Σελίδες

TRANSLATOR

Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

Θεσσαλονίκη: Εξώδικο έστειλε η «ΝΙΚΗ» κατά του Europride - Τι αναφέρει!

 

 https://www.typosthes.gr/sites/default/files/styles/default/public/images/2022/06/thessaloniki-prides-2022_7.jpg?itok=cqC6CHXN

 

Διαμαρτυρία στο Δήμο Θεσσαλονίκης και εξώδικο στους διοργανωτές από τη ΝΙΚΗ

Την Πέμπτη 6/6, κλιμάκιο στελεχών της ΝΙΚΗΣ συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Αγγελούδη, και υπέβαλε επίσημο Υπόμνημα Διαμαρτυρίας, αναφορικά με την οργάνωση του EuroPride 2024 στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Σε σχετική ανακοίνωση από τη ΝΙΚΗ αναφέρεται: 

«Η εμπειρία των παρελθόντων ετών από την ετήσια διεξαγωγή του Gay Pride έχει δείξει ότι πολλοί από τους συμμετέχοντες στις εκδηλώσεις του, προβαίνουν σε πράξεις προσβολής της Δημόσιας Αιδούς και των Εθνικών και Θρησκευτικών Συμβόλων, φέρνοντας σε δύσκολη θέση γονείς που θα βρεθούν με τα παιδιά τους τυχαία στους ίδιους κοινόχρηστους χώρους, αλλά και προκαλώντας σοβαρότατη ηθική βλάβη σε όλους όσους αγαπάμε την Πατρίδα μας και είμαστε Ορθόδοξοι Χριστιανοί. 

Σε πρόσφατη σχετική επίκαιρη ερώτηση της ΝΙΚΗΣ στο Ελληνικό Κοινοβούλιο ο αρμόδιος Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη δεν αρνήθηκε τις συγκεκριμένες προσβολές αλλά επισήμανε ότι η Ελληνική Αστυνομία δεν επενέβη διότι δεν υπήρξαν σχετικές καταγγελίες πολιτών!

Σε μία Δημοκρατία, είναι απαραίτητη προϋπόθεση η οριοθέτηση του δικαιωματισμού των κοινωνικών ομάδων και τα δικαιώματά της μίας να σταματούν εκεί που αρχίζουν τα δικαιώματα της άλλης.   Κατά την διάρκεια των εννέα ημερών του Europride, από τις 21 έως τις 29 Ιουνίου, ο Δήμος Θεσσαλονίκης και οι Αρχές Ασφαλείας οφείλουν να λάβουν όλα τα μέτρα χωροθέτησης και φροντίδας ώστε να μην υπάρξει η παραμικρή παραβίαση του Συντάγματος από τους διοργανωτές και συμμετέχοντες στο Europride. 

Εξώδικη Διαμαρτυρία προς τους Διοργανωτές της «παρέλασης»

Ο Πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ κ. Δημήτριος Νατσιός υπογράφει την Εξώδικη Διαμαρτυρία προς τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό με την επωνυμία «THESSALONIKIPRIDE-ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» η οποία επιδίδεται την Παρασκευή 7/6.

Το εξώδικο της ΝΙΚΗΣ υπενθυμίζει στους διοργανωτές τα άρθρα 337 και 191 του Ποινικού Κώδικα, καθώς και το άρθρο 5 του Συντάγματος, και τους καλεί να απέχουν από κάθε υβριστική και αήθη συμπεριφορά προς τα ιερά σύμβολα του Έθνους και της Ορθόδοξης Πίστης, καθώς και να μην επιτρέψουν σε συμμετέχοντες να παρουσιάζονται ημίγυμνοι και να ερωτοτροπούν δημοσίως, προσβάλλοντας τη δημόσια αιδώ. Σε αντίθετη περίπτωση, η ΝΙΚΗ γνωστοποιεί στους Διοργανωτές ότι καθίστανται υπεύθυνοι και ηθικοί αυτουργοί των αδικημάτων, και θα απευθυνθεί στις αρμόδιες Εισαγγελικές και Δικαστικές Αρχές για την κατά νόμο τιμωρία των παράνομων πράξεων και παραλείψεων των Διοργανωτών.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΙΚΗΣ κ. Θανάσουλας δήλωσε:

«Είναι αδιανόητο να αποκλείεται το κέντρο της Θεσσαλονίκης ως ακατάλληλο για παιδιά και τους γονείς τους, ακόμη και για τον ελάχιστο χρόνο -πόσω μάλλον για εννέα ολόκληρες μέρες! Στην ίδια λογική, και άλλες εκδηλώσεις δικαιωματισμού, όπως οι γυμνές ποδηλατοδρομίες, είναι εντελώς εκτός της λογικής και των αξιών που συνέχουν την κοινωνία μας.

Η ΝΙΚΗ γίνεται δέκτης, αλλά και συμμερίζεται πλήρως, την ανησυχία και το παράπονο χιλιάδων δημοτών της Θεσσαλονίκης, και θα εργασθεί ώστε να φέρει την πολιτεία και τις αρχές προ των ευθυνών τους, με σεβασμό στο Σύνταγμα, τον πολιτισμό και τις παραδοσιακές αξίες του ελληνικού λαού

 

 

 

Πηγή:
https://www.typosthes.gr/thessaloniki/353395_thessaloniki-exodiko-esteile-i-niki-kata-toy-europride-ti-anaferei


 
 
Συναφῆ ἄρθρα:

4 σχόλια:

  1. "Σε πρόσφατη σχετική επίκαιρη ερώτηση της ΝΙΚΗΣ στο Ελληνικό Κοινοβούλιο ο αρμόδιος Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη δεν αρνήθηκε τις συγκεκριμένες προσβολές αλλά επισήμανε ότι η Ελληνική Αστυνομία δεν επενέβη διότι δεν υπήρξαν σχετικές καταγγελίες πολιτών!"

