TRANSLATOR

Σελίδες

Τρίτη 25 Μαΐου 2021

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-BOMBA: «Το "διαβατήριο εμβολιασμού" θα περιέχει τα πάντα, ακόμη και τα εισοδήματά μας...»

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-BOMBA:

 «Το "διαβατήριο εμβολιασμού" 

θα περιέχει τα πάντα, 

ακόμη και τα εισοδήματά μας...» 

 

Φυσικά θά συνδέσουν 
τό ψηφιακό πιστοποιητικό ἐμβολιασμοῦ
μέ τά εἰσοδήματά μας, 
ἐκτός ἀπό τόν ἰατρικό μας φάκελο,
ἀλλά καί ὅλα μας τά στοιχεῖα, δηλαδή μέ τά πάντα,
ὥστε ὕπουλα νά τό μετατρέψουν 
σέ ψηφιακή ταυτότητα
κι ἔτσι,
ὅσοι δέν ἐμβολιάζονται καί δέν τό ἔχουν
δέν θά μποροῦν νά ἀγοράζουν καί νά πουλᾶνε!
Μόλις πάρει ὁ κόσμος τά ψηφιακά πιστοποιητικά,
θά μᾶς ποῦνε`
"γιατί νά ἔχετε καί ταυτότητες;
Ἀφοῦ τά πιστοποιητικά ἐμβολιασμοῦ εἶναι ψηφιακά
κι ἔχουν ὅλες τίς προσωπικές σας πληροφορίες,
γιατί νά ἔχετε καί ταυτότητες;
Πετᾶξτε τίς παλιές σας ταυτότητες.
Θά ἀναβαθμίσουμε τά ψηφιακά πιστοποιητικά σας
σέ ταυτότητες γιά εὐκολία, ἀσφάλεια
 καί ἀποφυγή τῆς γραφειοκρατίας!".
Κι ἔτσι,
θά ξυπνήσουμε μία μέρα μέ τσιπαρισμένη 
κάρτα πολίτη...
Θεοῦ ἐπιτρέποντος πάντα.

 
«Πράσινο πάσο: Η κατάσταση της Corona θα συνδεθεί με δεδομένα εισοδήματος».  Αυτή την αποκάλυψη - βόμβα  κάνει με δημοσίευμά της η πιο έγκυρη -και παλαιότερη στον κόσμο- εφημερίδα της Αυστρίας, η Wiener Zeitung!  
Το αναλυτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας (διαβάστε το πρωτότυπο ΕΔΩ!-το οποίο δεν έχει ακόμη "έρθει" στην ελληνική ειδησεογραφία και το Press-gr το παρουσιάζει αποκλειστικά-  περιέχει συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το νόμο που έχει ήδη έτοιμο η κυβέρνηση της Αυστρίας και τον απέστειλε για διαβούλευση προκειμένου στο επόμενο στάδιο να ψηφιστεί και να εφαρμοστεί - και "να εισαχθεί σε όλη την Ευρώπη"... 

Αναλυτικά, η εφημερίδα γράφει: 
Οι υπέρμαχοι της ιδιωτικής ζωής των δεδομένων κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και εξετάζουν το ενδεχόμενο συνταγματικής αμφισβήτησης.

Το Πράσινο Διαβατήριο πρόκειται επίσης να εισαχθεί σε όλη την Ευρώπη. Στην Αυστρία προκαλεί ήδη συζητήσεις.

Το πράσινο διαβατήριο πρόκειται επίσης να εισαχθεί σε όλη την Ευρώπη. Στην Αυστρία προκαλεί ήδη συζητήσεις.

Το Υπουργείο Υγείας απέστειλε για διαβούλευση τροποποίηση του νόμου περί επιδημικών και κοκιδικών μέτρων, με την οποία εφαρμόζεται το Πράσινο Διαβατήριο. Η πλατφόρμα θεμελιωδών δικαιωμάτων epicenter.works θεωρεί ότι αυτό αποτελεί μείζον πρόβλημα προστασίας δεδομένων. Αυτό συμβαίνει επειδή ο νόμος προβλέπει τη σύνδεση των τρεχόντων και ιστορικών δεδομένων σχετικά με τον εργασιακό βίο, τα επίπεδα εισοδήματος, την τυχόν ανεργία, το εκπαιδευτικό υπόβαθρο και τις αναρρωτικές άδειες όλων των εμβολιασμένων ή αποθεραπευμένων ατόμων.

