TRANSLATOR

Σελίδες

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΕΙΧΕ ΕΙΠΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΜΠΕΡΤ ΠΑΪΚ ΤΟΝ 15ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 1871!

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ
 ΕΙΧΕ ΕΙΠΩΘΕΙ 
ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΜΠΕΡΤ ΠΑΪΚ 
ΤΟΝ 15ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 1871! 

Με μια επιστολή, που έστειλε ο Αλμπερτ Πάικ (ἀρχιμασῶνος 33ου βαθμοῦ) στις 15 Αυγούστου του 1871, στον Ιταλό συνάδελφο του Μαζίνι ονόμαζε τους πολέμους που έπρεπε να γίνουν…

Πρώτα οι δύο πόλεμοι που προέβλεψε στην επιστολή και μετά τον τρίτο και τελευταίο παγκόσμιο πόλεμο, με την εγκαθίδρυση της Νέας Τάξης Πραγμάτων…
Μετά απο τον τρίτο πόλεμο δεν θα υπάρχει καμία αμφιβολία από κανέναν για μια παγκόσμια κυβέρνηση που οι λαοί από μόνοι τους θα ζητήσουν.
Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τι ακριβώς γράφει για τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο στο γράμμα του προς τον Ιταλό συνάδελφο Μασόνο:
«Ο πόλεμος αυτός (ΓΠΠ) θα χρησιμοποιήσει σαν αφορμή τις διαφορές μεταξύ των σιωνιστών πολιτικών και των ηγετών του ισλαμικού κόσμου. Ο πόλεμος μεταξύ του Ισλάμ (τα αραβικά κράτη) και του σιωνισμού (Ισραήλ, ΗΠΑ, Ευρώπη) θα καταστρέψει το ένα το άλλο.

Οι άλλες χώρες εν τω μεταξύ θα έχουν διαιρεθεί και η ανάμειξη τους στον πόλεμο θα τους εξουθενώσει, ηθικά, πνευματικά και οικονομικά και θα εξαντληθούν κυριολεκτικά. Εμείς μετά θα ρίξουμε τους μηδενιστές και τους άθεους στον αγώνα για να προκαλέσουμε μεγάλες κοινωνικές ταραχές και καταστροφές, στις χώρες που θα επικρατεί ο απόλυτος Αθεϊσμός. Αυτό με τη σειρά του θα προκαλεί βάναυση και αιματηρή βία.

Οι πολίτες σε όλο τον κόσμο θα αναγκαστούν να αμυνθούν εναντίον των επαναστατών. Τα πλήθη θα στραφούν μακριά από τον Χριστιανισμό και απελπισμένοι θα αναζητήσουν νέα θρησκευτική πορεία. Τότε θα λάβουν το αληθινό φως από το γνήσιο δόγμα του Εωσφόρου, που τελικά θα τους παρουσιάσουμε παντού σαν την νέα θρησκεία. Αυτό θα σημάνει το τέλος του Χριστιανισμού και του Αθεϊσμού, και οι δύο θα καταστραφούν την ίδια στιγμή».

Αυτήν τη στιγμή ο πόλεμος στην Συρία έχει μπει στο τελικό του στάδιο και οι μεγάλες δυνάμεις θα αντιμετωπίσουν η μία την άλλη. Ο Αλμπερτ Πάικ φαίνεται να είχε δίκιο από το 1871! (Σχὄλιο δικό μας: δέν τίθεται θέμα "δίκιου" τοῦ ἀρχιμασώνου, εἶναι ἀτυχής ἡ ἔκφραση. Ἁπλῶς, μαζί μέ ἄλλους μασώνους, ὑπῆρξε ἕνας ἀπό τούς "ἐνορχηστρωτές"-ἄρα καί γνώστης-τῶν γεγονότων πού δρομολογοῦν ἐδῶ καί πολλά χρόνια οἱ διάφορες Στοές, ἐκ τῶν ὁποίων μία περίληψη ἀποκάλυψε σέ "συνάδελφό" του μασῶνο. Δέν θά τόν βγάλουμε καί προφήτη...)!




Πηγή

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)