TRANSLATOR

Σελίδες

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Σημαντικό σχόλιο σέ πρόσφατο κείμενο γιά τήν Κάρτα τοῦ Πολίτη τό ὁποῖο κυκλοφορεῖ στό διαδίκτυο, καί περιλαμβάνει στό τέλος του μία περίεργη τοποθέτηση περί τοῦ 666! Πρός ἐνημέρωσιν ὅλων γιά τό φλέγον θέμα! (βίντεο)

 Σημαντικό σχόλιο σέ πρόσφατο κείμενο
 γιά τήν Κάρτα τοῦ Πολίτη
τό ὁποῖο κυκλοφορεῖ στό διαδίκτυο,
καί περιλαμβάνει στό τέλος του μία περίεργη τοποθέτηση περί τοῦ 666!
Πρός ἐνημέρωσιν ὅλων γιά τό φλέγον θέμα!
(βίντεο)


https://sxoliastesxwrissynora.files.wordpress.com/2012/09/liontari-3.jpg

Πρόσφατα κυκλοφόρησε στό διαδίκτυο κείμενο γνωστοῦ πατρός, πού ἀφορᾶ τά πολιτικοοικονομικά τρέχοντα περί Κάρτας Πολίτη (γιά τά ὁποῖα σᾶς ἐνημερώνουμε σχεδόν καθημερινῶς πάντα σέ συνάρτηση μέ τό πρωτεύον θεολογικό-σωτηριολογικό κομμάτι πού ἀφορᾶ ἐμᾶς τούς Χριστιανούς), τό ὁποῖο, ὅμως, στό τέλος του διχάζει καί δημιουργεῖ σύγχυση σέ ἕνα κρίσιμο σημεῖο, στό πιό κρίσιμο: τήν παρουσία (ἤ μή!!!) τοῦ δυσώνυμου ἀριθμοῦ 666 στό ἠλεκτρονικό σύστημα!
Τό κείμενο βρήκαμε στό  ἱστολόγιο Μακκαβαῖος, ἐδῶ: 
http://makkavaios.blogspot.gr/2015/10/blog-post_97.html
 
Προέβημεν ἀμέσως ἔκπληκτοι σέ ἔνσταση μέ σχόλιο κι ἀκολούθησαν καί ἄλλα σχόλια, τά ὁποῖα κάνετε σᾶς παρακαλοῦμε ἕναν κόπο νά διαβάσετε...καί ὡς νοήμονες ἄνθρωποι πού εἶστε θά καταλάβετε τί κίνδυνος ὑπάρχει καί θά βγάλετε μόνοι σας τά συμπεράσματά σας! Κι ἐμπάσει περιπτώσει ὁ καθένας ἄς ἀναλάβει ὡς Χριστιανός καί ὡς ἐνήλιξ τήν εὐθύνη τῶν ἐπιλογῶν του. Οἱ καιροί εἶναι πονηροί καί "ὁ διάβολος ὡς λέων ὠρυόμενος περιπατεῖ ζητῶν τίνα καταπίει"!...
Δέν θά σᾶς ποῦμε τίποτε ἄλλο, διότι σκοπός μας δέν εἶναι νά θιχθοῦν πρόσωπα (ἡ μετάνοια μέχρι τελευταίας πνοῆς ἰσχύει τό ἴδιο γιά ὅλους μας), ἀλλά μᾶς ἐνδιαφέρει ἡ οὐσία: νά ὑπάρχει ἀλήθεια καί διαφάνεια στό θέμα ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ-ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ-666 καί προπαντός ξεκάθαρη θέση ἀπό πλευρᾶς ὅλων μας καί κυρίως τῶν ποιμένων μας.

Σᾶς παρουσιάζουμε στήν παροῦσα ἀνάρτηση μόνο τό σχόλιο τοῦ πατρός Κωνσταντίνου Σκόδρα, ὁ ὁποῖος ἔκανε ἐπίσης ἔνσταση ὅπως κι ἐμεῖς ὡς Ἱστολόγιο, διότι μᾶς ἐκφράζει καί θεωροῦμε πώς τοποθετεῖται σέ σωστή βάση στό κείμενο πού δημιούργησε εὔλογες ἀπορίες, ὅσο πιό περιληπτικά γινόταν.

