TRANSLATOR

Σελίδες

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

Ούγγροι γιατροί-ειδήμονες Γενετικής Μηχανικής: ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ από τον εμβολιασμό!Το 86% των παιδιών 12 – 15 ετών στα οποία δοκιμάστηκε είχαν παρενέργειες! Δεν είναι εμβόλιο είναι γονιδιακή θεραπεία! Είναι το μεγαλύτερο παγκόσμιο πείραμα γονιδιακής θεραπείας! ΒΙΝΤΕΟ

Ούγγροι γιατροί-ειδήμονες 

Γενετικής Μηχανικής: 

ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

 από τον εμβολιασμό!Τ

ο 86% των παιδιών 12 – 15 ετών 

στα οποία δοκιμάστηκε 

είχαν παρενέργειες! 

Δεν είναι εμβόλιο 

είναι γονιδιακή θεραπεία!

Είναι το μεγαλύτερο παγκόσμιο πείραμα γονιδιακής θεραπείας! 

ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Ούγγροι γιατροί εκπέμπουν επείγον μήνυμα: σώστε τα παιδιά! (7/05/2021 kla.tv) Ούγγροι γιατροί-ειδήμονες Γενετικής Μηχανικής: ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ από τον εμβολιασμό!Το 86% των παιδιών 12 – 15 ετών στα οποία δοκιμάστηκε είχαν παρενέργειες!! Δεν είναι εμβόλιο είναι γονιδιακή θεραπεία!Είναι το μεγαλύτερο παγκόσμιο πείραμα γονιδιακής θεραπείας!

Ο κόσμος φαίνεται να κατευθύνεται όλο και πιο βαθιά σε ακραία μέτρα κατά κορωναϊού και έχουμε ήδη φτάσει στο σημείο όπου απαιτείται εμβολιασμός ηλικίας 12-15 ετών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η ουγγρική ένωση «Γιατροί για το Διαφωτισμό» – μαζί με άλλα εκπαιδευτικά κινήματα στη χώρα – κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο για αυτό. Οι ομιλητές της περιλαμβάνουν βιοχημικούς και ειδικούς γενετικής μηχανικής.Είναι της αρχής να εξετάζονται τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα όλων – βάσει της αρχής του μη βλάπτειν. Οι δηλώσεις τους περιλαμβάνουν ότι το λεγόμενο εμβόλιο Covid-19 δεν είναι εμβόλιο, αλλά μια πειραματική διαδικασία γονιδιακής θεραπείας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Δείχνουν ότι ο ιός Covid δεν προκαλεί σοβαρές ασθένειες στα παιδιά, αλλά ταυτόχρονα το 86% των παιδιών μεταξύ 12 και 15 ετών στα οποία δοκιμάστηκε αυτό το εμβόλιο έχουν παρενέργειες. Πόσοι από αυτά πέθαναν δεν αποκαλύπτεται. ( σσ τελευταίες πληροφορίες μιλούν για θάνατο πλέον 300 παιδιών στις ΗΠΑ μετά τον εμβολιασμό τους) Σε κάθε περίπτωση, οι πιθανότητες ζωής των παιδιών επηρεάζονται από αυτόν τον εμβολιασμό πολύ περισσότερο από αυτές των ατόμων 40 ή ακόμη και 70 ετών. Οι Ούγγροι εκπαιδευτικοί αμφισβητούν εάν μπορούμε ακόμα να βασιστούμε στις αποφάσεις πολιτικών, ορισμένων εξέχοντων γιατρών και της φαρμακευτικής βιομηχανίας. Γι ‘αυτό δείχνουν με υποδειγματικό τρόπο: Πρέπει – και μπορούμε – να κάνουμε κάτι οι ίδιοι.

