TRANSLATOR

Σελίδες

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

Εμβολιασθείτε ή τέλος η σύνταξη – Οι ανεμβολίαστοι απαγορεύονται από παντού… πού συμβαίνουν αυτά τα τραγικά;


Εμβολιασθείτε ή τέλος η σύνταξη – 

Οι ανεμβολίαστοι απαγορεύονται 

από παντού… 

πού συμβαίνουν αυτά τα τραγικά; 

 


Εμβολιασθείτε ή τέλος η σύνταξη – Οι ανεμβολίαστοι απαγορεύονται από παντού… που συμβαίνουν αυτά τα τραγικά;
 
 
Αξιωματούχοι από διάφορες επαρχίες και πόλεις δήλωσαν ότι θα σταματήσουν να δίνουν συντάξεις και ιατρική βοήθεια στους μη εμβολιασμένους.

Εμβολιασθείτε ειδάλλως θα χάσετε την σύνταξη σας.
Ταυτόχρονα οι αρχές απαγορεύουν στους ανεμβολίαστους να επισκέπτονται σχολεία, καταστήματα, τράπεζες και άλλα.
Επίσης εάν ένα μέλος σε μια οικογένεια είναι ανεμβολίαστος, τότε τα σκληρά μέτρα ισχύουν για όλους ακόμη και για τους εμβολιασμένους.
Που συμβαίνουν αυτά τα απαράδεκτα και τραγικά;


Στην Κίνα, σε μια χώρα που έχει καθεστώς και όχι δημοκρατία.
Για όσους δεν γνωρίζουν στην Κίνα υπάρχει μόνο ένα κόμμα το Κομουνιστικό Κόμμα Κίνας, απαγορεύεται οποιαδήποτε άλλη πολιτική δραστηριότητα, οι πολίτες είναι εγκλωβισμένοι σε ένα καθεστώς.

Έτσι λοιπόν σε μια προσπάθεια να βελτιωθούν τα ποσοστά εμβολιασμού, οι τοπικές αρχές στην Κίνα τιμωρούν ολόκληρες οικογένειες εάν ένα μέλος της αρνείται να εμβολιαστεί.

Αξιωματούχοι από διάφορες επαρχίες και πόλεις δήλωσαν ότι θα σταματήσουν να δίνουν συντάξεις και ιατρική βοήθεια στους μη εμβολιασμένους.
Οι αρχές θα απαγορεύσουν επίσης στα μη εμβολιασμένα άτομα να επισκέπτονται σχολεία, χώρους εργασίας ή άλλες περιοχές έξω από τα σπίτια τους, όπως καταστήματα, τράπεζες και βιβλιοθήκες.

Επιπλέον, τα συγγενικά μέλη της οικογένειας, ακόμη και τα εμβολιασμένα, θα μπορούσαν να υποστούν συνέπειες.

Χωρίς εμβολιασμό γονιών τα παιδιά εκτός σχολείου

Σε δύο επαρχίες της Κίνας, τα παιδιά δεν μπορούν να επιστρέψουν στο σχολείο εάν οι γονείς δεν αποδείξουν ότι όχι μόνο οι γονείς αλλά και οι παππούδες ότι έχουν εμβολιαστεί.
Οι τοπικές κυβερνήσεις στις βόρειες επαρχίες Liaoning και κεντρική Henan δημοσιοποίησαν την ίδια ανακοίνωση.

Στην πόλη Huludao της επαρχίας Liaoning, οι αρχές απαιτούν από όλους τους μαθητές, από το νηπιαγωγείο έως τα επαγγελματικά σχολεία, να προσκομίσουν αποδείξεις εμβολιασμού για όλα τα μέλη της οικογένειας.
Ο κατάλογος περιλαμβάνει γονείς, όλους τους παππούδες, τα αδέλφια άνω των 12 ετών και προσωρινούς κηδεμόνες.
Διαφορετικά, τα παιδιά δεν θα επιτρέπεται να επιστρέψουν στο σχολείο το φθινόπωρο.