    Τί μᾶς λέτε κ. Ὑφυπουργέ!
    Ἡ ἀστυνομία καί τά ΜΑΤ πού στέλνετε γιά νά φυλάγουν τούς ΛΟΑΤΚΙ μή πάθουν τίποτε, δέν βλέπουν ὅτι καταπατοῦν τούς Νόμους καί τό Σύνταγμα προκειμένου νά τούς συλλάβουν ὅταν π.χ. εἶναι γυμνοί ἤ ἔχουν ὑβριστικά πανώ μέ ἐπικίνδυνα ἀντεθνικά μηνύματα ἤ προσβάλλουν τήν δημόσια αἰδώ μέ ὕβρεις, τήν θρησκευτική συνείδηση τῶν Ὀρθοδόξων μέ βεβηλώσεις ἰερῶν εἰκόνων τοποθετημένες ἐπάνω σέ γεννητικά ὄργανα ἤ ὀπίσθια κ.ἄ.;
    Πρέπει κάποιος πολίτης νά κάνει καταγγελία; Τυφλούς ἀστυνόμους καί ματατζῆδες στέλνετε ἤ δασκαλεμένους νά μήν πειράξουν τρίχα ἀπό τούς ΛΟΑΤΚΙ;
    Ἐπ' αὐτοφόρω πρέπει νά συλλαμβάνονται ἐφόσον ὑπάρχει παρουσία ἀστυνομίας γιά κάθε ἀντισυνταγματική καί παράνομη πράξη!

    Μέ αὐτήν τήν παράλογη ὑποκριτική "λογική" σας κ. Ὑφυπουργέ, τότε καί ὁ ληστής πού κλέβει μπροστά στά μάτια τοῦ ἀστυνόμου καί ὁ φονιάς πού σκοτώνει μπροστά στά μάτια τοῦ ἀστυνόμου κ.ο.κ. δέν πρέπει νά συλλαμβάνονται γιατί δέν τούς καταγγέλει πρῶτα κάποιος πολίτης, ἀλλά μέχρι νά τούς καταγγείλει κάποιος, αὐτοί μποροῦν νά συνεχίζουν ἀπρόσκοπτα "τό ἔργο τους" μπροστά στά μάτια τῆς ἀστυνομίας!

    Ὅλοι γιά πίσω ἀπό τά κάγκελα εἶσθε, διότι οἱ πρῶτοι πού καταπατεῖτε τό Σύνταγμα καί τούς Νόμους εἶσθε ἐσεῖς πού πιάσατε ἡγετικά ἕδρανα στήν Βουλή καί ἡγετικές καρέκλες στην τοπική αὐτοδιοίκηση καί χουχουλιάζετε μέσα στήν βουλευτική σας ἀσυλία, ἡ ὁποία πρέπει ὁπωσδήποτε νά ἀρθεῖ πάραυτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΄Οπως στα διάφορα έγγραφα, εντάλματα κλπ , η πλειοψηφία των ψηφισάντων σήμερα ,έβαλαν στον σοδομισμό και όχι μόνο ,το ΕΘΕΩΡΗΘΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχῶς!
      Ὁ μεγάλος νικητής αὐτῶν τῶν ἐκλογῶν εἶναι ἡ ἀποχή!

      Ὅλοι αὐτοί πού σήμερα ψήφισαν καναπέ, ἀλλά μετά θά κλαίγονται γιατί δέν πάει καλά ἡ ζωή τους καί τῆς Ἑλλάδας, ἄν ψήφιζαν ὁ,τιδήποτε ἄλλο ἐκτός ἀπό τά σοδομικά νεοεποχίτικα ἀπο-κόμματα, θά ἔπρατταν τό χρέος τους!

      Δυστυχῶς οἱ Ἕλληνες δέν πάσχουμε μόνο ἀπό καλοπέραση, ὠχαδελφισμό, ἀθεϊσμό, ἀφελληνισμό καί ἀνηθικότητα, ἀλλά κυρίως ἀπό ἠλιθιότητα.
      Σήμερα πιό περίτρανα ἀπό ποτέ ἀποδείχθηκε ἀληθινός ὁ ἐπίλογος τοῦ πρόσφατου ἄρθρου μας:
      https://kaiomenivatos.blogspot.com/2024/05/blog-post_49.html

      καί γιά πολλοστή φορά ἐπιβεβαιώνεται αὐτό πού δέν θά σταματήσουμε νά λέμε καί νά ξαναλέμε.
      Ἐμεῖς φταῖμε! Ἐμεῖς εἴμαστε τό μέγα πρόβλημα!

      Διαγραφή
  3. Οι ομοφυλόφιλοι, οι άθεοι, οι αντίχριστοι, οι ρουσφετάκηδες και οι ανθέλληνες πήγαν ΟΛΟΙ και ψήφισαν. Έπραξαν το χρέος τους και προασπίστηκαν τα συμφέροντά τους.
    Επίσης ψήφισαν και οι λίγοι ευσυνείδητοι χριστιανοί και έλληνες.

    Όλοι οι άλλοι που δεν πήγαν διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα, αφήνοντας την Ελλάδα στο έλεος και στον βούρκο!

    Όλοι θα δώσουμε λόγο όμως και εκεί δεν θα υπάρχει δυνατότητα αποχής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)