Η επίσημη προειδοποίησή τους:

“Πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι ο εμβολιασμός ενέχει υψηλότερους κινδύνους για τα παιδιά από την ίδια την ασθένεια. Θυμηθείτε, μπορείτε να εμβολιαστείτε οποιαδήποτε στιγμή – αλλά μόλις εμβολιαστούν, τα αποτελέσματά του είναι μη αναστρέψιμα (μη αναστρέψιμα = όχι πιο αναστρέψιμα). Πρόκειται για την επόμενη γενιά. Λάβετε μια συνετή απόφαση!

Δρ. Ροζάλια Χούτβαγνερ:

Είμαι γενικός ιατρός εδώ και δεκαετίες και είμαι γιαγιά τριών παιδιών. Τον τελευταίο καιρό, όταν πρόκειται για εμβολιασμό παιδιών και μικρών παιδιών κατά του Covid, τα παιδιά μου με ρωτούν πώς μπορούν να λάβουν υπεύθυνες αποφάσεις για τη μακροπρόθεσμη μοίρα των παιδιών τους. Ως γιατρός και γιαγιά, μπορώ να κατανοήσω το βάρος αυτής της ευθύνης. Η αρχή του γιατρού δεν είναι να βλάπτει. Αυτή είναι μια πολύ ισχυρή αρχή και απαιτεί την εξέταση των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων όλων. Όπως είναι γνωστό, η νόσος Covid επηρεάζει ελάχιστα τα μικρά παιδιά, την ξεπερνούν πολύ γρήγορα και δεν έχουν σχεδόν καθόλου μακροπρόθεσμες συνέπειες. Ωστόσο, νέες τεχνολογίες όπως το εμβόλιο mRNA – εμβόλιο αγγελιοφόρου RNA (εμβόλια mRNA = συνθετικά παραγόμενα, γενετικά εμβόλια) – των οποίων οι μακροχρόνιες επιπτώσεις είναι άγνωστες σε εμάς, εγείρουν μια σειρά ερωτήσεων, όχι μόνο για ενήλικες αλλά και σε παιδιά των οποίων οι οργανισμοί εξελίσσονται ακόμη. Μπορώ να καταλάβω πολύ καλά την ευθύνη των παιδιών μου στη λήψη αυτής της απόφασης. Πρέπει να θέσουν σε κίνδυνο τη φυσική ακεραιότητα των παιδιών τους;
Πώς μπορούν να λάβουν μια υπεύθυνη απόφαση για τη μακροχρόνια υγεία των παιδιών τους με βάση ένα εμβόλιο που δεν έχει υποβληθεί σε δοκιμή, δεν έχει υποβληθεί σε δοκιμή και δεν υπάρχει εμπειρία; Μπορείτε να θέσετε το παιδί σε κίνδυνο με πιθανή εμφάνιση αλλεργίας, γενετικής ασθένειας ή αυτοάνοσης νόσου; Πιστεύω ότι για να λάβετε μια υπεύθυνη απόφαση, χρειάζεστε κατάλληλες γνώσεις και εμπειρία. Έτσι, ως υπεύθυνος επαγγελματίας υγείας και γιαγιά, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σας πω να περιμένετε. Παρακολουθήστε προσεκτικά, αποκτήστε εμπειρία, αποκτήστε γνώση και, στη συνέχεια, αποφασίστε για τη μακροπρόθεσμη μοίρα των παιδιών σας.
Καθηγήτρια Dr. Zsuzsa Bardócz
Είμαι η Zsuzsa Bardócz, χημικός, βιοχημικός, συνταξιούχος καθηγητής της διατροφικής επιστήμης , γιατρός της Ουγγρικής Ακαδημίας Επιστημών.
Ήμουν μέλος της Επιτροπής Επισκόπησης Γενετικής Μηχανικής (Επιτροπή Αναθεώρησης Γενετικής Μηχανικής) για οκτώ χρόνια και ειδικεύτηκα σε φυτά και μικροβιακά ΓΤΟ
Όσον αφορά το εμβόλιο Covid-19, θα ήθελα να πω ότι αυτό δεν είναι εμβόλιο, αλλά μια πειραματική διαδικασία γονιδιακής θεραπείας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Αυτό δεν είναι εμβόλιο. Καλώ όλους να τ΄αναφέρουν ως γονιδιακή θεραπεία. Ένα εμβόλιο περιέχει εξασθενημένα μικρόβια που ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό μας σύστημα να αμυνθεί. Με εξαίρεση το κινεζικό εμβόλιο Sinopharm, το οποίο είναι στην πραγματικότητα ένα εμβόλιο, όλες οι θεραπείες που είναι γνωστές ως εμβόλιο Covid-19 είναι διαδικασίες γονιδιακής θεραπείας που περιέχουν το συνθετικό mRNA που χρησιμοποιείται για την παραγωγή της πρωτεΐνης ακίδων. -Cov2 ιός. Η πρωτεΐνη ακίδα είναι το μέρος του ιού που τον βοηθά να προσκολληθεί στα κύτταρα.