Οι κατώτερες αρχές που είναι άμεσα υπεύθυνες για να πείσουν ή να πιέσουν τους κατοίκους να εμβολιαστούν έχουν υιοθετήσει αυστηρότερα μέτρα.

Κόβουν συντάξεις

Αξιωματούχοι μιας οικιστικής κοινότητας στην δυτική επαρχία Qinghai της Κίνας δήλωσαν ότι εάν ένας κάτοικος «απορρίψει τα εμβόλια», τα άλλα μέλη της οικογένειας δεν θα λάβουν καμία μορφή σύνταξης, όπως αυτές για άτομα με ειδικές ανάγκες και οικογένειες με χαμηλό εισόδημα, σύμφωνα με το κρατικό μέσο ενημέρωσης.
Οι κάτοικοι θα εγγραφούν ως αρνητές και δεν θα μπορούν να λάβουν ιατρικές βεβαιώσεις για να αποδείξουν ότι το ανοσοποιητικό τους δεν ενδείκνυται για εμβολιασμό, συμπεριλαμβανομένων των εγκύων και γυναικών που θηλάζουν.

Περιορίζουν την έξοδο από τις κατοικημένες περιοχές

Άλλες κυρώσεις περιλαμβάνουν τον περιορισμό της εξόδου από κατοικημένες κοινότητες, την αναστολή όλων των προσφορών για το σχολείο και ενημέρωση όλων των εργοδοτών.
«Είναι μόνο μια μπλόφα», δήλωσε ο επικεφαλής μιας κοινότητας προσθέτοντας ότι πρέπει να επιτύχουν τον στόχο του εμβολιασμού.

Στόχος μηδενισμός ανεμβολίαστων

Παρ 'όλα αυτά, οι πρόσφατες ειδοποιήσεις δείχνουν ότι ορισμένες περιοχές της Κίνας τουλάχιστον δέκα επαρχίες έχουν ξεκινήσει μια νέα εκστρατεία για τον εκμηδενισμό των ανεμβολίαστων μεταξύ της βόρειας περιοχή της εσωτερικής Μογγολίας έως τη νότια επαρχία Σιτσουάν.

Σπίτι - σπίτι

Μάλιστα σχεδιάζουν «να μεταβαίνουν σε κάθε νοικοκυριό» για να εγγράψουν και να πείσουν τους μη εμβολιασμένους κατοίκους. Μερικοί υπάλληλοι αναφέρουν ότι θα τιμωρηθούν εάν δεν πετύχουν τους στόχους να εκμηδενίσουν τους ανεμβολίαστους

Ανώτατοι αξιωματούχοι κυβερνητικών οργανισμών, κρατικών ιδρυμάτων και εταιρειών θα μπορούσαν να τιμωρηθούν εάν δεν επιτύχουν το στόχο εμβολιασμού, σύμφωνα με δήλωση των δημοτικών υγειονομικών αρχών στην επαρχία Shanxi.
Λόγω της πίεσης που ασκείται ορισμένες περιοχές της Κίνας έχουν ποσοστά εμβολιασμού 91,2%.
Οι άνθρωποι διαμαρτυρήθηκαν σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων, συμπεριλαμβανομένου του Twitter και του Weibo, του αντίστοιχου στην Κίνα, ότι οι κρατικοί υπάλληλοι τους πιέζουν να κάνουν εμβόλια παρά τον ισχυρισμό ότι ο εμβολιασμός είναι προαιρετικός
Κατά τους Κινέζους ο στόχος είναι να εμβολιαστούν 1 δισεκατομμύριο έως τα τέλη Αυγούστου και 1,1 δισεκατομμύρια στο τέλος Οκτωβρίου.

 

Πηγή:
https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/584042/emvoliastheite-i-telos-i-syntaksi-oi-anemvoliastoi-apagoreyontai-apo-pantoy-pou-symvainoun-afta-ta-tragika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)