TRANSLATOR

Σελίδες

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: ΔΙΝΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΕ 9ΧΡΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΦΥΛΟ!!!

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: ΔΙΝΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΕ 9ΧΡΟΝΑ
 ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΦΥΛΟ!!!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiu_e9vhhyphenhyphen0Skk1O0PeqXasFdUVOCQlvI2UxXvQlLm1Rhd4rmyTifMZ4-zEreM_xmRY05CjES83KBkRGEcVSFBJOp5odrkL1dKcT2s7gzMJjxXd7amvLWQJZZVvOE5eYU7AJ44V53kZLxzT/s1600/lgrs.jpg
Σάλο έχει προκαλέσει η απόφαση της Εθνικής Υπηρεσίας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (NHS), σύμφωνα με την οποία παιδιά ηλικίας μόλις 9 ετών θα λαμβάνουν αμφιλεγόμενα φάρμακα ώστε να προετοιμαστούν για μελλοντική εγχείρηση αλλαγής φύλου.

Η βρετανική εφημερίδα Mail on Sunday αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες για την επίμαχη θεραπεία.

Οι χορηγούμενες δραστικές καθυστερούν τη βιολογική ενηλικίωση και δίδονται σε παιδιά που πιστεύουν ότι "βρίσκονται παγιδευμένα στο λάθος σώμα", αναφέρει χαρακτηριστικά το σχετικό δημοσίευμα.
Οι επικριτές της πρακτικής αυτής κατηγορούν εντόνως αυτούς που χορηγούν τις ενέσεις, καθώς υποστηρίζουν ότι "επεμβαίνουν στις επιταγές της ίδιας της φύσης".
Αν και η θεραπεία είναι αναστρέψιμη, εκφράζονται ανησυχίες για τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στην ανάπτυξη του εγκεφάλου και των οστών, καθώς και τη γονιμότητα του παιδιού στο μέλλον.
Τα φάρμακα αυτά είναι γνωστά ως υποθαλαμικοί αναστολείς και εμποδίζουν την ανάπτυξη των αναπαραγωγικών οργάνων. Έτσι, δε χρειάζονται πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις μελλοντικά, εάν το παιδί επιλέξει να αλλάξει φύλο μετά την εφηβεία.
Οι ενέσεις που χορηγούνται κάθε μήνα περιορίζουν την παραγωγή τεστοστερόνης και οιστρογόνων. Στα κορίτσια, το αποτέλεσμα είναι να καθυστερεί η πρώτη έμμηνος ρύση και η ανάπτυξη του μαστού. Στα αγόρια, διακόπτεται η ανάπτυξη τριχοφυΐας στο πρόσωπο και αναστέλλονται οι μεταβολές της φωνής.
Γιατροί στο Tavistock and Portman NHS Foundation Trust του Βόρειου Λονδίνου ολοκλήρωσαν προσφάτως δοκιμή που διήρκησε τρία χρόνια και στην οποία συμμετείχαν παιδιά ηλικίας 12 έως 14 ετών.
Σκοπός ήταν να αξιολογηθούν τα "ψυχολογικά, κοινωνικά και σωματικά οφέλη καθώς και οι πιθανοί κίνδυνοι" της θεραπείας.
Θεωρούν πως η δοκιμή στέφθηκε με επιτυχία κι έτσι τα φάρμακα αυτά είναι πλέον διαθέσιμα στο ευρύτερο κοινό και συγκεκριμένα σε παιδιά μικρότερης ηλικίας (9-10 ετών).
Ωστόσο, η εθνική οδηγία που ανακοινώθηκε προ πενταετίας είχε υποδείξει πως η θεραπεία για τη λεγόμενη "γενετική δυσφορία" (gender dysphoria) δε θα πρέπει να ξεκινά πριν ολοκληρωθεί η ήβη.
Η Δρ Polly Carmichael, επικεφαλής της δοκιμής του Tavistock, δήλωσε πως η απόφαση για τη χορήγηση της θεραπείας θα λαμβάνεται με βάση το "στάδιο" της σεξουαλικής ανάπτυξης και όχι με βάση την ηλικία.
Η κλινική Tavistock είναι η μοναδική στο Ηνωμένο Βασίλειο που εξειδιεύεται στη διάγνωση της γενετικής δυσφορίας σε παιδιά και νέους.

πηγή onmed.gr
http://ixthis-12.blogspot.gr/2014/05/9.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)