TRANSLATOR

Σελίδες

Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

Τό Ἀθηναγόρειο Βραβεῖο σέ τρεῖς επιστήμονες τῶν ἐμβολίων! Οἱ χιλιάδες θάνατοι ἀπό τό ἐμβόλιο καί οἱ ἑκατομμύρια παρενέργειες, ὅπως καί οἱ κυτταρικές σειρές ἐκτρωμένων ἐμβρύων καί τά μεταλλικά νανοσωματίδια... οὐδόλως ἀπασχολοῦν!

 

Τό Ἀθηναγόρειο Βραβεῖο 

σέ τρεῖς επιστήμονες τῶν ἐμβολίων! 

Οἱ χιλιάδες θάνατοι ἀπό τό ἐμβόλιο 

καί οἱ ἑκατομμύρια παρενέργειες, 

ὅπως καί οἱ κυτταρικές σειρές ἐκτρωμένων ἐμβρύων 

καί τά μεταλλικά νανοσωματίδια...  οὐδόλως ἀπασχολοῦν!

 


Από αριστερά: Δρ. Αλμπερτ Μπουρλά, Δρ. Ουγκούρ Σαχίν και Δρ Γεώργιος Γιανκόπουλος. Φωτογραφία: ORDER OF ST. ANDREW

ΒΟΣΤΩΝΗ. Το Αθηναγόρειο Βραβείο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Τάγματος του Αγίου Ανδρέα των Αρχόντων του Οικουμενικού Πατριαρχείου θα απονεμηθεί φέτος σε τρεις κορυφαίους επιστήμονες, οι οποίοι συνέτειναν τα μέγιστα στην ανακάλυψη των εμβολίων για την καταπολέμηση της πανδημίας του κορωνοϊού και τη θωράκιση της ανθρωπότητας από την επικίνδυνη και θανατηφόρο λοιμική.

Συγκεκριμένα, θα τιμηθούν οι εξής τρεις επιστήμονες: Δρ. Αλμπερτ Μπουρλάς, πρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής της φαρμακευτικής εταιρίας Pfizer, ο Δρ Ugur Sahin συνιδρυτής και εκτελεστικός διευθυντής της εταιρείας BioNTech και ο Δρ Γεώργιος Γιανκόπουλος, επικεφαλής επιστήμονας και εκτελεστικός διευθυντής της εταιρείας Regeneron.

Υπογραμμίζεται ότι τα βραβεία θα απονείμει ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη διάρκεια του ετήσιου δείπνου το Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος επαινώντας την επιλογή των τριών επιστημόνων δήλωσε πως «προσωπικώς και επίσης εκ μέρους όλης της Εκκλησίας και όλων των ανθρώπων καλής θελήσεως είμαι ευγνώμων σ’ αυτούς τους ευφυείς επιστήμονες. Λόγω της ηγεσίας τους, την επίπονη εργασία των ομάδων τους και με τη χάρη του Θεού, έγιναν οι ηγέτες οι οποίοι παρήγαγαν τα σωτήρια για την ανθρώπινη ζωή εμβόλια. Κανείς φέτος δεν αξίζει να τιμηθεί με αυτό το επιφανές βραβείο παρά τούτοι οι τρεις άνθρωποι οι οποίοι έχουν προσφέρει τόσα πολλά για να απαλλάξουν τον κόσμο από την πανδημία η οποία έχει καταστρέψει τόσες ανθρώπινες ζωές».

Ο διοικητής του Τάγματος του Αγίου Ανδρέα των Αρχόντων, Δρ Αντώνιος Λυμπεράκης δήλωσε τα εξής: «Ως ιατρός ο ίδιος έχει δει τη φρίκη του κορωνοϊού από πολύ κοντά, κι έτσι γνωρίζω πολύ καλά το μεγάλο καλό που πέτυχαν αυτοί οι άνθρωποι με την ανακάλυψη και προσφορά των εμβολίων στον κόσμο σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και με τόση ασφάλεια. Η υπηρεσία που παρείχαν είναι πραγματικά μεταμορφωτική και η οποία έχει δώσει ξανά πίσω την ελπίδα στον κόσμο. Τους οφείλουμε όλοι μας ένα τεράστιο χρέος ευγνωμοσύνης».

Υπενθυμίζεται ότι το Αθηναγόρειο Βραβείο Ανθρωπίνων δικαιωμάτων θεσπίσθηκε το 1986 από το Τάγμα του Αγίου Ανδρέα των Αρχόντων του Οικουμενικού Πατριαρχείου, εξ’ ονόματος του μεγάλου εκκλησιαστικού ηγέτη του 20ού αιώνα, Οικουμενικού Πατριάρχη Αθηναγόρα. Ανάμεσα σ’ αυτούς στους οποίους έχει απονεμηθεί είναι ο σημερινός πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Τζόσεφ Μπάιντεν όταν ήταν Αντιπρόεδρος, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζίμι Κάρτερ, επίσης ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους και η Πρώτη Κυρία Μπάρμπαρα Μπους, ο κυβερνήτης Νέας Υόρκης Αντριου Κουόμο, ο Σοβιετικός πρώην ηγέτης Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, ο Νομπελίστας Elie Wiesel και η Μητέρα Τερέζα.

 

 

Πηγή:
https://www.ekirikas.com/omogeneia_ekklisia_ameriki/arthro/anakalese_tin_paraitisi_tou_o_proedros_tis_theologikis_sxolis_georgios_kantonis-2639599/ 

1 σχόλιο:

  1. Αφού εξασφάλισαν το ακαταδίωκτο, χρησιμοποίησαν ως πειραματόζωα τον παγκόσμιο πληθυσμό, χρησιμοποίησαν έμβρυα από έκτρωση για την παραγωγή εμβολίων, σκότωσαν τόσο κόσμο και δεν τα αποσύρανε, ήρθε και η ώρα για να βρεθούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)