Τό παρόν ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013

Τό παρόν Ὀρθόδοξο Χριστιανικό Ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013
μέ τήν Χάρη τοῦ Κυρίου ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ, ταῖς πρεσβείαις τῆς Ὑπεραγίας Θεοτόκου καί δι' εὐχῶν...
Τοῦτος ὁ ἱστότοπος εἶναι ὀρθόδοξος, κατηχητικός, ἀντιαιρετικός, ἀντιοικουμενιστικός, ἀντινεοταξικός καί ψυχωφέλιμος.

Ρατσισμός δέν εἶναι νά σχολιάζει κανείς τό κακό πού συμβαίνει, ἀλλά ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ἀπό κάποιους εἰς βάρος τοῦ καλοῦ, ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΑΙ Ἤ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΩΣ ΟΡΘΟΝ!

Ετικέτες


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ! Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ.
" Ἕως τοῦ θανάτου ἀγώνισαι περί τῆς ἀληθείας, καί Κύριος ὁ Θεός πολεμήσει ὑπέρ σου " (Σ. Σειράχ 4, 28)

TRANSLATOR

Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014

ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ Νίκος ΧειλαδάκηςΣΤΟΝ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ
Νίκος Χειλαδάκης

 Εμφάνιση Φωτο.jpg

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Η παγκοσμιοποίηση και η πανθρησκεία σε όλο της το μεγαλείο! Μέσα στον καθεδρικό, υποτίθεται χριστιανικό ναό της αμερικανικής πρωτεύουσας, στην Ουάσιγκτον, πριν από λίγες μέρες μουσουλμάνοι τέλεσαν την μουσουλμανική προσευχή της Παρασκευής, (Cuma), γνωστή ως namaz, για πρώτη φορά στην ιστορία του ναού και για πρώτη φορά σε ναό που δεν έχει καμία σχέση με την θρησκεία του Ισλάμ καθώς έχει κτιστεί για την χριστιανική λατρεία.
Όπως αναφέρεται με διθυραμβικό ύφος σε τουρκικά δημοσιεύματα, μέσα στον καθεδρικό ναό της αμερικανικής πρωτεύουσας εκεί που γίνονται οι επίσημες ορκωμοσίες πάνω στην Βίβλο υπουργών της αμερικανικής κυβέρνησης και γερουσιαστών της αμερικανικής γερουσίας, τελέστηκε στις 14 Νοέμβριου 2014 για πρώτη φορά μουσουλμανική τελετή και μερικές εκατοντάδες μουσουλμάνοι των Ηνωμένων Πολιτειών συγκεντρωθήκαν εκεί για να προσευχηθούν στον Αλλάχ και στον προφήτη τους τον Μωάμεθ. Την πρωτοβουλία αυτού του ιστορικού, όπως χαρακτηρίστηκε από τους μουσουλμάνους γεγονός, την είχε αναλάβει ο μουσουλμάνος πρέσβης της Νότιας Αφρικής στην Ουάσιγκτον, İbrahim Resul, σε συνεργασία με τους ηγέτες  μουσουλμανικών ενώσεων και μουσουλμανικών ιδρυμάτων των ΗΠΑ. Όπως αναφέρεται το ezan, δηλαδή η γνωστή προσφώνηση των μουσουλμάνων προς τον μοναδικό Αλλάχ, την έκανε ο Αμερικανός μουφτής, Muhammed Mecid, ο οποίος είναι και πρόεδρος της μουσουλμανικής κοινότητας του Dulles η οποία έχει την συμβολική ονομασία, «Adams».  Για το ιστορικό αυτό γεγονός εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση του ο πρόεδρος του Ιδρύματος, «Σύνδεσμοι Αμερικανικού Ισλάμ», (CAIR), Rulla Allouch, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε πως σήμερα επιτεύχτηκε άλλο ένα βήμα προσέγγισης μουσουλμάνων και χριστιανών και πρόσθεσε ότι οι προσπάθειες αυτές θα συνεχιστούν για την προσέγγιση και με άλλες θρησκείες, όπως ο βουδισμός και ο ινδουισμός που στις ΗΠΑ έχουν αρκετούς οπαδούς με τους οποίους υπάρχει συνεχής διάλογος με τους  μουσουλμάνους των ΗΠΑ.