Τα συμπτώματα και οι ασθένειες προκαλούνται από την ακίδα πρωτεΐνη, είναι μια λεπτίνη (λεπτίνη = μια ορμόνη) που επιτρέπει στο γενετικό υλικό του ιού να εισέλθει στα κύτταρα. Οι ιικοί υποδοχείς (υποδοχείς ιών = σημεία σύνδεσης για ιούς στο κυτταρικό τοίχωμα) βρίσκονται στον εγκέφαλο, στους πνεύμονες, στα έντερα, στο ήπαρ, στα νεφρά, στην καρδιά, στα αιμοφόρα αγγεία, στο σπέρμα, στον πλακούντα
. Σας διαβεβαιώνουμε ότι το mRNA διασπάται πολύ γρήγορα, έτσι ώστε οι επιδράσεις του εμβολίου να εξαντληθούν σε λίγες ημέρες. Όμως, η ένεση περιέχει την μη αποικοδομήσιμη, συνθετική πρωτεΐνη ακίδας του ΓΤΟ ΓΤΟ (γενετικά τροποποιημένος οργανισμός) που κατασκευάζεται στο εργαστήριο ως βιολογικό όπλο, το οποίο δεν αναγνωρίζεται από το αμυντικό σύστημα των κυττάρων μας.
Τα νανοσωματίδια λιπιδίων (λιπιδικά νανοσωματίδια = συσκευασία του εμβολίου mRNA σε κέλυφος μορίου λίπους, για προστασία από τη διάσπαση των ενζύμων) περιβάλλουν το υλικό mRNA έτσι ώστε να μπορεί να διεισδύσει σε κάθε ένα από τα κύτταρα μας και να τα μετατρέψει σε εργοστάσιο βιολογικών όπλων. Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει στο ερώτημα του πόσο καιρό λειτουργεί το mRNA στο σώμα μας. Έχει αποδειχθεί ότι η γενετική σύνθεση της πρωτεΐνης ακίδα μπορεί ακόμα να ανιχνευθεί στο σημείο εμβολιασμού μετά από έξι μήνες. Δεν υπάρχουν δεδομένα για τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις αυτών των πρωτεϊνών στην υγεία μας, καθώς είναι επίσημα το μεγαλύτερο παγκόσμιο ανθρώπινο πείραμα στη γονιδιακή θεραπεία, το οποίο δεν θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2022.
Προτρέπω όλους να μην αποκαλούν εμβολιασμό τη διαδικασία γονιδιακής θεραπείας, επειδή ο στόχος του είναι ο έλεγχος του πληθυσμού, ο αφανισμός των ανθρώπων μας. Οι βραχυπρόθεσμες επιπτώσεις είναι ήδη αισθητές. Οι μακροπρόθεσμες συνέπειες μπορούν να υποτεθούν μόνο. Θα εμφανιστεί ένα ευρύ φάσμα ασθενειών, όπως φαίνεται στις σελίδες αναφοράς παρενεργειών στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτές περιλαμβάνουν ασθένειες του νευρικού συστήματος, εγκεφαλικό επεισόδιο, σπογγώδη εγκεφαλίτιδα (σπογγώδης εγκεφαλίτιδα = σπογγώδης υποχώρηση της εγκεφαλικής ύλης) ή ασθένεια τρελών αγελάδων (νόσος τρελών αγελάδων = ΣΕΒ), έμφραγμα, αιμορραγία, στειρότητα ανδρών και γυναικών, προβλήματα νεφρών και ήπατος.
Ο Θεός μας προστατεύει από τον πόλεμο ενάντια στην ανθρωπότητα που εξαπολύει ο Σατανάς. Αλλά πρέπει επίσης να κάνουμε κάτι οι ίδιοι. Ας μην βαδίζουμε τυφλά σαν βοοειδή στο σφαγείο.
Δρ. György Gődény
Ο κόσμος φαίνεται να βυθίζεται όλο και πιο βαθιά σε αυτήν την υστερία κορωναϊού και έχουμε ήδη φτάσει στο σημείο όπου απαιτείται εμβολιασμός ηλικίας 12-15 ετών που ξεκινά παγκοσμίως.
Ποιο είναι το πρόβλημα με τον εμβολιασμό παιδιών; Το γεγονός ότι αυτός ο εμβολιασμός θα επηρεάσει περισσότερο τις πιθανότητες ζωής τους.
Δεδομένου ότι δεν τους λέμε τίποτα και δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι δεν θα αντιμετωπίσουν προβλήματα σε 5-10-15-20 χρόνια, η εισαγωγή του εμβολιασμού είναι ένα μεγάλο λάθος.
Και όλοι όσοι συμμετέχουν το γνωρίζουν αυτό.

