Σελίδες

TRANSLATOR

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

"ΒΟΜΒΕΣ" από το Project Veritas : Το FDA λέει ότι οι Αμερικανοί θα Πρέπει να Αναγκαστούν να Πάρουν το εμβόλιο COVID-19, να Τοποθετηθούν σε Εθνικό "Μητρώο" όπως η ναζιστική Γερμανία εάν Αρνηθούν (ΒΙΝΤΕΟ)

 

"ΒΟΜΒΕΣ" από το Project Veritas : 

Το FDA λέει ότι οι Αμερικανοί 

θα Πρέπει να Αναγκαστούν 

να Πάρουν το εμβόλιο COVID-19, 

να Τοποθετηθούν σε Εθνικό "Μητρώο" όπως η ναζιστική Γερμανία 

εάν Αρνηθούν 

(ΒΙΝΤΕΟ)

 
 
21 Σεπτεμβρίου 2021 Δείτε το άρθρο του JD Heyes στο Natural News εδώ: https://tinyl.io/4qEa

(Natural News) Η μυστική δημοσιογραφική οργάνωση Project Veritas πέτυχε άλλο ένα μεγάλο κατόρθωμα, βιντεοσκοπώντας κρυφά έναν υπάλληλο της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), ο οποίος μίλησε για τον εξαναγκασμό των Αμερικανών να κάνουν το εμβόλιο COVID-19 παρά τη θέλησή τους και την καταχώρισή τους σε ένα εθνικό μητρώο σαν της "ναζιστικής Γερμανίας", ενώ έκανε επίσης ρατσιστικά και μισαλλόδοξα σχόλια.

Ο υπάλληλος, ο οικονομολόγος του FDA Taylor Lee, είπε στη κρυφή κάμερα ξεκάθαρα ότι όχι μόνο υποστηρίζει την ιδέα ότι όλοι οι Αμερικανοί πρέπει να εμβολιαστούν για τον ιό, αλλά ότι πρέπει να εξαναγκαστούν να το κάνουν, εάν διαφορετικά αρνηθούν.

Επιπλέον, συνεχίζει να περιγράφει λεπτομερώς πώς ακριβώς θα λειτουργούσαν όλα αυτά αν ήταν αυτός επικεφαλής.

"Η απογραφή πηγαίνει από πόρτα σε πόρτα, αν δεν ανταποκριθείς. Έτσι, έχουμε την υποδομή για να το κάνουμε [αναγκαστικούς εμβολιασμούς COVID]. Θέλω να πω, θα κοστίσει έναν τόνο χρήματα. Αλλά νομίζω ότι, σε αυτό το σημείο, νομίζω ότι πρέπει να υπάρξει ένα μητρώο των ανθρώπων που δεν έχουν εμβολιαστεί. Αν και αυτό ακούγεται πολύ [σαν τη ναζιστική] Γερμανία", λέει στο βίντεο.
"Η ναζιστική Γερμανία... Εννοώ, σκεφτείτε το σαν το εβραϊκό αστέρι [για τους ανεμβολίαστους Αμερικανούς]", πρόσθεσε ο Lee.
"Πηγαίνετε στους ανεμβολίαστους και καρφώστε το [το εμβόλιο COVID] μέσα τους. Φυσήξτε το με βελάκια μέσα τους", σημείωσε. "Με Drone... Drone βελάκια. Εύκολα. Σαν να υπάρχει χρηματοδότηση. Είναι εύκολο να γίνει.
"Σε αυτό το σημείο, δεν με νοιάζει η σωματική σας αυτονομία", συνέχισε ο Lee στο βίντεο.

Η BizPac Review σημείωσε περαιτέρω:

Φάνηκε επίσης να προτείνει να στείλει όλους τους ανεμβολίαστους Αμερικανούς στο Τέξας και στη συνέχεια να σφραγίσει την πολιτεία από την υπόλοιπη χώρα.

Ο υπάλληλος του FDA είχε επίσης μια θεωρία συνωμοσίας σχετικά με το γιατί οι μαύροι είναι από τους πιο διστακτικούς Αμερικανούς, ως δημογραφική ομάδα, να εμβολιαστούν.”

