Σελίδες

TRANSLATOR

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

Ιταλίδα βουλευτής Σάρα Κουνιάλ: Σ’Αγγλία το 70% νεκρών από Covid19 είν’εμβολιασμένοι.Δεν είν’εμβόλιο αλλά γονιδιακή θεραπεία και παρανόμως κάνετε τους πολίτες ινδικά χοιρίδια!Είναι πειραματικό! Το Green Pass, υγειονομική δικτατορία! 81% σοβαρών νοσηλειών σ’Ισραήλ είν’εμβολιασμένοι με 2 ή 3 δόσεις! Η θνησιμότητα εμβολιασμένων υπερδιπλάσια από ανεμβολίαστους!Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας! ΒΙΝΤΕΟ

Ιταλίδα βουλευτής Σάρα Κουνιάλ: Σ’Αγγλία το 70% νεκρών από Covid19 είν’εμβολιασμένοι.Δεν είν’εμβόλιο αλλά γονιδιακή θεραπεία και παρανόμως κάνετε τους πολίτες ινδικά χοιρίδια!Είναι πειραματικό! Το Green Pass, υγειονομική δικτατορία! 81% σοβαρών νοσηλειών σ’Ισραήλ είν’εμβολιασμένοι με 2 ή 3 δόσεις! Η θνησιμότητα εμβολιασμένων υπερδιπλάσια από ανεμβολίαστους!Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας! 

ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Συγκλονιστική όσο κι αποκαλυπτική η Ιταλίδα βουλευτής Σάρα Κουνιάλ. Τα είπε όλα. Σπανίως μια τοποθέτηση είναι τόσο εμπεριστατωμένη και μεστή όσο αυτή. Μέσα στη Βουλή τόνισε: Σ’Αγγλία το 70% νεκρών από Covid19 είν’εμβολιασμένοι. Δεν είναι εμβόλιο αλλά γονιδιακή θεραπεία και παρανόμως κάνετε τους πολίτες ινδικά χοιρίδια!Είναι πειραματικό! Το Green Pass, υγειονομική δικτατορία! 81% των σοβαρών νοσηλειών σ’Ισραήλ είναι εμβολιασμένοι με 2 ή τρεις δόσεις! Η θνησιμότητα εμβολιασμένων υπερδιπλάσια από ανεμβολίαστους! Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας!

Ιταλίδα βουλευτής κατά της κυβέρνησης, της αντιπολίτευσης (δηλ. της συγκυβέρνησης) και του Προέδρου της χώρας Σέρτζο Ματαρέλα: “Στην Αγγλία το 70% των θανάτων από Covid είναι εμβολιασμένοι, μην λέτε ότι λειτουργεί! Το Green Pass είναι μια υγειονομική δικτατορία βασισμένη στο φόβο και την αιώνια Έκτακτη Ανάγκη. Εμείς οι Ιταλοί είμαστε το κράτος και είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας! ” Tη δήλωση έκανε η Σάρα Κουνιάλ μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων της Ιταλίας στις 9.9.21 Ανήκει στην  Μικτή Ομάδα ( Gruppo Misto‎) είναι μία κοινοβουλευτική ομάδα του Ιταλικού κοινοβουλίου. Η Μικτή Ομάδα της Βουλής των Αντιπροσώπων αποτελείται από όλους τους βουλευτές που δεν συμμετέχουν σε καμία άλλη κοινοβουλευτική ομάδα, και θεωρείται ως μία βασική προεπιλεγμένη ομάδα..


Ακολουθεί η τοποθέτηση της Sara Cunial χθες στην Βουλή Αντιπροσώπων όπου δικαιολογεί την ψήφο της, κατά τη συζήτηση του επαίσχυντου διατάγματος «Green Pass».

ΚΕΙΜΕΝΟ της πλήρους ομιλίας της, που ακολούθησε μια παράνομη απάντηση του Αντιπροέδρου Andrea Mandelli, παράταιρη και σαφώς ψευδής δεδομένου ότι τα δεδομένα που κατακρίνονται είναι επίσημα και αδιαμφισβήτητα, κατατεθέντα μέσω ερωτήσεων που εξετάστηκαν από την Ένωση Επιθεώρησης, στο Επιμελητήριο των Αναπληρωτών.

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ
Δεν μπορείτε πλέον να πείτε ότι πρόκειται για έκτακτη ανάγκη, γιατί έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από την έναρξη αυτής της υστερικής διαχείρισης.

Δεν μπορείτε πλέον να πείτε ότι τίποτα δεν είναι γνωστό για τον COVID, επειδή υπάρχει πλέον μια πολύ ενοποιημένη βιβλιογραφία, η οποία χρονολογείται πριν από τη λεγόμενη πανδημία.

