Σελίδες

TRANSLATOR

Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Ερχεται ο ελεγχος των ψευδο κρουσμάτων που ρίχνει το αφήγημα της Ψευτοπανδημίας…

Ερχεται ο ελεγχος 

των ψευδο κρουσμάτων 

που ρίχνει το αφήγημα

 της Ψευτοπανδημίας…

 

Άρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη

 

Με τα ψευδή κρούσματα κατέστρεψαν την Οικονομία & Φυλάκισαν τους Έλληνες

Ο Δικηγόρος Νικος Αντωνιάδης μόνος του απέναντι στο σύστημα που εκτελεί εντολές ΥΠΟΤΑΓΗΣ των πολιτών και ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ….εχει αναστατώσει τα Ερπετά της Εξουσίας…Με τις αποκαλύψεις του για την στημένη Πανδημία..

Τους χάλασε την εικόνα της Μαιμού Πανδημίας που εκτελουν…Ενας Δικηγόρος μόνος του με την συμπαράσταση  135.000 ακολουθων  στο facebook μάχεται καθημερινά για την απάτη του Ψευδοφονικού ιού…Τρέμουν τις αποκαλύψεις του για τα εγκλήματα κατά των πολιτών…Το σύστημα ξερνά χολή και βάζει τα πληρωμένα παπαγαλάκια του απο τα Μέσα εξαπάτησης να του επιτίθονται.. οπως και τρολάκια τους στο Ιντερνετ..

Πολιτικοί κανίβαλοι θα πληρώσετε για τα εγκλήματα σας και τη Τυραννία ενος ολόκληρου Λαού ..Ισοπεδώσατε την Οικονομία καθε Οικογενειακό προϋπολογισμό διαλύσατε τις Μικρομεσαίες επιχειρήσεις και Φτωχοποιήσατε τους πολίτες…

Λυσσάτε που ο κόσμος βγαίνει εξω δεν φοράει τη μάσκα του  όπως εσείς θέλατε να είναι υποταγμένοι…Λυσσάτε που δεν υπακούει στα Παρανοϊκά σας μέτρα..Τρέμετε οταν ζητά Νεκροψίες που αποκαλύπτουν οτι δεν πεθαίνουν απο Κορωνοιό αλλά απο άλλες αιτίες …Το αφήγημα σας καταρρέει και μαζί με αυτό και ολα τα λαμόγια που γέμισαν οι τσέπες τους απο τις Φαρμακευτικές εταιρείες..

Αποκάλυψε το πρωτόκολλο του Θανάτου στα Νοσοκομεία πως τους βγάζουν θετικούς και τους πάνε σε φυλάκιση ως covid και μετα η Διασωλήνωση για να αυξηθούν οι Νεκροί και το παραμύθι σας..

Η Ιατρική Μαφία δουλεύει παράλληλα με την Πολιτική και ολοι μαζί εκτελουν τους Έλληνες για να παίρνεται αντιδημοκρατικά περιοριστικά μετρα απαγορεύσεις και να σπέρνεται τον Τρόμο….για να εμβολιαστούν με τα πειραματικά εμβόλια σας..Δεν αφήνετε να μάθει ο κόσμος την αλήθεια τους χιλιάδες θανάτους που αποκρύπτουν τα συστημικά πληρωμένα και ελεγχόμενα Μέσα εξαπάτησης..

Τώρα μπαίνει και στα κρούσματα στα θετικά Τεστ και σας πονάει ακόμη περισσότερο..απο την Αρχή της δηθεν  Πανδημίας για ολα τα ψευδώς βεβαιωθέντα θετικά στον SARS-Cov-2 me κόλπα στην επεξεργασία των δειγμάτων στους 35 κύκλους κλπ.

Τωρα ετοιμάζεται να ζητήσει εξηγήσεις για ολα τα Θετικά Μοριακά απο την αρχή της απάτης μεχρι και σήμερα αμφισβητώντας ολα αυτα τα “αποτελέσματα” δηλαδή ολα τα ψευδοκρούσματα και κατ επέκταση ολα τα ΑΔΙΚΑ  ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ -ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ Κλεισίματα επιχειρήσεων και ολων των αντιδημοκρατικών απαγορεύσεων που βασίστηκαν στα ΔΗΘΕΝ κρούσματα ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ την Οικονομία της Χώρας Φυλακίζοντας τον Ελληνικό Λαό ..Με Παγκόσμια πρωτοτυπία να γίνονται Τεστ σε υγιείς ανθρώπους στον υγιή πληθυσμό!!!

Τώρα θα πρέπει η Ιατρο-Πολιτική Χούντα να αποδείξει οτι αυτά τα θετικά αποτελέσματα ήταν Πραγματικά….Και η ολη διαδικασία γίνεται εγγράφως για κάθε ένα θετικό αποτέλεσμα ..Θα ζητηθεί 1) το πρωτόκολλο καταστροφής του δείγματος 2) Οι κύκλοι (CT) στους οποίους ανιχνεύτηκε ο Sars-Cov-2 , 3) Ο κατασκευαστής του Τεστ 4) Οι εσώκλειστες οδηγίες του κατασκευαστή 5) Το πρωτόκολλο βαθμολόγησης με το ΚΙΤ που χρησιμοποιήθηκε 6) Η καμπύλη βαθμολόγησης που εξήχθη κατα την διενέργεια της βαθμολόγησης και 7) η Καμπύλη που αποτυπώθηκε κατα την επεξεργασία του δείγματος.

Ηρθε η ωρα να  τελειώσει η Ψευτοπανδημία σας και ο Ελληνικός Λαός που βράζει στη Χύτρα που τον ρίξατε ως Τσουνάμι να εκτιναχθεί να βγει στους δρόμους και να σας λειώσει…Η οργή του Λαου που τον περνάτε απο βασανιστήρια θα ξεσπάσει πάνω σας..

 




Πηγή:

https://amazonios.net/erchetai-o-elegchos-ton-pseydo-kroysmaton-poy-richnei-to-afigima-tis-pseytopandimias/

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)