Τό παρόν ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013

Τό παρόν Ὀρθόδοξο Χριστιανικό Ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013
μέ τήν Χάρη τοῦ Κυρίου ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ, ταῖς πρεσβείαις τῆς Ὑπεραγίας Θεοτόκου καί δι' εὐχῶν...
Τοῦτος ὁ ἱστότοπος εἶναι ὀρθόδοξος, κατηχητικός, ἀντιαιρετικός, ἀντιοικουμενιστικός, ἀντινεοταξικός καί ψυχωφέλιμος.

Ρατσισμός δέν εἶναι νά σχολιάζει κανείς τό κακό πού συμβαίνει, ἀλλά ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ἀπό κάποιους εἰς βάρος τοῦ καλοῦ, ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΑΙ Ἤ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΩΣ ΟΡΘΟΝ!

Ετικέτες


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ! Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙΟΜΕΝΗΣ ΒΑΤΟΥ.

TRANSLATOR


" Ἕως τοῦ θανάτου ἀγώνισαι περί τῆς ἀληθείας, καί Κύριος ὁ Θεός πολεμήσει ὑπέρ σου " (Σ. Σειράχ 4, 28)
Σχόλια υβριστικά, κακεντρεχή, αγενή, ασεβή, προσβλητικά, αναπόδεικτα, χωρίς χριστιανικό ήθος ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ!

Σελίδες

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021

Δείτε τους δίπλα-δίπλα! Ο Βαρθολομαίος βράβευσε τον Μπουρλά για τη…συμβολή του στον εμβολιασμό του κόσμου! Φωτό

Δείτε τους δίπλα-δίπλα! 

Ο Βαρθολομαίος βράβευσε τον Μπουρλά για τη…συμβολή του 

στον εμβολιασμό του κόσμου! 

Φωτό

 

 
 
Και οι βραβεύσεις των "καλών παιδιών" συνεχίζονται!

Το Τάγμα των Αρχόντων του Οικουμενικού Πατριαρχείου, παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου, βράβευσε με το Βραβείο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων “Αθηναγόρας” τους ανθρώπους που συνεισέφεραν τα μέγιστα στην μάχη εναντίον της πανδημίας.

Ο ομογενής Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, Δρ. Αλβέρτος Μπουρλάς (Dr. Albert Bourla), οι συνεργάτες του και επικεφαλής της BioNTech, Ουγκούρ Σαχίν (Ugur Sahin) και Οζλέμ Τουρέτσι (Ozlem Tureci), ο Πρόεδρος της Regeneron Pharmaceuticals, Δρ. Γεώργιος Γιανκόπουλος (Dr George Yancopoulos) και ο Αντιπρόεδρος Ερευνών της εταιρείας, Δρ. Χρήστος Κυρατσούς (Dr. Christos Kyratsous) έλαβαν την τιμητική διάκριση ως επιβράβευση μιας επιστημονικής προσπάθειας που έφερε εντυπωσιακά και άμεσα αποτελέσματα, την ώρα που η COVID-19 σάρωνε παγκοσμίως.

Συντονιστής του προγράμματος  ήταν ο πρώην Υπουργός Υγείας – και νυν Άρχων του Πατριαρχείου – Άλεξ Άζαρ (Alex Azar), ο οποίος είχε τον πολιτικό συντονισμό στην εκπόνηση του προγράμματος “Operation Warp Speed”, την πρώτη περίοδο κυκλοφορίας των εμβολίων.

“Το μεγαλύτερο δικαίωμα στην ζωή, είναι η ίδια η ζωή.  Ευχαριστώ Δρα Μπουρλά, ευχαριστώ Δρα Γιανκόπουλε”, ανέφερε, εν μέσω χειροκροτημάτων, προς τους παρευρισκόμενους, ο επικεφαλής του Τάγματος “Άγιος Ανδρέας”, Δρ. Αντώνιος Λυμπεράκης (Dr. Anthny J. Limberakis).

 “Το βραβείο αφορά συνολική προσπάθεια”

Όπως προέβλεπε το πρόγραμμα, πριν από την απονομή των βραβείων, προβλήθηκε βίντεο με ανάλυση των δραστηριοτήτων των τιμωμένων προσώπων στην παραγωγή εμβολίων και θεραπειών μονοκλωνικών αντισωμάτων.  Στην συνέχεια, οι τιμώμενοι έλαβαν το συμβολικό αγαλματίδιο από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο και τον Δρα. Αντώνιο Λυμπεράκη.  Ο Δρ. Μπουρλάς παρέλαβε το βραβείο και εκ μέρους των επιστημόνων της BioNTech, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να δώσουν το “παρών” στην εκδήλωση.

“Είναι τιμή μας που λαμβάνουμε το βραβείο ‘Αθηναγόρας’ με τον Δρα.. Μπουρλά και τον Δρα Γιανκόπουλο.  Σας ευχαριστούμε εκ βάθους καρδίας που αναγνωρίζετε την δουλειά μας”, ανέφερε στο βιντεοσκοπημένο μήνυμά της η Δρ. Τουρέτσι, ενώ θερμή ήταν και η ευχαριστία του συζύγου της, Ουγκούρ Σαχίν.

Αυτό το βραβείο είναι για την αναγνώριση του σκοπού της επιστήμης, που πρώτον και κύριον είναι να υπηρετήσει την ανθρωπότητα”, είπε ο Δρ. Σαχίν.

Λαμβάνοντας τον λόγο, ο Δρ. Αλβέρτος Μπουρλάς εξέφρασε την συγκίνησή του για την τιμητική αυτή διάκριση, παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου, του οποίου έπλεξε το εγκώμιο.