Δεν μπορείτε πλέον να πείτε ότι δεν υπάρχουν θεραπείες, επειδή ακόμη και τα φάρμακα είναι γνωστά από την άνοιξη του 2020 και τώρα ο EMA έχει επίσης αρχίσει να εγκρίνει τα πρώτα φάρμακα.

 


 https://www.youtube.com/watch?v=4Elx9KXlO5k&feature=emb_title

Δεν μπορείτε πλέον να πείτε ότι το πλάσμα αίματος από αναρρώσαντες δεν είναι λύση για περιπτώσεις που δεν απαιτούν νοσηλεία, γιατί όσοι το απέδειξαν το πλήρωσαν ακριβά.

Δεν μπορείτε πλέον να πείτε ότι το εμβόλιο είναι η μόνη εναλλακτική λύση, επειδή δεν είναι εμβόλιο αλλά πειραματική γονιδιακή θεραπεία και είναι παράνομο να αναγκάζετε έμμεσα τους Ιταλούς να ενεργούν ως ινδικά χοιρίδια σε αυτό το πείραμα.

Δεν μπορείτε πλέον να πείτε ότι τα εμβόλια δεν είναι πειραματικά, επειδή ο πειραματισμός του πρώτου εγκεκριμένου εμβολίου δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.

Δεν μπορείτε πλέον να πείτε ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή επειδή δεν ξέρετε καν τι περιέχουν. Πράγματι, τα νέα που μας φτάνουν από τον κόσμο είναι ξεκάθαρα: εκατομμύρια παρτίδες κατασχέθηκαν σε πολλές χώρες λόγω ξένων ουσιών, ακόμη και πολύ επικίνδυνων, δεν αναγνωρίζονται και δεν αναφέρονται στην ετικέτα.

Δεν μπορείτε πλέον να πείτε ότι δεν μπορείτε να επιτύχετε ανοσία αγέλης χωρίς το εμβόλιο, επειδή έχει αποδειχθεί ότι ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού είναι ήδη ανοσοποιημένο χωρίς αυτόν τον ορό, γι ‘αυτό δεν θέλετε να εξαπλωθούν οι σχετικές ορολογικές εξετάσεις.

Δεν μπορείτε πλέον να πείτε ότι τα εμβόλια είναι αποτελεσματικά, επειδή οι υπολογισμοί έχουν γίνει και η μείωση του κινδύνου είναι λίγο πάνω από το μηδέν.

Δεν μπορείτε πλέον να πείτε ότι δεν υπάρχουν κίνδυνοι στον εμβολιασμό, επειδή οι αριθμοί ανεπιθύμητων αντιδράσεων από τις βάσεις δεδομένων του Ηνωμένου Βασιλείου, των ΗΠΑ και της Ευρώπης μιλούν από μόνοι τους. Διάβασε τους!

Δεν μπορείτε πλέον να πείτε ότι η στρατηγική σας είναι το εθελοντικό εμβόλιο, γιατί σιγά -σιγά αναγκάζετε όλους να το κάνουν έμμεσα, με κοινωνικό εκβιασμό, καταδίωξη και εκφοβισμό. Χρησιμοποιείτε την πανδημία ως δικαιολογία ως «δάκρυα και το αίμα» σε κοινωνικές, εργασιακές και οικονομικές μεταρρυθμίσεις που απαιτεί η Ανάρρωσή σας ως λύτρα.

Δεν μπορείτε πλέον να πείτε ότι όλα τα μέτρα που έχουν θεσπιστεί είναι μόνο για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, επειδή ο ΠΟΥ δημοσίευσε ένα έγγραφο – χρηματοδοτούμενο(ς) από τους Bill Gates και Rockefeller – σχετικά με τη μόνιμη χρήση του διαβατηρίου εμβολίου.

Δεν μπορείτε πλέον να πείτε “Η Ευρώπη μας το ζητάει” επειδή στον Κανονισμό της ΕΕ 2021/953 στο άρθρο 36 βρίσκουμε γραμμένο: “είναι απαραίτητο να αποφευχθεί η άμεση και έμμεση διάκριση των ατόμων που έχουν επιλέξει να μην εμβολιαστούν”. Φράση που στην ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ κρύφτηκε σοφά από λαθροχειρία όσων χειραγωγούνται από τους κλέφτες της αλήθειας και απολαμβάνουν να σαμποτάρουν τα κανονιστικά κείμενα αναφοράς. Ο σκοπός του ευρωπαϊκού διαβατηρίου Covid – το οποίο είναι πράσινο μόνο στην Ιταλία – είναι να «διευκολύνει την άσκηση του ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΙΝΗΣΗΣ από τους κατόχους».

