Σελίδες

TRANSLATOR

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΑΝΤΙΘΕΗ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΟΜΗΓΥΡΙΣ, ΕΠΙΧΑΙΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ‘’ΝΙΚΗ’’ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, B. Χαραλάμπους, Θεολόγου

Η  ΑΝΤΙΘΕΗ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΟΜΗΓΥΡΙΣ, ΕΠΙΧΑΙΡΕΙ ΓΙΑ 
ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ‘’ΝΙΚΗ’’ ΣΥΡΙΖΑ  
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,
B. Χαραλάμπους, Θεολόγου

 Μέ 45,8% ἀποχή τοῦ λαοὺ ἀπό τήν κάλπη,
αὐτό σημαίνει ὅτι ἡ μισή Ἑλλάδα
δέν θέλει οὔτε νά τούς φτύσει τούς ἀνάξιους πολιτικούς μας.
Νικητής τῶν ἐκλογῶν εἶναι ὁ ΚΑΝΕΝΑΣ!

«Είστε οι πιο ταλαίπωροι, διότι όταν πετύχετε αυτό που θέλετε, δεν έχετε κανένα άλλο ιδανικό, μόνο το βάσανο της μαρξιστικής σκλαβιάς», είπε ο Όσιος Παΐσιος σε κάποιους μαρξιστές.

Του   Β. Χαραλάμπους, θεολόγου
_________________________
Επιχαίρει μέγα  πλήθος μαρξιστών για την ‘’νίκη’’ ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα. Επιχαίρει μέγα  πλήθος αθέων για την νίκη ΣΥΡΙΖΑ. Επιχαίρει και η ‘’Ένωση αθέων’’, καθότι ‘’ευελπιστεί’’ ότι  τα αιτήματα που υπέβαλαν για πλήρη εκκοσμίκευση της Παιδείας στον πρώην (ίσως και νυν) Αναπληρωτή Υπουργό Παιδείας κ. Τάσο Κουράκη, θα αντιμετωπιστούν ‘’θετικά’’ γι’ αυτούς.  


Ποιος μπορεί να αγνοήσει το  αντίθεο της μαρξιστικής μάνητας;  Αν περιέλθει κανείς τους διαδικτυακούς αυτούς ιστότοπους μαρξιστών θα καταλάβει.  Μαρξιστές αρνούνται να παντρευτούν με εκκλησιαστικό γάμο,  Μαρξιστές αρνούνται να βαπτίσουν τα παιδιά τους,   Μαρξιστές αρνούνται να κάνουν το σημείο του Σταυρού…  

Πόσους Χριστιανούς παρέσυρε και θα παρασύρει ακόμα η άθεη μαρξιστική μάνητα;  Η άθεη ή καλύτερα αντίθεη μαρξιστική πλάνη, είναι η δηλητηριασμένη πηγή απ’ όπου πηγάζει το αντίθεο μένος.  Ο Όσιος Παΐσιος είπε κάποτε : «Τους καημένους τους νέους τους ζαλίζουν με διάφορες θεωρίες.  Είχα προσέξει εκεί στο Καλύβι ότι συνήθως δύο μαρξιστές πενηντάρηδες έμπαιναν στο γκρουπ των νέων, για να τους ζαλίζουν.  Οι μαρξιστές δεν πιστεύουν και όταν πας να τους αποδείξεις την ύπαρξη Θεού, κρίνουν τον Θεό και είναι όλο ερωτήσεις· γιατί αυτό, γιατί εκείνο κλπ»

Ανακατεύουν  τις πολιτικές απόψεις των, με  την αντίθεη μαρξιστική πλάνη.  Όπως η καλοσύνη ενός μασόνου ποσώς δεν δικαιώνει τον δαιμονιώδη τεκτονισμό, έτσι και η οποιαδήποτε καλοσύνη ενός μαρξιστή, ποσώς δεν δικαιώνει τον αντίθεο μαρξισμό. 

Παρενθετικά να αναφέρω ότι πρόσφατα μιλούσα τηλεφωνικώς με μια οικογένεια μαρξιστών, που στήριζαν μανιωδώς ΣΥΡΙΖΑ.  Δεν παντρεύτηκαν με εκκλησιαστικό γάμο, δεν εκκλησιάζονται και δεν βάπτισαν τον εγγονό τους.  Και για όλα αυτά επαίρονται.  Η απάντηση που μου έδωσαν για όλα αυτά; «Εμείς δεν θέλομε τη Χριστιανική θρησκεία», ήταν η απάντηση.  Η απάντηση φανερώνει όχι απλά την άθεη, αλλά την αντίθεη στάση των.  «Ο μη ων μετ’ εμού κατ’ εμού εστί» (Ματθ. 12,30) είπεν ο Κύριος.

Ενθυμούμαι κοντά στο έτος 1980, μια αναφορά του Αγίου Πορφυρίου σε ένα θαυμαστό γεγονός, που άρχιζε ως εξής : «Ήταν ένας Χριστιανός και είχε γείτονα ένα κομμουνιστή…»Mια διάκριση που ενθυμίζει τα κατάμαυρα χρόνια της σκλαβιάς (και όχι τον καιρό που ζούσαμε πλά¨- πλάϊ), όπου οι συχνές αναφορές ήταν,  ‘’Χριστιανοί και Τούρκοι’’, γεγονός που καθόριζε το ακριβέστερο σημείο της ‘’διαφορετικότητας’’.

Κάποτε ο Όσιος Παΐσιος είπε σε κάποιους μαρξιστές «Εσείς μόνο την προπαγάνδα κάνετε και σταματάτε εκεί· δεν έχετε τίποτε άλλο να απολαύσετε. Είστε οι πιο ταλαίπωροι, διότι όταν πετύχετε αυτό που θέλετε, δεν έχετε κανένα άλλο ιδανικό, μόνο το βάσανο της μαρξιστικής σκλαβιάς».

Οι καρποί της εκλογικής ‘’νίκης’’ ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα αργήσουν να διαφαίνονται και στα θέματα Πίστεως.  Η αριθμητική προσθετική παρουσία των ΑΝΕΛ, θα περιοριστεί κυρίως στον ..αριθμητικό της ρόλο.  Όμως ο λαός  «πολύτροπος εστίν όμιλος» για να χρησιμοποιήσομε τη φράση του αρχαίου Μιλήσιου ποιητή Φωκυλίδη και αλίμονο όταν την επαύριο αρχίσει να εφαρμόζεται το ασφυκτικό φορομνημόνιο που υπέγραψαν. Το επιχείρημα για την εκ δευτέρου εκλογή των, δεν ευσταθεί καθότι τώρα θα αρχίσει ν εφαρμόζεται το πνιγηρό μνημόνιοΘα επαληθευτεί αυτό που είπε ο Κικέρων, πως  «Τίποτα δεν είναι πιο αβέβαιο από τον όχλο» (Nihil est incertius volgo).

Είναι λυπηρό ο Ελληνικός  λαός, που στην μεγάλη του πλειοψηφία, το πρώτιστο γι’ αυτόν είναι η Ορθόδοξη Πίστη του, να αμοίβει στα ανώτατα Κυβερνητικά αξιώματα αυτούς που  την πολεμούν και την ειρωνεύονται.

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)