Σελίδες

TRANSLATOR

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

S.C.N. (Strong City Net) Μέ πρόσχημα τήν "τρομοκρατία" καί ἕδρα τίς Η.Π.Α. ὁ Ο.Η.Ε. συστήνει ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ! ΤΩΡΑ!!!ΗΠΑ!!! Τό ἀνακοίνωσε ἡ Γενική Εἰσαγγελέας Loretta Lync!!!


S.C.N. (Strong City Net)
Μέ πρόσχημα τήν "τρομοκρατία"
 καί ἕδρα τίς Η.Π.Α.
ὁ Ο.Η.Ε. συστήνει 
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!
Τώρα!!!ΗΠΑ!!! Τό ἀνακοίνωσε
 ἡ Γενική Εἰσαγγελέας Loretta Lync!!!






  Ὅλα δείχνουν τήν Παγκόσμια Κυβέρνηση τοῦ Ἀντιχρίστου!


Η Γενική Εισαγγελέας Loretta Lynch ανακοίνωσε στα Ηνωμένα Έθνη, ότι το γραφείο της θα πρέπει να εργάζεται σε διάφορες αμερικανικές πόλεις, για να σχηματίσει αυτό που ονόμασε, Ισχυρό Δίκτυο Πόλεων (SCN), μια πρωτοβουλία για την επιβολή του νόμου, που θα περιλαμβάνει την υφήλιο.
Κάτι τέτοιο ισοδυναμεί με παράκαμψη των αμερικανικών νόμων, μέχρι και του Συντάγματος των Ηνωμένων Πολιτειών, υπέρ της νομοθεσίας των Ηνωμένων Εθνών, που στο εξής θα εφαρμοστεί στις ίδιες τις Ηνωμένες Πολιτείες – χωρίς καμία διαβούλευση με το Κογκρέσο.

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι ένα παγκόσμιο σώμα που ενδίδει στη σαρία και ο Ομπάμα επέμεινε, μιλώντας πριν μέρες εκεί, ότι «βίαιος εξτρεμισμός» δεν αφορά αποκλειστικά το Ισλάμ. Ο Ομπάμα επαναπροσδιορίζει τον τρόμο της τζιχάντ για να τους συμπεριλάβει όλους, εκτός των τζιχαντιστών.

-Άρα τα Ηνωμένα Έθνη θα χρησιμοποιήσουν μια «παγκόσμια αστυνομική δύναμη» για να συντρίψουν τις αντι-τζιχαντιστικές δυνάμεις;

-Μετά από όλα, με τον Ομπάμα να βοηθά τις δυνάμεις της Αλ Κάιντα εν γνώσει του στη Συρία, πόσο πιθανό είναι, ότι θα χρησιμοποιήσει την «παγκόσμια αστυνομική δύναμη» εναντίον των πραγματικών ισλαμιστών τζιχαντιστών;

Μάλλον αυτή η παγκόσμια αστυνομική δύναμη θα χρησιμοποιηθεί για την επιβολή των νόμων περί βλασφημίας στο πλαίσιο της σαρία (ισλαμικός νόμος), και για να φιμώσει κάθε κριτική του Ισλάμ για τον Πρόεδρο, ο οποίος διακήρυξε ότι «το μέλλον δεν πρέπει να ανήκει σε εκείνους που δυσφημούν τον προφήτη του Ισλάμ. »

Τι δουλειά έχει μια παγκόσμια αστυνομική δύναμη στις πόλεις των ΗΠΑ;

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης του Ομπάμα το κατέστησε σαφές, όταν διένειμε δελτίο Τύπου την περασμένη εβδομάδα ανακοινώνοντας την «Έναρξη Ισχυρού Δικτύου Πόλεων για την ενίσχυση της κοινοτικής αντοχής στον βίαιο εξτρεμισμό.»

Σε αυτό το δελτίο τύπου, το Υπουργείο Δικαιοσύνης κατήγγειλε ότι «ενώ πολλές πόλεις και τοπικές αρχές αναπτύσουν καινοτόμες λύσεις για την αντιμετώπιση αυτής της πρόκλησης, δεν υπάρχουν συστηματικές προσπάθειες και δεν είναι σε θέση να μοιραστούν τις εμπειρίες και τους πόρους τους, ώστε να χτίσουν μια κοινότητα των πόλεων, που θα εμπνεύσει την τοπική δράση σε παγκόσμια κλίμακα ».