Η εντυπωσιακή αυτή κίνηση να τελεστεί μέσα στον χριστιανικό καθεδρικό ναό της αμερικανικής πρωτεύουσας της Ουάσιγκτον μουσουλμανική τελετή, προκάλεσε την αντίδραση κάποιων Αμερικανών πολιτών οι οποίοι συγκεντρώθηκαν την ίδια ώρα που τελείτο το namaz έξω από τον ναό φωνάζοντας συνθήματα κατά της κατάληψης του χριστιανικού ναού από τους μουσουλμάνους. Μάλιστα μια κυρία, όπως αναφέρεται στα τουρκικά δημοσιεύματα, φώναζε δυνατά στην είσοδο του ναού : «Σε αυτή την χώρα έχουν κτιστεί αμέτρητα τζαμιά για τις ανάγκες της ισλαμικής λατρείας γιατί σήμερα έρχεστε εδώ μέσα στον χριστιανικό καθεδρικό ναό και τελείτε το μουσουλμανικό namaz ;», χωρίς φυσικά να λάβει κάποια απάντηση από τους μουσουλμάνους που βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα στον ναό.

Το πρωτοφανές αυτό γεγονός, θεωρήθηκε σαν άλλο ένα σημαντικό βήμα προσέγγισης των θρησκειών προς την τελική ευθεία για την καθιέρωση και επικράτηση της παγκόσμιας θρησκείας όπου δεν θα υπάρχουν, όπως τονίζουν οι παγκοσμιοποιητές, διαφορές μεταξύ των διαφόρων θρησκειών και όλοι μαζί θα υμνούν τον ένα και μοναδικό Θεό, (Αλλάχ, Βράχμα, Βισνού και…δεν συμμαζεύεται!).

Σκεφτείτε αλήθεια με αυτή την λογική αν αύριο αιτήσουν να  παραχωρηθούν και κάποιοι ελληνορθόδοξοι ναοί στους μουσουλμάνους, που συνεχώς αυξάνονται στην χώρα μας χωρίς να υπάρχει κανένας έλεγχος, για να τελέσουν το namaz, καθώς αυτό θα θεωρηθεί φυσιολογικό και απαραίτητο από όλους όσους πρεσβεύουν πως είναι μια αναγκαία κίνηση χάριν της… παγκόσμιας «αγάπης» και της προσέγγισης των θρησκειών. Σκεφτείτε μήπως αυτή η άποψη έχει και κάποιους ελληνορθόδοξους ποιμενάρχες οπαδούς και δεν  θα έβλεπαν αρνητικά, τουλάχιστον εκ πρώτης όψεως μια τέτοια εξέλιξη, (ελπίζουμε πως κάτι τέτοιο είναι αδιανόητο!). Αναρωτηθήκατε όμως ως που μπορούμε να φτάσουμε για χάριν της Νέας Εποχής και της Νέας Τάξης ; Το παράδειγμα του καθεδρικού ναού της Ουάσιγκτον αύριο μπορεί να γίνει και δικό μας «προοδευτικό» παράδειγμα «χριστιανικής αγάπης» και «ενότητας»!
Αλί και τρισαλί μας!!!!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!
Κάντε κλικ στην εικόνα και μάθετε πώς να μείνετε με τον Χριστό!

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το μάθετε!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να ανακαλύψετε πώς γίνεται!

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
Κάντε κλικ στην εικόνα για να διαβάσετε!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το ανακαλύψετε!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να καθρεφτισθείτε!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!
Κάντε κλικ στην εικόνα. Αφορά ιδιαιτέρως τις γυναίκες!

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.
Κάντε κλικ για να διαβάσετε.

.

.

.

.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟ ΖΩΗ:

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟ ΖΩΗ:

.

.

.

.
.

.

.
.

.

.
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
"Μή μεταίρειν ὅρια ἅ οἱ Πατέρες ἔθεντο"

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!
(Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς)

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)