Το σχέδιο προβλέπει ότι οι εμβολιασμοί που πραγματοποιούνται στην υποδομή του ΕΛΓΑ θα αντιγράφονται σε ένα άλλο μητρώο, το Σύστημα Επιδημιολογικής Αναφοράς (EMS). Σε αυτή τη βάση δεδομένων, οι πάσχοντες από το Covid 19 θα συγκεντρωθούν μαζί με τα εμβολιασμένα άτομα, πράγμα που σημαίνει ότι σχεδόν ολόκληρος ο αυστριακός πληθυσμός θα εκπροσωπείται εκεί. Αλλά δεν θα σταματήσει εκεί: το μητρώο αυτό θα συνδέεται με τρέχοντα και ιστορικά δεδομένα σχετικά με τον εργασιακό βίο, το εισόδημα, την τυχόν ανεργία, το εκπαιδευτικό υπόβαθρο, τις διαμονές για αποκατάσταση και τις αναρρωτικές άδειες. "Σχεδόν όλοι οι τομείς της ζωής μας θα ελέγχονται σε αυτή τη βάση δεδομένων", προειδοποιεί το epicenter.works, απειλώντας με συνταγματική αμφισβήτηση αν ο νόμος αυτός ψηφιστεί.

Ο νόμος αναφέρει κυριολεκτικά ότι ο υπουργός Υγείας μπορεί να επεξεργάζεται δεδομένα που αφορούν στατιστικές υγείας, κοινωνικές στατιστικές, στατιστικές απασχόλησης και εκπαίδευσης "με σκοπό την επιδημιολογική επιτήρηση καθώς και την παρακολούθηση της αποτελεσματικότητας" των μέτρων Corona, και μπορεί να συνδέει τα δεδομένα που του αποστέλλονται από την ELGA GmbH με το μητρώο και να επεξεργάζεται τα δεδομένα αυτά με σκοπό "τη διαχείριση επιδημιών και κρίσεων, όπως για τον εντοπισμό εμβολιαστικών ρήξεων, συστάδων επιδημιών ή τον εντοπισμό επαφών".

Τα δεδομένα αυτά περιλαμβάνουν τον αριθμό και τη μέση διάρκεια των αδειών ασθενείας, τις διαμονές για αποκατάσταση, την υψηλότερη εκπαίδευση που έχει αποφοιτήσει, το ιστορικό απασχόλησης, την κατάσταση στην αγορά εργασίας, το εισόδημα και τον τόπο εργασίας. Αυτό το μητρώο θα δημιουργούσε μια βάση δεδομένων για το σύνολο σχεδόν του πληθυσμού, η οποία θα συνέδεε ευαίσθητα δεδομένα υγείας με "σχεδόν αυθαίρετους τομείς της ζωής", επικρίνουν οι προστάτες των δεδομένων στη δήλωσή τους σχετικά με το σχέδιο αναθεώρησης.

Λόγω αυτής της πληθώρας δεδομένων, η σχεδιαζόμενη ψευδωνυμοποίηση είναι "εντελώς αναποτελεσματική, καθώς οι άνθρωποι καθίστανται σαφώς αναγνωρίσιμοι βάσει του συνδυασμού των χαρακτηριστικών αυτής της βάσης δεδομένων". "Η εν λόγω επεξεργασία δεδομένων δεν καλύπτεται από τον σκοπό του μητρώου, ούτε είναι αναλογική. Εάν αυτό δεν διορθωθεί, εξετάζουμε το ενδεχόμενο να ζητήσουμε την επανεξέταση αυτής της επεξεργασίας δεδομένων από το Ανώτατο Δικαστήριο".

"Και σαν να μην ήταν ήδη αρκετά αμφισβητήσιμο, τα δεδομένα θα αποθηκεύονται επιπλέον στο μητρώο στατιστικών στοιχείων, γεγονός που με τη σειρά του διευρύνει πάρα πολύ τον κύκλο όσων έχουν δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα. Αυτό δημιουργεί τεράστιες δυνατότητες κατάχρησης και αυξάνει τον κίνδυνο ενός σκανδάλου δεδομένων στη σφαίρα επιρροής του Υπουργείου Υγείας. Η διάταξη αυτή δεν είναι σε καμία περίπτωση αποδεκτή από άποψη προστασίας δεδομένων και θα πρέπει να διαγραφεί εντελώς", ζητούν οι προστάτες των δεδομένων.

Η τροποποίηση του νόμου για τις επιδημίες περιλαμβάνει επίσης πολυάριθμες εξουσιοδοτήσεις διάταξης για τον Υπουργό Υγείας. Για παράδειγμα, ο υπουργός μπορεί να ορίσει με διάταγμα πρόσθετα μητρώα που θα συγχωνευθούν με τα δεδομένα του EMS. "Έτσι, το ήδη σημαντικό βουνό δεδομένων θα πρέπει να είναι σε θέση να αυξηθεί ακόμη περισσότερο", δήλωσε το epicenter.works. Μια άλλη σημαντική παράλειψη, σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες, είναι ότι δεν προβλέπεται η μη παρατηρησιμότητα της διαδικασίας αναθεώρησης των πιστοποιητικών.



 
Πηγή:
http://www.press-gr.com/2021/05/blog-post_460.html?m=1&fbclid=IwAR2u5OiijtXMBob6npAP_KVXQGy3rhdA9PpzJwUV6P-4cKp5GdXLvGsYyXA 
 
 
 
Συναφές ἄρθρο:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)