Γνωρίζουμε λοιπόν ότι ο εμβολιασμός ηλικίας 70-75-80 ετών είναι πολύ χαμηλότερος από τον εμβολιασμό ηλικίας 12-15 ή 18 ετών λόγω του προσδόκιμου ζωής. Δεν γνωρίζουμε ποιες επιπτώσεις θα έχει ο εμβολιασμός στις μελλοντικές προοπτικές ζωής, αλλά εξακολουθεί να εφαρμόζεται μαζικά.

Προς το παρόν όλοι διαμαρτύρονται εναντίον του και πρέπει επίσης να διαμαρτυρηθούμε: Εφόσον δεν υπάρχουν μακροπρόθεσμα αποτελέσματα και η ασφάλεια δεν έχει αποδειχθεί, ο εμβολιασμός πρέπει να αποφεύγεται με κάθε κόστος. Για να μην αναφέρουμε ότι υπερβαίνει όλα τα όρια το να καταστεί υποχρεωτικός αυτός ο εμβολιασμός!

Dr. József Tamasi
Σας χαιρετώ! Είμαι ο József Tamasi, ένας παθολόγος, ειδικός στη δημόσια υγεία και ειδικός στη φυσική ιατρική. Ως ειδικός στη δημόσια υγεία, μπορώ, για παράδειγμα, να αξιολογήσω την τρέχουσα κατάσταση με επαρκή ικανότητα. Και εκπαιδεύτηκα ως παθολόγος έτσι ώστε όλοι όσοι επηρεάζονται να μπορούν να βασίζονται προσωπικά στις ικανότητες και τις γνώσεις μου. Έχω μάθει να κρίνω πότε να συνταγογραφήσω φάρμακα και πότε να επιλέξω μια φυσική οδό για την καταπολέμηση μιας ασθένειας.

