Σελίδες

TRANSLATOR

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Το Τμήμα των Υποθέσεων των Βετεράνων στις ΗΠΑ απαγόρευσε τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις!

Το Τμήμα των Υποθέσεων των Βετεράνων 
στις ΗΠΑ απαγόρευσε 
τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις! 
 
xristougeniatiko



Το Τμήμα τωνΥποθέσεων Βετεράνων στις ΗΠΑ έχει απαγορεύσει στους υπαλλήλους του στις εγκαταστάσεις του στο Σάλεμ, της Βιρτζίνια, από το να λένε "Καλά Χριστούγεννα" σε βετεράνους.

Ξεκίνησε ως μια ευρύτερη απαγόρευση που περιλαμβάνει τα χριστουγεννιάτικα δέντρα. Ο ομοσπονδιακός νόμος αναγνωρίζει τα Χριστούγεννα ως επίσημη ομοσπονδιακή αργία (5 USC § 6103) και παρέχει στους ομοσπονδιακούς υπαλλήλους ρεπό για να γιορτάσουν την χριστιανική πίστη κατά τη μέρα της Γέννησης του Ιησού Χριστού.
Κάθε χρόνο, στο Λευκό Οίκο και στο Καπιτώλιο χριστουγεννιάτικο δέντρο κοσμεί τα δύο αυτά κτίρια στην Ουάσιγκτον, και ένα Εθνικό χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι επίσης επίσημα αναμμένο σε εξωτερικούς χώρους για το κοινό για να το απολαύσει κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου του έτους.
Ωστόσο, η "Executive Leadership Team» στο Σάλεμ απαγορεύει τα χριστουγεννιάτικα δέντρα, καθώς και άλλες χριστιανικές ομιλίες και γιορτές. Όπως αναφέρθηκε από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλεται από το ανώτερο προσωπικό στους εργαζόμενους του κέντρου, έχει εν μέρει:
... "Οι κοινόχρηστοι χώροι μπορεί να είναι διακοσμημένοι μόνο με έναν τρόπο που να είναι πανηγυρικός της χειμερινής περιόδου. Η εμφάνιση τους δεν πρέπει να ευνοεί κάποια θρησκεία. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι τα δέντρα (ανεξάρτητα από το είδος των στολιδιών που χρησιμοποιούνται) κρίθηκαν ότι προωθούν τη χριστιανική θρησκεία και δεν θα πρέπει να επιτρέπονται σε οποιουσδήποτε κοινόχρηστους χώρους του τρέχοντος έτους".
Μερικές ώρες αργότερα, η πίεση από τους υπαλλήλους του κέντρου ανάγκασε την διοίκηση να άρει την απαγόρευση του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα είναι πίσω στη θέση τους.
Ωστόσο, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο συνεχίζει λέγοντας ότι οι ιδιωτικές θρησκευτικές εκφράσεις μπορούν να εκφράζονται μόνο σε "προσωπικούς χώρους εργασίας". Αυτό σημαίνει ότι οι εργαζόμενοι μπορούν μόνο να μιλούν ελεύθερα σε χώρους, όπου το κοινό συνήθως δεν μπορεί να εισέλθει και, ακόμη και τότε, μόνο εάν ο παραλήπτης θα έχει κατανοήσει πλήρως, ότι ο ομιλητής μιλά μόνο εκφράζοντας την προσωπική του άποψη.
Με άλλα λόγια, ένας εργαζόμενος θα υφίσταται τιμωρία, εάν ευχηθεί "Καλά Χριστπύγεννα" σε έναν βετεράνο στο χώρο υποδοχής ή σε οποιονδήποτε δημόσιο χώρο.
Το email απαγορεύει επίσης τη μουσική των Χριστουγέννων, λέγοντας ότι αν ένας επόπτης επιτρέπει σε έναν εργαζόμενο να έχει μουσική στο χώρο εργασίας του, η μουσική πρέπει "να είναι κοσμική (μη-θρησκευτική)".





 Πρίζον πλάνετ

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)