Έτσι, αν η τοπική και δημοτική προσπάθεια δεν μπορεί να αντιμετπίσει τον παραπλανητικό και υποκριτικό «βίαιο εξτρεμισμό» και δεν έχει αναπτύξει «συστηματικές προσπάθειες, για να μοιραστούν τις εμπειρίες και τους πόρους ώστε να χτίσουν μια κοινότητα των πόλεων, που θα εμπνεύσει την τοπική δράση σε παγκόσμια κλίμακα» οι ομοσπονδιακοί – και ο ΟΗΕ – πρέπει να παρέμβουν.
Ορίστε λοιπόν, η προκαταρκτική εργασία για τις ομοσπονδιακές και διεθνείς παρεμβάσεις σε τοπικό επίπεδο.

Η Lynch έκανε τη συμμετοχή του ΟΗΕ σαφή όταν πρόσθεσε:
«Καθώς συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε μια σειρά από εγχώριες και παγκόσμιες απειλές της τρομοκρατίας, αυτή η καινοτόμος πλατφόρμα θα επιτρέψει στις πόλεις να μαθαίνουν η μιά από την άλλη, για την ανάπτυξη βέλτιστων πρακτικών και την οικοδόμηση της κοινωνικής συνοχής και την κοινωνική ανθεκτικότητα, εδώ στην πατρίδα αλλά και σε όλο τον κόσμο. »

Αυτός ο διεθνιστικός χαρακτήρας φαίνεται από το γεγονός ότι το Ισχυρό Δίκτυο Πόλεων ξεκίνησε στις 29 Σεπτεμβρίου, όχι στον Λευκό Οίκο ή το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας, ή στην έδρα του FBI ή οπουδήποτε αλλού, όπως θα ταίριαζε σε ένα εθνικό έργο, αλλά στα Ηνωμένα Έθνη.

Ακόμη πιο ανησυχητικό, το δελτίο Τύπου του Υπουργείου Δικαιοσύνης αναφέρει ότι το Ισχυρό Δίκτυο Πόλεων «θα ενισχύσει το στρατηγικό σχεδιασμό και τις πρακτικές για την αντιμετώπιση του βίαιου εξτρεμισμού σε όλες τις μορφές του, με την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των πόλεων, δήμων και άλλων υπο-εθνικών αρχών.»

Το δελτίο τύπου στη συνέχεια αναφέρεται στον Δήμαρχο Stian Berger Rosland του Όσλο, στη Νορβηγία, ένας από τους συμμετέχοντες στο SCN, λέγοντας: «Για την αντιμετώπιση του βίαιου εξτρεμισμού χρειαζόμαστε αποφασιστική δράση σε όλα τα επίπεδα διακυβέρνησης. Για να πετύχει, πρέπει να συντονίσουμε τις προσπάθειές μας και να συνεργαστούμε σε διασυνοριακό επίπεδο. Το Ισχυρό Δίκτυο Πόλεων θα επιτρέψει σε πόλεις σε όλο τον κόσμο να ενώσουν πόρους, γνώσεις και βέλτιστες πρακτικές μεταξύ τους και έτσι να γίνουμε ισχυρότεροι στην πάλη ενάντια σε μια από τις μεγαλύτερες απειλές για την σύγχρονη κοινωνία. »

Ποιά ακριβώς όμως είναι η μεγαλύτερη απειλή;

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης λέει ότι το SCN θα «αντιμετωπίσει τον βίαιο εξτρεμισμό σε όλες τις μορφές του» κι επίσης ότι θα βοηθήσει τις πρωτοβουλίες που εργάζονται προς την κατεύθυνση «της οικοδόμησης της κοινωνικής συνοχής και την ανθεκτικότητα στον βίαιο εξτρεμισμό».

«Ανάπτυξη της κοινωνικής συνοχής» είναι ένας ευφημισμός για τη διατήρηση της ειρήνης μεταξύ των μη μουσουλμανικών και μουσουλμανικών κοινοτήτων – ως επί το πλείστον με τη διασφάλιση ότι οι μη μουσουλμάνοι δεν διαμαρτύρονται πολύ δυνατά για την πολύ λιγότερη εργασία κι απέναντι στους ταχέως αναπτυσσόμενους μουσουλμανικούς πληθυσμούς και τον εξισλαμισμό των κοινοτήτων τους.

thesecretrealtruth

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)