Βλέπω ότι οι φόβοι του πληθυσμού διεγέρθηκαν με στοχευμένο και συντονισμένο τρόπο μέσω εξαναγκασμού και προπαγάνδας, έτσι ώστε ο εμβολιασμός να μπορεί να χορηγηθεί με μια δοκιμαστική ουσία. Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι ο εμβολιασμός προστατεύει πραγματικά το εμβολιασμένο άτομο από τη νόσο Covid. Δηλώσεις όπως «Δεν είμαστε ασφαλείς επειδή υπάρχουν 3 εκατομμύρια μη εμβολιασμένοι άνθρωποι» ή «Η ασθένεια θα καλύψει όλα τα άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί» και τα παρόμοια είναι καθαρά παραπλανητικά, είναι χειραγώγηση!
Ο στόχος τους είναι αυτό το δοκιμαστικό φάρμακο να μπορέσει επίσης να πωληθεί σε 3 εκατομμύρια άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμη. Από όλα τα άτομα, τα παιδιά διατρέχουν λιγότερο κίνδυνο από το Covid-19 από τους ενήλικες. Σύμφωνα με τις αμερικανικές στατιστικές, μόνο το 2,5% των παιδιών που είχαν μολυνθεί με Covid έπρεπε να νοσηλευτούν από τον Μάρτιο έως τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους. Το 0,8 τοις εκατό λόγω Covid-19 νοσηλεύθηκε σε εντατική και μόλις το 0,1 τοις εκατό πέθανε.
Αν το συγκρίνουμε με ενήλικες άνω των 25 ετών, έχουμε τιμές 8-10-16 φορές υψηλότερες για τις αντίστοιχες κατηγορίες. Ταυτόχρονα, ωστόσο, το πείραμα εμβολίου σε παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών δείχνει ότι το 86% των παιδιών έχει παρενέργειες.
Δεν αποκαλύπτεται πόσοι πεθαίνουν, εν πάση περιπτώσει, από τους 1.300 συμμετέχοντες, σχεδόν εκατό λιγότεροι έλαβαν τον δεύτερο εμβολιασμό. Βασιζόμενος στη γνώση και την εμπειρογνωμοσύνη μου επί του παρόντος δεν υπάρχει λόγος πανικού, κανένας λόγος μαζικού εμβολιασμού με πειραματικό φάρμακο, ιδίως κανένας λόγος εμβολιασμού παιδιών, κανένας λόγος να τα αναγκάσω να φορούν μάσκες κανένας λόγος να τους προκαλέσουμε φόβους. Τα παιδιά δεν μολύνονται, δεν μεταδίδουν την ασθένεια, δεν είναι επικίνδυνα και δεν διατρέχουν κίνδυνο. Εξάλλου, τίποτα δεν αποδεικνύει ότι θα ήταν καλύτερα με το πειραματικό φάρμακο.
Ταυτόχρονα, δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το πόσα από αυτά θα αρρωστήσουν από τον εμβολιασμό ή πόσα θα πεθάνουν από αυτόν. Ο εμβολιασμός παιδιών βασίζεται σε ανήθικη προπαγάνδα που θεωρεί τα παιδιά ως εργαστηριακά πειραματόζωα. Λέω: κρατήστε τα χέρια σας μακριά από τα παιδιά!
Δρ. Alfréd Pócs