Ἀκολουθεῖ τό σχόλιο πού ἐπιλέξαμε, γιά τήν ἐνημέρωσή σας:


"Αγαπητό ιστολόγιο Μακκαβαίε, διαβάζοντας την ανάλυση του π. Σαράντη Σαράντου για την κάρτα του πολίτη, διαπίστωσα μετά λύπης μου ότι δεν ήταν ξεκάθαρος στις θέσεις του ως προς τον δυσώνυμο αριθμό 666. Συμφωνώντας απόλυτα με το ιστολόγιο Καιόμενη Βάτος και τον Γέροντα Σάββα Λαυριώτη σας παραθέτω τους λόγους για τους οποίους παρεμβαίνω:
α) Γνωρίζω ότι ο σεβαστός π. Σαράντης Σαράντος ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια με το θέμα της ηλεκτρονικής ταυτότητας (όπως την έλεγαν τότε), είτε μέσα από άρθρα του και ομιλίες του, είτε λαμβάνοντας μέρος σε διάφορες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για το θέμα αυτό. Δεν είναι, λοιπόν, δυνατόν να ισχυρίζεται ότι η κάρτα του πολίτη (όπως την λένε τώρα) αρχικά δεν θα έχει τον αριθμό 666 και θα τον προσθέσουν κρυφά αργότερα. Δηλαδή τι έχει καταλάβει ο π. Σαράντης για το 666 σε σχέση με την κάρτα, ότι κάποια στιγμή θα το τοποθετήσουν έτσι απλά σαν ζωγραφιά ή ως barcode, μόνο οπτικά; Δεν γνωρίζει ο ίδιος και όλοι εσείς που ασχολείστε με το θέμα, ότι το 666 λειτουργεί ως κωδικός πρόσβασης στο σύστημα και καμιά ηλεκτρονική διεργασία δεν μπορεί να γίνει αν δεν διαβαστεί ο αριθμός αυτός, άσχετα αν είναι ορατός ή όχι σε μας; Για παράδειγμα, όταν βάζετε την πιστωτική σας κάρτα στο ΑΤΜ και πληκτρολογείτε τον αριθμό PIN, τι εμφανίζεται στην οθόνη; Μήπως ο αριθμός που πληκτρολογήσατε; Φυσικά και όχι! Για λόγους προστασίας εμφανίζονται αστεράκια. Το πρόγραμμα του ΑΤΜ, φυσικά διαβάζει τον αριθμό που πληκτρολογήσατε και όχι τα αστεράκια που εμφανίζει η οθόνη. Όπως είναι γνωστό, αν δεν βάλετε τον αριθμό ΡΙΝ δεν μπορείτε να κάνετε καμία συναλλαγή. Αυτόν ακριβώς τον ρόλο παίζει το 666 στο ηλεκτρονικό σύστημα: είναι δηλαδή ένα ενιαίο παγκόσμιο ΡΙΝ για όλους, που αν δεν υπάρχει αυτό δεν μπορεί να γίνει καμία συναλλαγή.
β) Αναρωτιέμαι επίσης, τι πιστεύει ο π. Σαράντης για την ύπαρξη του 666 στο ηλεκτρονικό σύστημα διακυβέρνησης; Ότι καλέστηκαν κάποιοι επιστήμονες να δημιουργήσουν το σύστημα αυτό, για διευκόλυνση όλων των συναλλαγών κράτους και πολίτη και τυχαία έβαλαν τον αριθμό 666 ως κωδικό πρόσβασης; Μα αγαπητοί μου, όλο αυτό το σύστημα φτιάχτηκε από επιστήμονες που είναι στρατευμένοι από τον Σατανά και τα όργανά του (μασονία, παγκόσμια τάξη, διάφορες λέσχες) και δημιουργήθηκε γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο: για να υπάρχει ο αριθμός 666 και να μην γίνεται καμιά συναλλαγή χωρίς αυτόν, είτε βρίσκεται σε τσιπάκι RFID, είτε σε barcode, είτε σε κάρτα. Και εμείς τώρα συζητάμε αν θα υπάρχει ή όχι στην κάρτα του πολίτη, ή αν θα μπει πιο μετά; Ή θεωρούμε ότι θα αγωνιστούμε και θα τους πείσουμε να το αλλάξουν; Πριν κάποια χρόνια, όταν οι χριστιανοί άρχισαν να αντιδρούν και να διαμαρτύρονται για τον αριθμό αυτό, οι δημιουργοί του συστήματος αρνήθηκαν να τον αλλάξουν ισχυριζόμενοι ότι το οικονομικό κόστος για κάτι τέτοιο θα ήταν τεράστιο. 
