Σελίδες

TRANSLATOR

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ «ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ» ΤΟΥ… ΟΗΕ – Βιασμοί παιδιών, παιδική πορνογραφία, ναρκωτικά, δολοφονικές απειλές , επίθεση με τρακτέρ εναντίον ανωτέρου υπαλλήλου…

Ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 
«ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ» ΤΟΥ… ΟΗΕ – 
Βιασμοί παιδιών, παιδική πορνογραφία, ναρκωτικά, δολοφονικές απειλές ,
 επίθεση με τρακτέρ 
εναντίον ανωτέρου υπαλλήλου…

United Nations
 Ο.Η.Ε.
Ὁ παγκόσμιος πολιτικός φορέας 
τῆς Παγκόσμιας Νέας Τάξης Πραγμάτων
τοῦ Οἰκουμενισμοῦ καί τοῦ Ἀντιχρίστου.
"Ἐκ τοῦ καρποῦ γινώσκετε τόν δένδρον".
Κάποια ἀπό τά "φιλάνθρωπα ἔργα" του...ὐπό τό φῶς τοῦ ἡλίου.

Μία διαφορετική πτυχή του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών αποκαλύπτει ένα έγγραφο που περιήλθε στην κατοχή του Γαλλικού Πρακτορείου.
Σύμφωνα με έκθεση του αναπληρωτή γενικού γραμματέα του ΟΗΕ, υπάρχουν περίπου 60 περιπτώσεις υπαλλήλων που κατηγορήθηκαν ότι διέπραξαν από πειθαρχικά παραπτώματα, έως και εγκλήματα, τον τελευταίο χρόνο.
Ανάμεσά τους, τέσσερις υπάλληλοι του Οργανισμού, οι οποίοι απολύθηκαν γιατί είχαν στην κατοχή τους πορνογραφικό υλικό, μεταξύ των οποίων και πορνογραφία με τη συμμετοχή ανηλίκου. Υλικό, που είχαν «σώσει» σε υπολογιστές του ΟΗΕ και τις έστελναν μέσα από τα υπηρεσιακά τους email. Ακόμη, άλλος απολύθηκε μετά από επανειλημμένες απειλές να δολοφονήσει τον επικεφαλής μίας αποστολής, ενώ ένας ακόμη υπάλληλος έχασε τη θέση του γιατί μετέφερε 173 κιλά μαριχουάνας, με όχημα του Οργανισμού.
Στις περιπτώσεις περιλαμβάνονται ακόμη μια επίθεση με μαχαίρι εναντίον συναδέλφου, η κλοπή 2.200 δολαρίων από τις αποσκευές ενός ταξιδιώτη με πτήση τσάρτερ του ΟΗΕ, αλλά και η επίθεση με ένα τρακτέρ εναντίον του γραφείου ενός ανωτέρου υπαλλήλου «με την πρόθεση να προκληθούν ζημιές και να τραυματιστεί ο προϊστάμενος».
Οκτώ υπάλληλοι του Οργανισμού σε βάρος των οποίων υπάρχουν υποψίες για τη διάπραξη ποινικών αδικημάτων παραπέμφθηκαν στη δικαιοσύνη των χωρών τους, σύμφωνα με την έκθεση, που δεν διευκρινίζει εάν διώχθηκαν, ή πού τελέστηκαν οι αξιόποινες πράξεις.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η εικόνα των κυανόκρανων του ΟΗΕ αμαυρώθηκε τους τελευταίους μήνες, μετά από τις αποκαλύψεις για βιασμούς με θύματα ακόμη και παιδιά, ιδιαίτερα στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, ζήτημα με το οποίο όμως δεν ασχολείται η συγκεκριμένη έκθεση.

Πηγή:  http://www.crashonline.gr/%CE%BF-%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%84%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%83-%CE%BA%CE%BF%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%83-%CF%85%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%B9%CE%B3%CE%B9%CE%B4%CE%B1-%CF%84%CE%BF/

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)