Αγαπητοί φίλοι! Για να είμαστε υγιείς σε αυτήν τη γη, ο Δημιουργός μας έδωσε δύο πράγματα: το ανοσοποιητικό σύστημα και την πίστη. (σσ Πολιτεία ΜΜΕ και Εκκλησία τα διέγραψαν και τα 2) Τώρα που ο εμβολιασμός παιδιών πραγματοποιείται σε μεγάλη κλίμακα, προειδοποιώ όποιον θέλει να τα εμβολιάσει ότι μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνος όχι μόνο σύμφωνα με τον Κώδικα της Νυρεμβέργης, αλλά και ενώπιον του Θεού. Θα ήθελα να αναφέρω έναν Αμερικανό επιστήμονα, τον Patrick Whelan, ο οποίος ήδη δήλωσε στις 11 Φεβρουαρίου ότι πρέπει να ληφθούν υπόψη και οι δύο πλευρές του νομίσματος, όχι μόνο ότι το εμβόλιο θα σας κάνει λιγότερο άρρωστους, αλλά και τα άλλα αποτελέσματά του.
Και τώρα ήρθε η ώρα ότι δεν βρέθηκε άμεση επίδραση ιών σε τμήματα διαφόρων ιστών, αλλά διαπιστώθηκε ότι η αιχμή της πρωτεΐνης είναι η αιτία των αποτελεσμάτων. Τα πειράματα σε ζώα θα μπορούσαν να το αποδείξουν αυτό. Στα ποντίκια δόθηκε ακίδα πρωτεΐνης – και εξετάστηκαν η καρδιά, οι πνεύμονες, το ήπαρ, άλλοι ιστοί, τα γεννητικά όργανα και ο εγκέφαλός τους. Για παράδειγμα, αναγνωρίστηκε ότι η εγκεφαλίτιδα (εγκεφαλίτιδα = φλεγμονή του εγκεφάλου) μπορεί να προκαλέσει αναπνευστικές δυσκολίες ακόμη και χωρίς βλάβη στους πνεύμονες.
Στην παθολογία SARS-COV2 (παθολογία SARS-COV2 = νόσος SARS-COV2), η κύρια βλάβη συμβαίνει στους υποδοχείς ACE2 (υποδοχείς ACE2 = πρωτεΐνες στην κυτταρική επιφάνεια που εισάγουν λαθραία τον ιό Covid στο κύτταρο) και αυτή είναι η ενδοθηλιακή βλάβη ( ενδοθηλιακή βλάβη = βλάβη στο εσωτερικό κυτταρικό στρώμα των αιμοφόρων αγγείων).
13 άλλοι ασθενείς υπεβλήθησαν σ’ αυτοψία και ψευδοϊοί, ακίδες και πρωτεΐνες μεμβράνης χωρίς ιικό RNA βρέθηκαν στον εγκεφαλικό τους ιστό. Άρα αυτά δεν είναι πραγματικά ιοί. Αυτό αντικατοπτρίζει ότι ένας μεγάλος αριθμός συμπτωμάτων δεν μπορεί να προκληθεί από το ιικό γονιδίωμα (γονιδίωμα = γενετικό υλικό), αλλά μάλλον από την ακίδα πρωτεΐνη. Η ίδια η πρωτεΐνη ακίδα είναι επομένως κύρια αιτία επιπλοκών και θανάτων, π.χ. σε μολύνσεις Covid 19. Η ακίδα μόνη της μπορεί να προκαλέσει τα ίδια συμπτώματα σε έναν εμβολιασμό όπως σε μια μόλυνση από ιό. Και θα παραθέσω επίσης τον Byram Bridle, έναν Καναδό ιολόγο, ανοσολόγο και καθηγητή στο Πανεπιστήμιο του Οντάριο, ο οποίος παραδέχτηκε στο ραδιόφωνο ότι η πρωτεΐνη ακίδα ή μέρος αυτής πιστεύεται ότι είναι το αντιγόνο-στόχος στη θεραπεία. Αλλά τώρα έπρεπε να συνειδητοποιήσουν ότι η ίδια η πρωτεΐνη ακίδα είναι στην πραγματικότητα μια τοξίνη, ένα δηλητήριο, ένα παθογόνο, μια παθογόνος πρωτεΐνη (παθογόνος πρωτεΐνη = πρωτεΐνη που προκαλεί ασθένειες)! Έτσι, μέσω του εμβολιασμού – ακούσια – δίνουμε τοξίνες στο σώμα. Με αυτό είπε, εγώ επίσης συμμετέχω στην πρωτοβουλία του Robert F. Kennedy για την Παιδική Υγεία στην Αμερική για να τερματίσω όλους τους εμβολιασμούς.