Το άρθρο 3, παράγραφος 6 των Κανονισμών αναφέρει: “Η κατοχή των πιστοποιητικών που αναφέρονται στην παράγραφο 1 ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ!”.

Δεν μπορείτε πλέον να πείτε ότι σέβεστε την προτεραιότητα των ρυθμιστικών πηγών επειδή αποδεχόμενοι τον καθοδικό συμβιβασμό για τα σιελογόνα, η εφαρμογή των οποίων ρυθμίζεται από τη διάσημη Εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας, διαπιστώνετε ότι με ένα PIZZINO di Speranza αποφασίζετε τη ζωή ή τον θάνατο σε κοινωνικές , εργασιακές και οικονομικές συνθήκες των Ιταλών πολιτών και αυτής της χώρας. Θυμάμαι ότι τα ταχεία τεστ σιέλου έχουν την ίδια αποτελεσματικότητα και συνεπώς το ίδιο λάθος με τα κινέζικα ρινικά βασανιστηρίων.

Δεν μπορείτε πλέον να πείτε το αφήγημα της ανοσοποίησης που μπορούν να πουν τόσο καλά οι πωλητές εμβολίων, ακόμη και εδώ. Πόσοι συνάδελφοι που έχουν ρυθμιστεί ή χειρότερα έχουν εμβολιαστεί εδώ μπορεί να ειπωθεί ότι είναι άνοσοι και ως εκ τούτου ορκίζονται ότι δεν θα μολυνθούν και δεν θα μολύνουν; Μπορώ να αισθανθώ ασφαλής εάν έρθω σε επαφή με τον πολυεμβολιασμένο συνάδελφό μου Lorenzin ή είμαι στην ίδια κατάσταση με τους ασθενείς του νοσοκομείου S. Eugenio, κλειστούς λόγω επιδημίας Covid με όλους τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας εμβολιασμένους;

Δεν μπορείτε πλέον να πείτε ότι τα εμβολιασμένα άτομα δεν μολύνουν, τώρα τα νέα για μολυσμένα και μεταδοτικά εμβολιασμένα άτομα είναι στην ημερήσια διάταξη (κυρίως αυτό του νοσοκομείου S. Eugenio, κλειστό λόγω επιδημίας Covid μεταξύ εμβολιασμένων υγειονομικών υπηρεσιών).

Δεν μπορείτε πλέον να πείτε ότι εργάζεστε για τους ανθρώπους επειδή τα μέλη του CTS, καθώς και οι εσπερινοί.

Δεν μπορείτε πλέον να πείτε ότι τα εμβόλια προλαμβάνουν τις ασθένειες επειδή το επίσημο νούμερο του ισραηλινού υπουργείου Υγείας της 13/08/2021 λέει ότι το 81% των σοβαρών περιπτώσεων στο νοσοκομείο είναι εμβολιασμένοι με 2 ή τρεις δόσεις!

Δεν μπορείτε πλέον να πείτε ότι το εμβόλιο βελτιώνει τη ζωή επειδή οι θάνατοι εμβολιασμένων είναι διπλάσιοι από τους μη εμβολιασμένους! Ένα ενδιαφέρον επίσημο βρετανικό έγγραφο υγείας, που δημοσιεύθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου 2021, αναφέρει ότι τα κρούσματα της παραλλαγής Delta που ενημερώθηκαν στις 29 Αυγούστου 2021 υποδηλώνουν 1798 θανάτους, εκ των οποίων 536 ανεμβολίαστων (30% του συνόλου) και 1233 εμβολιάστηκαν (69% των σύνολο).

ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η Θνησιμότητα των εμβολιασμένων είναι υπερδιπλάσια από τους ανεμβολίαστους!

Δεν μπορείτε πλέον να πείτε ότι όσοι επικρίνουν την εκστρατεία εμβολιασμού φοβούνται επειδή τα επίσημα στοιχεία που αναφέρονται εδώ αφορούν χώρες που έχουν επιδείξεικι υποδείξει τον εμβολιασμό σε όλο τον κόσμο.

Δεν μπορείτε πλέον να πείτε ότι το 1/3 των Ιταλών ξαφνικά έγινε αντιεμβολιαστές ή νομίζετε ότι όσοι επικρίνουν «φοβούνται» το εμβόλιο επειδή ο φόβος δεν προέρχεται από τους πολίτες, ο φόβος ήταν το κλειδί για αυτούς που κατάφεραν και συνεχίζουν να χειρίζονται την κατάσταση έκτακτης ανάγκης με εξαιρετικά αμφίβολο τρόπο και, αναξιοκρατικά, κατέχουν κυβερνητικές θέσεις.