Είναι μια τιμητική εμπειρία που θα μου μείνει ως κάτι πολύ σημαντικό για το υπόλοιπο της ζωής μου.  Θέλω να ευχαριστήσω το Τάγμα του Αγίου Ανδρέου για αυτήν την τιμή, την οποία αποδέχθηκα εκ μέρους των 80000 εργαζόμενων της Pfizer, πολλοί εκ των οποίων είναι Έλληνες”, τόνισε ο Δρ. Μπουρλάς, προσθέτοντας πως για να παραχθούν επαρκείς δόσεις εμβολίων συνεισέφεραν στο μέγιστο άπαντες.

Όσο περήφανος είμαι για τους επιστήμονες που το ανακάλυψαν και το ανέπτυξαν σε λιγότερο από ένα χρόνο, είμαι εξίσου περήφανος για την παραγωγική μονάδα, που κατάφερε να κάνει διαθέσιμες δισεκατομμύρια δόσεις”, κατέληξε ο Δρ. Μπουρλάς.

Από την δική του πλευρά, οι Δρ. Γεώργιος Γιανκόπουλος και Δρ. Χρήστος Κυρατσούς, ανέβηκαν μαζί για την παραλαβή του βραβείου και επευφημήθηκαν θερμά, με τον Δρα. Γιανκόπουλο να κάνει λόγο, με την σειρά του, για μια συλλογική επιτυχία.

“Δεν είναι μια προσωπική τιμή, αλλά μια αναγνώριση για την επιστήμη και την δύναμή της, όπως επίσης και την αφοσίωση των συναδέλφων της Regeneron, όλων των ανθρώπων μας, που δούλεψαν άκοπα, διότι γνώριζαν ότι εξαρτούνταν ζωές από αυτό που έκαναν.  Θέλω να πω επίσης ότι η Regeneron εκπροσωπεί τη δύναμη, το ταλέντο και τις δεξιότητες των Ελλήνων”, αναφέρει ο Δρ. Γιανκόπουλος, παραθέτοντας τρεις γενιές κορυφαίων στελεχών (Ρόι Βάγγελος, ο ίδιος και ο Δρ. Κυρατσούς).

Αμέσως μετά, ο Δρ. Κυρατσούς εξέφρασε κι εκείνος την ευγνωμοσύνη του σε όλο το προσωπικό της Regeneron που συστρατεύθηκε στην παραγωγή της θεραπείας των μονοκλωνικών αντισωμάτων.

“Είναι μεγάλη τιμή για εμένα που είμαι εδώ και λαμβάνω αυτό το βραβείο μαζί με τον επίσης Ελληνα Άλμπερτ Μπουρλα, τους ανθρώπους της BioNTech και τον μέντορά μου Δρα. Γεώργιο Γιανκόπουλο.  Ευχαριστώ άπαντες για την σκληρή δουλειά τους, που είναι και ο λόγος που είμαστε εδώ σήμερα, όπως και την οικογένειά μου, για την υποστήριξή της”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, κ. Ελπιδοφόρος, στην σύντομη τοποθέτησή του, εστίασε, μεταξύ άλλων, στο πνεύμα που εκφράζει ο κ.κ. Βαρθολομαίος για την αρμονία της φύσης, την συμπόνοια στην ασθένεια και την παραγωγή θεραπειών μέσω της επιστήμης, αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος.

Στην δική του ομιλία, ο Οικουμενικός Πατριάρχης, αφού συνεχάρη τους τιμώμενους, εκθείασε τις προσπάθειές τους, που έδωσαν στην ανθρωπότητα σημαντικά εργαλεία για την αντιμετώπιση της πανδημίας, στέλνοντας μήνυμα σεβασμού στον ρόλο που διαδραματίζει η επιστήμη.

Απόψε είμαστε εδώ για την απονομή του βραβείου σε αληθνούς πρωτοπόρους της επιστήμης.  Το αξίζουν πραγματικά το βραβείο “Αθηναγόρας” για την δουλειά που έκαναν, προκειμένου να σώσουν τον πλανήτη μας από την απειλή της πανδημίας.  Μέσα από τα εμβόλια και τις θεραπείες, έφεραν ελπίδα ότι μπορούμε να επιστρέψουμε στις ζωές μας ασφαλείς”, τόνισε ο κ..κ. Βαρθολομαίος.

“Τα ακαδημαϊκά και επιστημονικά τους επιτεύγματα είναι πηγή αισιοδοξίας για το πώς το ανθρώπινο μυαλό, όταν έχει ως κίνητρο το κοινό καλό, μπορεί να παράγει κάτι ωφέλιμο για το μέλλον της ανθρωπότητας.  Επίσης, θα ήθελα να τονίσω και την παρουσία του κ. Αζάρ, που συνεισέφερε στις προσπάθειες για να γίνει η δουλειά των τιμώμενων προσβάσιμη στον κόσμο”, κατέληξε ο κ. Βαρθολομαίος.

 

 

(Aπό ekirikas)

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!
Κάντε κλικ στην εικόνα και μάθετε πώς να μείνετε με τον Χριστό!

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το μάθετε!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να ανακαλύψετε πώς γίνεται!

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
Κάντε κλικ στην εικόνα για να διαβάσετε!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το ανακαλύψετε!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να καθρεφτισθείτε!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!
Κάντε κλικ στην εικόνα. Αφορά ιδιαιτέρως τις γυναίκες!

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.
Κάντε κλικ για να διαβάσετε.

.

.

.

.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟ ΖΩΗ:

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟ ΖΩΗ:

.

.

.

.
.

.

.
.

.

.
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
"Μή μεταίρειν ὅρια ἅ οἱ Πατέρες ἔθεντο"

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!
(Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς)

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)