Τουλάχιστον εδώ στην Ουγγαρία θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σας σε αυτό και να προτείνω να σταματήσουμε τον εμβολιασμό παιδιών.
Δασκάλα Enikő Noll-Szatmári
Είμαι ο Enikő Noll-Szatmári, μητέρα, δασκάλα και εκπαιδευτής για την ανάπτυξη της προσωπικότητας.
Δεν εμβολιάζω τα παιδιά μου με τους εμβολιασμούς Covid. Επειδή αυτά τα εμβόλια δεν είναι μόνο περιττά, είναι επίσης επικίνδυνα. Ο ιός Covid δεν προκαλεί σοβαρή ασθένεια στα παιδιά. Ο εμβολιασμός Covid δεν είναι τίποτα περισσότερο από πειραματική γονιδιακή θεραπεία. Οι μελέτες της Φάσης III βρίσκονται σε εξέλιξη παγκοσμίως. Οι κατασκευαστές δεν ευθύνονται για τους εμβολιασμούς τους.
Αν κοιτάξετε τις στατιστικές των ΗΠΑ στο “Vaers” (“Vaers” = συλλογή δεδομένων των ΗΠΑ σχετικά με τη βλάβη από τον εμβολιασμό), θα βρείτε χιλιάδες θύματα των εμβολιασμών. Τα παιδιά είναι επίσης μεταξύ των θυμάτων. Μέχρι σήμερα, 24 βρέφη έχουν πεθάνει σε αυτό το πείραμα με εμβολιασμούς Covid. Αυτό που συμβαίνει τώρα δεν είναι τίποτα περισσότερο από την ανάπτυξη της ανθρωπότητας, στην οποία πρέπει να αναλάβουμε την ευθύνη για τη ζωή μας, την υγεία μας. Δεν μπορούμε να βασιστούμε στις αποφάσεις πολιτικών, εξέχοντων γιατρών και της φαρμακευτικής βιομηχανίας! Απλώς θέλουν ν’ αποκομίσουν κέρδος.
Λάος Μποκάνι
Αγαπητοί γονείς και παιδιά. Το κράτος είναι υπεύθυνο για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς. Τα τελευταία δέκα χρόνια εμείς στο Nebáncsvirág Association (Nebáncsvirág Association = Ουγγρική Ένωση Ανθρωπίνων και Πολιτικών Δικαιωμάτων και Δωρεάν Εμβολιασμός Λήψη Αποφάσεων) έχουμε ασχοληθεί με μια σειρά από καλά τεκμηριωμένες παρενέργειες του εμβολιασμού. Αυτά δεν αναγνωρίστηκαν από το κράτος. Τώρα η πολιτεία σας ενθαρρύνει να υιοθετήσετε ένα εμβόλιο ένα πειραματικό εμβόλιο γονιδιακής θεραπείας.
Το άλλο πράγμα που θέλω να επισημάνω είναι ότι ακούμε εδώ και ενάμιση χρόνο ότι αυτή η ασθένεια δεν αποτελεί κίνδυνο για τα παιδιά. Ωστόσο, πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι ο εμβολιασμός ενέχει υψηλότερο κίνδυνο για τα παιδιά από την ίδια την ασθένεια. Θυμηθείτε: Μπορείτε να εμβολιαστείτε ανά πάσα στιγμή – αλλά μόλις εμβολιαστούν, τα αποτελέσματά του είναι μη αναστρέψιμα (μη αναστρέψιμα = δεν είναι πλέον αναστρέψιμα). Πρόκειται για την επόμενη γενιά.

 

 

Πηγή:

https://dimpenews.com/2021/07/07/%ce%bf%cf%8d%ce%b3%ce%b3%cf%81%ce%bf%ce%b9-%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%bf%ce%af-%ce%b5%ce%b9%ce%b4%ce%ae%ce%bc%ce%bf%ce%bd%ce%b5%cf%82-%ce%b3%ce%b5%ce%bd%ce%b5%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae%cf%82/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)