TRANSLATOR

Σελίδες

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021

Δύο Ἁγιορεῖτες Γέροντες γιά τά ἐμβόλια σέ προσκυνητή!

 

 Δύο Ἁγιορεῖτες Γέροντες

γιά τά ἐμβόλια

σέ προσκυνητή!



Όταν ο Γέροντας Ευθύμιος τα… έψαλλε στον Σωτήρη Τσιόδρα - Ορθόδοξος Τύπος

 

Πάτερ Χρήστο καλησπέρα. Γύρισα από το Άγιο Όρος. Μίλησα με τον γέροντα Ευθύμιο και τον γέροντα Εφραίμ της σκήτης Αγίου Ανδρέα. 

Και οι δύο μας είπαν το ίδιο πράγμα. 

Μακριά από τα εμβόλια. Δεν είναι το σφράγισμα, αλλά είναι προετοιμασία, πρόβα σφραγίσματος. Ο γέροντας Ευθύμιος ανέφερε την περίπτωση μίας δαιμονισμένης γυναίκας, όπου το δαιμόνιο ανάμεσα σε άλλα είπε: "Μέσα στα εμβόλια είμαι κι εγώ..." Τον ρώτησα, αν αυτό που είπε ο άγιος Παΐσιος στον τόμο Β' πνευματική αφύπνηση, σελ. 181, "Τώρα πάλι παρουσιάστηκε μία αρρώστια για την οποία βρήκαν ένα εμβόλιο που θα είναι υποχρεωτικό και για να το κάνει κανείς θα τον σφραγίζουν" αφορά αυτό το εμβόλιο και αυτά που ζούμε. Απάντησε πως ναι, αυτό που είπε ο άγιος αφορά αυτό το εμβόλιο, αλλά με τη λέξη σφράγισμα, εννοεί τα στοιχεία που θα περιέχει το ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού.  Είπε κερδίστε χρόνο, αντιδράστε με πορείες και πάτε σε νομικούς να κάνετε προσφυγές. Αυτές οι πορείες που γίνονται τώρα είναι πολύ καλή αντίδραση. Αν δεν αντιδράσετε τώρα, μετά θα είναι αργά, θα κάνουν αυτοί ό,τι θέλουν. Πολλά μπορούν να αλλάξουν σύντομα, αν αντιδράσετε. Ο γέροντας Ευθύμιος δεν είπε πως σε 1-2 μήνες θα γίνει κάτι και θα τελειώσουν όλα, είπε πως μόνο αν αντιδράσετε θα αλλάξουν τα πράγματα. Στην ερώτησή μου, " Αν το κάνουν υποχρεωτικό για τους εκπαιδευτικούς και δεν θα πληρώνομαι, επειδή θα μου κάνουν αναστολή εργασίας, τι να κάνω;"  είπε: "Εγώ δεν μπορώ να σου πω κάνε αυτό, ή εκείνο, αλλά όμως αξίζει να κάνεις το εμβόλιο και να χάσεις την υγεία σου;"  Ο γέροντας Εφραίμ είπε πως το 5G είναι επίσης πολύ σημαντικό για τα σχέδια της νέας τάξης πραγμάτων και αλληλεπιδρά με το εμβόλιο. Είπε πως πράγματι με τα εμβόλια θέλουν να μειώσουν τον πληθυσμό της γης. Ήθελαν να κάνουν πυρηνικό πόλεμο, αλλά επειδή η μόλυνση θα επηρέαζε και τους ίδιους, σκέφτηκαν να δημιουργήσουν τον κορονοϊό και τα εμβόλια...

Μου εστάλη από Ιερέα στις 2-8-21

 

Πηγή:

Ἐστάλη στό Ἱστολόγιο ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ μέσῳ βάιμπερ ἀπό γνωστό μας ἀδελφό ἐν Χριστῷ

2 σχόλια:

  1. δυστυχως ελάχιστοι ειχαν την διάκριση να δουν ότι τα εμβόλια ηταν στοχευμένη βιοτρομοκρατία. ακόμη και άνθρωποι της Εκκλησίας παρότρυναν τους πιστούς στον εμβολιασμό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)