Σελίδες

TRANSLATOR

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

NTOKOYMENTO Eσωτερικό έγγραφο του Νοσοκομείου στη Γαλλία ομολογεί: 7 στους 8 στη ΜΕΘ εμβολιασμένοι. Αναφέρει ότι προωθήθηκε το έγγραφο σε όλο το νοσοκομειακό δίκτυο για να ληφθούν υπόψιν ” εμβολιακές αποτυχίες”!!!ΜΕΘ στο Νοσοκομείο στην Μυλούζ: Από τους 20 ασθενείς με covid19 μόνο οι 3 είναι ανεμβολίαστοι! Βίντεο

NTOKOYMENTO 

Eσωτερικό έγγραφο 

του Νοσοκομείου στη Γαλλία ομολογεί: 

7 στους 8 στη ΜΕΘ εμβολιασμένοι. Αναφέρει ότι προωθήθηκε το έγγραφο σε όλο το νοσοκομειακό δίκτυο 

για να ληφθούν υπόψιν 

” εμβολιακές αποτυχίες”!!!

ΜΕΘ στο Νοσοκομείο στην Μυλούζ: 

Από τους 20 ασθενείς με covid19 

μόνο οι 3 είναι ανεμβολίαστοι! 

Βίντεο

 

 

Σύμφωνα με διαρροή εσωτερικού εγγράφου του Νοσοκομειακού Κέντρου Haguenau στη Γαλλία που φέρει ημερομηνία 6/12/21 στην ΜΕΘ Μονάδα καρδιοαναπνευστικής αναζοωγόνησης επί των 8 ασθενών με covid νοσηλευομένων οι 7 είναι εμβολιασμένοι. Και σύμφωνα με το κείμενο του εγγράφου ”αυτές οι προβλέψεις δόθηκαν στο σύνολο της νοσοκομειακής κοινότητας για να λάβει υπόψιν τους τις εμβολιακές αποτυχίες ακόμη και με πλήρη εμβολιασμό και να υπενθυμίσει τον αυστηρό σεβασμό στις χειρονομίες φραγμού”.

Ομολογεί το νοσοκομείο την εμβολιακή αποτυχία ακόμη και για πλήρως εμβολιασμένους!!

Ανοίγουν τα στόματα σιγά σιγά..

Χαγκενό Πόλη στη Γαλλία είναι η δεύτερη σε μέγεθος πόλη της Αλσατίας στο Νομό του Κάτω Ρήνου σε απόσταση 30 χιλιομέτρων βόρεια του Στρασβούργου.

Επιφανής Γάλλος δημοσιογράφος ο Christian Prudhomme και γενικός διευθυντής του Tour de France από το 2007 αναφέρει στο BFMTV: “στις ΜΕΘ υπάρχουν 2 εμβολιασμένος και μη εμβολιασμένος τα νοσοκομεία δεν έχουν κορεστεί από ασθενείς covid αλλά από άλλους ασθενείς, οι με covid είναι μειονότητα, ο κορεσμός οφείλεται στην έλλειψη κρεβατιών και υγειονομικών”.

350.000 υγειονομικοί σ αναστολή στη Γαλλία λογικό να υπάρχει υποστελέχωση. Όσο για την έλλειψη υποδομών είναι η μόνιμη παθογένεια του συστήματος Δημόσιας Υγείας.

Και στο νοσοκομείο στην πόλη Μυλούζ στη ΜΕΘ έχει επέλθει κορεσμός. Το 70% είναι ασθενείς με covid19. Από τους 20 ασθενείς με covid19 που νοσηλεύονται εκεί μόνο οι 3 είναι ανεμβολίαστοι!

 

 

Πηγή:
https://dimpenews.com/2021/12/18/ntokoymento-e%cf%83%cf%89%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%ad%ce%b3%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%bf-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bd%ce%bf%cf%83%ce%bf%ce%ba%ce%bf%ce%bc%ce%b5%ce%af%ce%bf%cf%85-%cf%83/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)