Τό παρόν ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013

Τό παρόν Ὀρθόδοξο Χριστιανικό Ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013
μέ τήν Χάρη τοῦ Κυρίου ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ, ταῖς πρεσβείαις τῆς Ὑπεραγίας Θεοτόκου καί δι' εὐχῶν...
Τοῦτος ὁ ἱστότοπος εἶναι ὀρθόδοξος, κατηχητικός, ἀντιαιρετικός, ἀντιοικουμενιστικός, ἀντινεοταξικός καί ψυχωφέλιμος.

Ρατσισμός δέν εἶναι νά σχολιάζει κανείς τό κακό πού συμβαίνει, ἀλλά ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ἀπό κάποιους εἰς βάρος τοῦ καλοῦ, ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΑΙ Ἤ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΩΣ ΟΡΘΟΝ!

Ετικέτες


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ! Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙΟΜΕΝΗΣ ΒΑΤΟΥ.

TRANSLATOR


" Ἕως τοῦ θανάτου ἀγώνισαι περί τῆς ἀληθείας, καί Κύριος ὁ Θεός πολεμήσει ὑπέρ σου " (Σ. Σειράχ 4, 28)
Σχόλια υβριστικά, κακεντρεχή, αγενή, ασεβή, προσβλητικά, αναπόδεικτα, χωρίς χριστιανικό ήθος ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ!

Σελίδες

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

Το Οντάριο επενδύει 2,5 εκατομμύρια $ σε φορητό μηχανισμό εντοπισμού επαφών που θα φοριέται και θα ηχεί ή θα δονεί αν οι άνθρωποι δεν απέχουν 6μ!

Το Οντάριο επενδύει 2,5 εκατομμύρια $ σε φορητό μηχανισμό 

εντοπισμού επαφών 

που θα φοριέται και θα ηχεί ή θα δονεί αν οι άνθρωποι δεν απέχουν 6μ!

 

 Μέ πρόσχημα τόν κορωναϊό
τώρα πρόβα ἐλέγχου μέ βραχιόλι,
αὔριο μέ χάραγμα!
Eἶναι πασιφανές 
πώς θέλουν νά μήν ἐρχόμαστε σέ ἐπαφή οἱ ἄνθρωποι
γιά νά μήν συσπειρωθοῦμε 
καί κατέβουμε στούς δρόμους,
ὅπως καί γιά νά μήν ἀφυπνίζει ὁ ἕνας τόν ἄλλον!!!

 

Ένα ηλεκτρονικό μπρεσελέ εντοπισμού επαφών θα φέρουν οι πολίτες στο Οντάριο του Καναδά στη δουλειά , στο σχολείο, στα ιδρύματα κ.α Το Οντάριο επενδύει 2,5 εκατομμύρια δολάρια σε τεχνολογία μηχανισμού ανίχνευσης που θα την φέρει ο πολίτης και που θα ηχεί ή θα κάνει δόνηση εάν οι άνθρωποι δεν απέχουν έξι μέτρα τηρώντας την επιβαλλόμενη από υγειονομικά μέτρα κοινωνική απόσταση…

Η κυβέρνηση του Οντάριο επενδύει 2,5 εκατομμύρια δολάρια σε τεχνολογία φορητού μηχανισμού εντοπισμού επαφών που θα ειδοποιεί τους χρήστες εάν αυτοί ίσως έχουν εκτεθεί στον COVID-19 στο χώρο εργασίας και θα ηχεί ή θα δονεί εάν βρίσκονται σε απόσταση έξι μέτρων από άλλο άτομο.

Σε δελτίο τύπου που εκδόθηκε την Πέμπτη, η κυβέρνηση δήλωσε ότι παρέχει στην Facedrive Inc., μια εταιρεία τεχνολογίας που ιδρύθηκε το 2016, τη χρηματοδότηση μέσω του Fonds Ontario Together..

Τα χρήματα θα διατεθούν για την ανάπτυξη του TraceSCAN – μιας φορητής τεχνολογίας ανίχνευσης για άτομα που εργάζονται ή ξοδεύουν χρόνο σε εγκαταστάσεις όπου η χρήση smartphone – και επομένως η πρόσβαση στην εφαρμογή Ειδοποίησης COVID – είναι περιορισμένη. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει μέρη όπως αεροπορικές εταιρείες, σχολεία, εργοτάξια και γηροκομεία.

Η Facedrive Inc. προβλέπει την κατασκευή περίπου 150.000 συσκευών και τη δημιουργία 68 νέες δουλειές στην επαρχία ως αποτέλεσμα αυτής της σύμβασης, δήλωσε η κυβέρνηση του Οντάριο στο δελτίο τύπου.

Σύμφωνα με την επαρχία, η τεχνολογία θα είναι σε θέση να παρακολουθεί την έκθεση του προσωπικού χωρίς τη χρήση πληροφοριών GPS.

