολουθώντας το Βίντεο της Δρ. Larraine Day που ακολουθεί παρακάτω και αναζητώντας το βιογραφικό της, κάναμε μια έρευνα για το αν θα ήταν εφικτή η αποτελεσματική λήψη φαρμάκου ή εμβολίου με μπατονέτα εισερχόμενη από την μύτη προς τον εγκέφαλο, όπως γίνονται και τα ευρέως διαδεδομένα και ..άχρηστα.. PCR τεστ (Δείτε εδώ κι εδώ για τα PCR τεστ).

Το γεγονός ότι ο Νομπελίστας εφευρέτης των PCR τεστ Δρ. Mullis είχε εξηγήσει ότι η χρήση αυτού του τύπου τεστ δεν είναι κατάλληλη για διάγνωση, σε συνδυασμό με τις ενστάσεις διεθνούς κύρους επιστημόνων για ψευδώς θετικά αποτελέσματα των PCR τεστ, μας έδωσε ένα παραπάνω κίνητρο για αναζήτηση πληροφοριών πάνω στο θέμα.

Πριν διαβάσετε τα εφευρήματα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Johns Hopkins δείτε την συνέντευξη της Δρ. Lorraine Day (με ελληνικούς υπότιτλους) η οποία ισχυρίζεται κάτι το οποίο στα αυτιά των περισσότερων λογικών ανθρώπων ηχεί από συνωμοσία έως εντελώς παρανοϊκό. Η  Dr. Lorraine Day ισχυρίζεται ότι ο ρόλος της μπατονέτας με την οποία γίνονται τα ευρείας κλίμακας τεστ, είναι να αφήνει νανοσωματίδια στην ηθμοειδή πλάκα η οποία είναι ένα πολύ λεπτό πορώδες οστό που διαχωρίζει τον εγκέφαλο. Όπως ισχυρίζεται, η συσκευασία του τεστ αναφέρει ότι περιέχονται νανοσωματίδια.

 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε πόσο έχει εντρυφήσει η τεχνολογία και να διαπιστώσετε ότι υφίσταται και δύναται για εφαρμογή.

Δείτε Επίσης: Γαλλία: Οι Αρχές Έβαλαν σε Ψυχιατρική Κλινική Κορυφαίο Καθηγητή που Δημοσιοποίησε Αποδείξεις για το Ότι ο Covid-19 Είναι Προσχεδιασμένος (Βίντεο)

Σημειώνεται ότι η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Josh Hopkins είναι από τις κορυφαίες σχολές Ιατρικής στον κόσμο, είχε φιλοξενήσει το EVENT 201, και είναι ο επίσημος καταμετρητής κρουσμάτων Covid-19 παγκόσμιας εμβέλειας.

Ακολουθήστε την επιστήμη παρακάτω.

Ερευνητές Δημιούργησαν Μικροσκοπικές Μηχανές Που Μπορούν να Παραδίδουν Φάρμακα Αποτελεσματικά

από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Johns Hopkins

 

Πηγή:
https://tgnews.gr/%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%B1%CF%84%CF%8C%CF%82-%CE%BF-%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CF%89-%CF%84/ 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)