Δεν μπορείτε πλέον να πείτε ότι είστε ειλικρινείς. Δεν μιλάω τόσο στην πλειοψηφία, της οποίας η αντίθετη πλευρά, αποσύροντας τις τροπολογίες και καταψηφίζοντας τροπολογίες για την εξάπλωση ταχέων σιελογόνων και ορολογικών εξετάσεων, αποκάλυψε τις πραγματικές τους θέσεις, αλλά και της αντιπολίτευσης.

«Το Πράσινο Πιστοποιητικό σηματοδοτεί ένα πρώτο βήμα προς την οριστική εξάλειψη των εμποδίων στην ελεύθερη κυκλοφορία που έχουν βλάψει τόσο την οικονομία μας. Αυτό το εργαλείο πρέπει να εφαρμοστεί το συντομότερο δυνατό, ώστε να γίνει αποτελεσματικό ακόμη και πριν από την έναρξη της θερινής περιόδου ». Αυτή είναι η επίσημη δήλωση της περασμένης 19ης Μαρτίου, από την αρχηγό των Αδελφών της Ιταλίας Giorgia Meloni, που υπερασπίστηκε την απόφαση για τη θέσπιση πράσινης κάρτας επειδή “η ομοιογενής υιοθέτηση αυτού του μέτρου σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση θα οδηγούσε τελικά στην απώλεια όλων των περιορισμών ». (σσ Καταγγέλει ανίερη συγκυβέρνηση το τέλος της Δημοκρατίας το κοινοβουλευτικό Μέτωπο ή καλύτερα fascio=ένωση κατά του Λαού )

Ξέρουμε για ποιους δουλεύετε..

Δεν μπορείτε πλέον να πείτε ότι το green pass θα βελτιώσει τη ζωή μας, επειδή είναι το εργαλείο για την οριστική εγκαθίδρυση μιας πολιτικής/κοινοβουλευτικής δικτατορίας βασισμένης στον φόβο και σε αιώνιες καταστάσεις υγείας που δικαιολογούνται από ψευδείς επιστημονικές βάσεις που ευνοεί τη διάσπαση της κοινωνίας σε αντίθετες πλευρές, καλούς και κακούς, που εναντιώνονται κι εχθρεύονται ο ένας τον άλλον αντί να πολεμήσουν τον κοινό εχθρό.

Δεν μπορείτε πλέον να πείτε ότι η Ιταλία είναι η καλύτερη επειδή δεν είναι παρά το ιστορικό εργαστήριο πειραμάτων κοινωνικής μηχανικής και μαζί με τη Γαλλία,( σσ και την Ελλάδα) έχει την καταδίκη ότι πρέπει να απαντήσει στις ανοησίες/ τρέλες των ελίτ: αφενός, ο Ντράγκι της μήτρας και πίστης/υποταγής της Goldman Sachs και από την άλλη ο Macron, της φίρμας Rothschild. Κι όλα υπό την καθοδήγηση του Soros και του Gates, που παίζοντας με την απόκτηση εργοστασίων ταμπόν, αγροτικών εκτάσεων και πολυτελών ξενοδοχείων, είναι οι μαρτυρίες της ατζέντας των διάσημων φιλάνθρωπων του Νταβός, φίλων του Epstein.

Δεν μπορείτε πλέον να στείλετε τον αρχηγό αυτού του κράτους να πει ότι πρέπει να αποκηρύξουμε τις ελευθερίες μας και τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας, επειδή εμείς οι Ιταλοί είμαστε το κράτος και είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για να τα υπερασπιστούμε!

Δεν μπορείτε πλέον να πείτε ότι ο εμβολιασμός είναι μια πράξη αγάπης επειδή μια πράξη αγάπης χωρίς συγκατάθεση και υπό εκβιασμό ονομάζεται ΒΙΑΣΜΟΣ.”r2020.info 9/9/21

Ο νυν Πρόεδρος της Ιταλίας Σέρτζο Ματαρέλα είναι τέως δικαστής και η Ελλάδα σε αυτή τη συγκυρία έχει πρώην δικαστή στον ίδιο θώκο ( για ευνόητους λόγους ή ασυσχέτιστο;) Και επίσης δεν είναι τυχαίο που Ελλάδα και Ιταλία (συν τη Γαλλία) είναι οι μόνες χώρες στην ευρωπαϊκή ήπειρο επί περίπου 60 κρατών όσο και στην ΕΕ των 27 που θέσπισαν υποχρεωτικότητα..

 
 
Πηγή:
https://dimpenews.com/2021/09/10/%CE%B9%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CE%B4%CE%B1-%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%AE%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF-70-%CF%84%CF%89%CE%BD/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)