Αν λοιπόν εμφανίζονται κάποιοι ρασοφόροι ή και λαϊκοί ακόμη, που λένε ότι μάλλον το 666 δεν υπάρχει τώρα και θα μπει αργότερα στην κάρτα, δύο πιθανότητες υπάρχουν:
α) Δεν έχουν καταλάβει το σχέδιο του αντιχρίστου και καλό θα είναι να κάτσουν στην άκρη και να μην προβαίνουν σε δηλώσεις, γιατί είναι επικίνδυνοι και παίρνουν στο λαιμό τους ψυχές ή,
β) Τα λένε εσκεμμένα και είναι προδότες τις πίστης μας! Δυστυχώς τέτοιοι υπήρχαν και θα υπάρχουν, μέχρι συντελείας του αιώνος.
Οφείλουν να είναι ξεκάθαροι στις θέσεις τους, γιατί οι καιροί είναι επικίνδυνοι και είμαστε μια ανάσα πριν τον αντίχριστο και δεν πρέπει να φοβόμαστε μήπως διασπάσουμε την ενότητα του αγώνα. Άλλωστε ενότητα με σημαντικές διαφορές, δεν μπορεί να υπάρχει.
Τέλος, έχω παρατηρήσει ότι, οι περισσότεροι που αντιδρούν και δεν θέλουν να παραλάβουν την κάρτα, είναι για την διασφάλιση της ελευθερίας και των προσωπικών τους δεδομένων και όχι για την Ομολογία της Πίστης και συνεπώς την σωτηρία της ψυχής τους. Σ’ αυτό το σημείο, έχω να επισημάνω το εξής: Κανείς δεν εμπιστεύεται το κράτος όταν διαβεβαιώνει τους πολίτες, ότι θα υπάρχει ασφάλεια στα προσωπικά τους δεδομένα, ότι αυτά θα χρησιμοποιούνται μόνο από τις εκάστοτε κρατικές υπηρεσίες, για την σωστή συναλλαγή του πολίτη με το κράτος και δεν θα είναι αντικείμενο σκοτεινών και περίεργων κέντρων. Ορθώς δεν εμπιστεύονται το κράτος και συμφωνώ κι εγώ με αυτό. Για την ύπαρξη του 666, όμως, στην κάρτα του πολίτη δυσκολεύονται να δυσπιστήσουν απέναντι στο κράτος και το εξετάζουν το θέμα πιο χαλαρά, λέγοντας ότι στην αρχή δεν θα υπάρχει και μπορεί να το βάλουν αργότερα! Κάποιοι ακόμη θεωρούν ότι αν αντιδράσουμε δεν θα μπει και καθόλου!!!
Τι είναι αυτό που σας εμποδίζει να δεχτείτε, ότι θα υπάρχει το 666 στην κάρτα από την αρχή; Μήπως ο φόβος για τα επακόλουθα; Μήπως η ελλιπής γνώση των προφητειών; Ή μήπως η χλιαρή πίστη; Αυτό αφήνω να το αναρωτηθεί ο καθένας μόνος του.
Εύχομαι καλή ομολογία σε όλους και άρνηση της κάρτας και του χαράγματος του αντιχρίστου, για Ομολογία πίστεως και όχι για πολιτικο-κοινωνικούς λόγους.
Μετά τιμής,
π. Κωνσταντίνος Σκόδρας.


Δεῖτε καί αὐτό γιά νά μήν σᾶς κοροϊδεύουν:



Ἐπίσης σᾶς παραπέμπουμε στήν σελίδα 12 
τοῦ Ἁγιορείτικου περιοδικοῦ γιά τήν ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
καί σέ ἄλλες μαρτυρίες-παραδοχές πολιτικῶν
γιά τήν λειτουργία τοῦ ἠλεκτρονικοῦ συστήματος
μέ τόν δυσώνυμο 666:

Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ "ἡ εἰσαγωγή τοῦ σφραγίσματος" (Ἅγιος Παΐσιος ὁ Ἁγιορείτης) Β΄ ΕΠΑΥΞΗΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΙΟΥΝΙΟΣ 2015 ΑΓΙΟΡΕΙΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ

 


Πηγή: https://www.youtube.com/watch?v=wp0kfeUoqXY

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)