«Οι εργαζόμενοι απλά φορούν τη συσκευή και η φορητή τεχνολογία θα επικοινωνεί με άλλους σ’ ένα περιβάλλον εργασίας», δήλωσε η ανακοίνωση. «Αν κάποιος στους χώρους εργασίας εκπέμψει θετικός στο COVID-19, οι υπάλληλοι ΥΕ ή Υγείας και Ασφάλειας μπορούν να συνδεθούν στον ηλεκτρονικό πίνακα ελέγχου αναφορών και να δουν με ποιους έχουν έρθει σε επαφή και το επίπεδο κινδύνου τους, και μετά να στείλουν μια ειδοποίηση έκθεσης. Η παρακολούθηση επαφών θα γίνει απλή με την καταγραφή όλων των επαφών εγγύτητας. “

Η συσκευή θα εκπέμπει επίσης ήχο ή δόνηση σε χρήστες που απέχουν λιγότερο από έξι πόδια.

Ένας εκπρόσωπος του γραφείου του Υπουργού Οικονομικής Ανάπτυξης Vic Fedeli δήλωσε ότι «η υποστήριξη του υπουργείου έχει ως στόχο να βοηθήσει στην εμπορευματοποίηση του προϊόντος και αυτό να εισέλθει στην αγορά», πράγμα που σημαίνει ότι εναπόκειται σε κάθε μεμονωμένη εταιρεία ή σχολικό συμβούλιο να καθορίσει εάν θα αγοράσει το προϊόν για χρήση.

https://twitter.com/VictorFedeli/status/1362432418624512005?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1362432418624512005%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fdimpenews.com%2F2021%2F03%2F01%2Fcf84cebf-cebfcebdcf84ceaccf81ceb9cebf-ceb5cf80ceb5cebdceb4cf8dceb5ceb9-25-ceb5cebaceb1cf84cebfcebccebccf8dcf81ceb9ceb1-cf83ceb5-cf86%2F

NEW! Επενδύουμε 2,5 εκατομμύρια δολάρια στο @FacedriveHealth για να επιταχύνουμε την ανάπτυξη και την παραγωγή της καινοτόμου τεχνολογίας ανίχνευσης επαφών που φοριέται, TraceSCAN.

Αυτό θα βοηθήσει να διατηρήσετε τους χώρους εργασίας ασφαλείς από το # COVID19 και στη δημιουργία θέσεων εργασίας στο Οντάριο. #OntarioTogetherFund

  • Victor Fedeli (@VictorFedeli) 18 Φεβρουαρίου 2021
    Η τεχνολογία είναι συμπληρωματική της εφαρμογής COVID Alert, η οποία χρησιμοποιεί τεχνολογία Bluetooth για να ειδοποιεί άλλους χρήστες εάν έχουν έρθει σε επαφή με κάποιον που είναι θετικός στο νέο coronavirus. Θα επιτρέψει επίσης στους χρήστες να επικοινωνήσουν με την τοπική μονάδα δημόσιας υγείας υποβάλλοντας μια φόρμα μέσω της εφαρμογής.

Η εφαρμογή, ωστόσο, εξαρτάται από τους κατοίκους που θεωρούν θετικό ότι το COVID-19 εισάγει έναν κωδικό που τους παρέχεται από αξιωματούχους δημόσιας υγείας. Τον Οκτώβριο, η CTV News σημείωσε ότι ορισμένοι Καναδοί δεν έλαβαν ποτέ ένα “one-time key” για να εισαγάγουν τα αποτελέσματα των test τους στην εφαρμογή.toronto.ctvnews 1/3/21

Μετανθρωπισμός, οι σκλάβοι στα ηλεκτρονικά δεσμά τους , ψηφιακές μαριονέτες όπου τα άυλα νήματα της τεχνολογίας θα τους κουνούν σαν άβουλα ανδρείκελα. Ψηφιακός ολοκληρωτισμός, ψηφιακά στρατόπεδα συγκέντρωσης…


Πηγή:

https://dimpenews.com/2021/03/01/%cf%84%ce%bf-%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%ac%cf%81%ce%b9%ce%bf-%ce%b5%cf%80%ce%b5%ce%bd%ce%b4%cf%8d%ce%b5%ce%b9-25-%ce%b5%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%bf%ce%bc%ce%bc%cf%8d%cf%81%ce%b9%ce%b1-%cf%83%ce%b5-%cf%86/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!
Κάντε κλικ στην εικόνα και μάθετε πώς να μείνετε με τον Χριστό!

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το μάθετε!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να ανακαλύψετε πώς γίνεται!

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
Κάντε κλικ στην εικόνα για να διαβάσετε!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το ανακαλύψετε!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να καθρεφτισθείτε!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!
Κάντε κλικ στην εικόνα. Αφορά ιδιαιτέρως τις γυναίκες!

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.
Κάντε κλικ για να διαβάσετε.

.

.

.

.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

.

.

.

.
.

.

.
.

.

.
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
"Μή μεταίρειν ὅρια ἅ οἱ Πατέρες ἔθεντο"

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!
(Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς)

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)