"Έτσι, αν βάζατε κάθε αντιεμβολιαστή, σαν πρόβατο, στο Τέξας και κλείνατε το Τέξας από τον υπόλοιπο κόσμο και λέγατε: "Εντάξει, θα είστε εσείς στο Τέξας μέχρι να αντιμετωπίσουμε αυτή [την πανδημία]"", δήλωσε ο Lee.
"Νομίζω ότι πολλές φορές - έτσι υπάρχει επίσης αυτό το θέμα - θυμάμαι να διαβάζω για το πώς με τις δοκιμές του COVID [εμβολίου], είχαν πρόβλημα με την πρόσληψη Αφροαμερικανών. Αυτό οφειλόταν σε μια διαφορετική φαρμακευτική αγωγή που προσπάθησε να κάνει η κυβέρνηση, η οποία ήταν ειδικά σχεδιασμένη για να σκοτώνει τους Αφροαμερικανούς", συνέχισε.
"Α, άρα κάτι σαν δυσπιστία", απαντά ο μυστικός δημοσιογράφος του Project Veritas.
"Ναι", απάντησε ο Lee.
"Αλλά αυτό το πράγμα [το εμβόλιο COVID] είναι ασφαλές, όμως", είπε ο δημοσιογράφος.
Το ξέρουμε αυτό τώρα, αλλά όπως και πάλι, νομίζω ότι εξακολουθεί να υπάρχει αυτή η μεγάλη δυσπιστία και είναι βαθιά ριζωμένη", λέει ο Lee.
"Ναι. Δεν μπορούμε να τους κατηγορήσουμε [τους Αφροαμερικανούς]", απάντησε ο δημοσιογράφος.
"Δεν μπορώ. Αλλά την ίδια στιγμή, σαν να λέμε, "κάρφωσε το βελάκι". Εκεί πάμε".

Ο υπάλληλος του FDA είπε επίσης ότι οι "πλούσιοι λευκοί" ήταν πολύ πιο πρόθυμοι να κάνουν το εμβόλιο επειδή είναι "μορφωμένοι", ενώ συνέχισε λέγοντας ότι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να αναγκάσει τους Αμερικανούς να κάνουν το εμβόλιο και ότι θα ήταν πολύ ευτυχής να βοηθήσει.

"Θα πηγαίνω από πόρτα σε πόρτα και θα καρφώνω τους πάντες [με το εμβόλιο COVID], "Ω, είναι απλώς το αναμνηστικό σας εμβόλιο! Ορίστε!", δήλωσε.

Ο παρανοϊκός υπάλληλος του FDA ανέφερε επίσης ότι πολύ συχνά οι υπάλληλοι του οργανισμού που τον απασχολούν λειτουργούν ως "πολιτικοί" συνήγοροι αντί για τους αμερόληπτους, ακηδεμόνευτους επιστημονικούς εμπειρογνώμονες που υποτίθεται ότι είναι.

"Υπάρχουν πολιτικοί διορισμένοι [στον FDA] που είναι γενικά επιστημονικοί σύμβουλοι ή διορίζονται από τον πρόεδρο ή την επιτροπή... Πληρώνονται με βάση το αν οι άλλοι άνθρωποι παραμένουν στην εξουσία", υποστήριξε.

"Δυστυχώς, όλοι καταλήγουν να παίζουν πολιτική, αλλά δεν νομίζω ότι οι επιστήμονες καριέρας είναι - νομίζω ότι είναι οι άνθρωποι στους οποίους δυστυχώς πρέπει να αναφέρουν, επειδή αυτοί οι πολιτικοί διορισμένοι τοποθετούνται στη θέση τους και αυτό είναι μέρος του όπως - η Γερουσία επιβεβαιώνει τους ανθρώπους για να επιλέξουν στη συνέχεια απλά τους ανθρώπους τους", δήλωσε ο Lee.

_____________________

Οι πηγές περιλαμβάνουν:

BizPacReview.com

ProjectVeritas.com

NaturalNews.com

_______________

Δικτυογραφία:

Project Veritas bombshells: FDA staffer says Americans should be forced to get COVID-19 vax, placed on national “registry” like Nazi Germany if they refuse – NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2021-09-24-fda-staffer-americans-should-be-forced-covid-19-vax-national-registry.html#


Πηγή:
https://telegra.ph/%CE%92%CE%9F%CE%9C%CE%92%CE%95%CE%A3-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-Project-Veritas--%CE%A4%CE%BF-FDA-%CE%BB%CE%AD%CE%B5%CE%B9-%CF%8C%CF%84%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CE%91%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%AF-%CE%B8%CE%B1-%CE%A0%CF%81%CE%AD%CF%80%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CE%BD%CE%B1-%CE%A0%CE%AC%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CF%8C%CE%BB%CE%B9%CE%BF-COVID-19-%CE%BD%CE%B1-%CE%A4%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B8%CE%B5%CF%84%CE%B7%CE%B8-09-25

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)