Σελίδες

TRANSLATOR

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022

COVID-BUSINESS....Με 0,80 ευρώ παίρνουν τα rapid & με 0,08 τις μάσκες ΚΝ-95 ....!!! Βίντεο

 

COVID-BUSINESS....

Με 0,80 ευρώ παίρνουν τα rapid 

& με 0,08 τις μάσκες ΚΝ-95 ....!!! 

Βίντεο

 

Covid-business: Με 0,80 ευρώ παίρνουν τα rapid & με 0,08 τις μάσκες ΚΝ-95 - Αισχροκέρδεια με τις «ευχές» της κυβέρνησης 

 

Μια πραγματική «covid-business» έχει στηθεί τους τελευταίους μήνες, με τις «ευχές» της κυβέρνησης

του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς κάποιες εταιρείες βγάζουν πολλά εκατομμύρια ευρώ (ή και δισ.) σε βάρος των απλών πολιτών. 

Η πρόσφατη αποκάλυψη του επιχειρηματία Στράτου Σεϊτανίδη για τις τιμές των υγειονομικών προϊόντων αποδεικνύουν το μέγεθος της αισχροκέρδειας εν μέσω μιας ανθρωπιστικής κρίσης λόγω της πανδημίας.  

Την ίδια στιγμή που ολοένα και περισσότεροι πολίτες συνωστίζονται σε ατελείωτες ουρές πληρώνοντας -σχεδόν σε καθημερινή βάση- ένα αξιοσημείωτο ποσό για τη διεξαγωγή rapid test, ο επιχειρηματίας αποκάλυψε ότι ο ίδιος εισάγει χονδρική rapid test από τη Γερμανία τα οποία κοστίζουν μόλις 80 λεπτά του ευρώ και τις μάσκες υψηλής προστασίας με 8 λεπτά του ευρώ.

 


https://www.youtube.com/watch?v=6hWRbqOmBl8

Την ίδια στιγμή βέβαια, οι πολίτες καλούνται να πληρώσουν για ένα rapid test ένα ποσό που κυμαίνεται μεταξύ 6 και 10 ευρώ, rapid test τα οποία βέβαια εδώ και μήνες είναι υποχρεωτικά (2 την εβδομάδα) για τους ανεμβολίαστους! 

Παράλληλα οι πολίτες χρειάζεται να δαπανήσουν καθημερινά τουλάχιστον 1 ευρώ σε μάσκες υψηλής προστασίας, οι οποίες έγιναν πλέον υποχρεωτικές από την κυβέρνηση.

Όπως σημείωσε ο ίδιος: «Χονδρική έχει 80 λεπτά (0,80 ευρώ). Γερμανικό εργοστάσιο. 80 λεπτά το εισάγω. Το θέμα είναι το κόστος. Ήδη είμαστε πτωχευμένη και κατεστραμμένη σαν χώρα. Θα μπορούσε να γλιτώσει λεφτά και να τα δώσει στον κόσμο, στις επιχειρήσεις που είναι κλειστές. Έχετε ακούσει τίποτα από τον Άδωνι από το να γίνεται μέντιουμ και να λέει ότι θα τελειώσει η πανδημία σε 1-1,5 μήνα; Θέλετε να σας πω για τις μάσκες τις ΚΝ-95; Έχουν κόστος 8 λεπτά (0,08 ευρώ) στο εργοστάσιο. Τα φαρμακεία τις πουλάνε 1 ευρώ».

Η είδηση προκαλεί πολλά ερωτήματα για τις σχέσεις της κυβέρνησης με τις συγκεκριμένες επιχειρήσεις, καθώς με την πολιτική της τις έχει ευεργετήσει, ενώ η ίδια από την πλευρά της δεν έχει κάνει ιδιαίτερες κινήσεις για να μπορέσει να μειωθεί το κόστος για τους πολίτες. 

Να θυμίσουμε ότι οι ανεμβολίαστοι δεν έχουν δικαίωμα να κάνουν δωρεάν rapid test, γιατί είναι «τζαμπατζήδες», όπως τους αποκάλεσε ο Στέλιος Πέτσας, ενώ και οι εμβολιασμένοι εάν θέλουν να κάνουν θα πρέπει να περιμένουν πολλές ώρες στην ουρά, γιατί πλέον τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ που κάνουν τεστ είναι ελάχιστα. 

Από πλευράς κυβέρνησης έχουμε ακούσει τις αστείες δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη, πως εάν δώσουν δωρεάν τεστ στους πολίτες θα χρεωκοπήσει το κράτος και θα μπούμε σε Μνημόνια και άλλα σαχλά.

Οι αποκαλύψεις έρχονται τη στιγμή που η κυβέρνηση δέχθηκε πολλά πυρά για τη τιμή των PCR test, τα οποία στην Ελλάδα κόστιζαν 60 ευρώ και μετά τις αντιδράσεις κοστίζουν... 47 ευρώ. Την ίδια ώρα στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης χορηγούνται δωρεάν σε όσους έχουν συμπτώματα ή έχουν έρθει σε επαφή με κρούσμα, ενώ κοστίζουν από 20 έως 25 ευρώ.

 
 
 
Πηγή:
https://www.pronews.gr/oikonomia/elliniki-oikonomia/1047157_covid-business-me-080-eyro-pairnoyn-ta-rapid-test-kai-me-008

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)