Τό παρόν ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013

Τό παρόν Ὀρθόδοξο Χριστιανικό Ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013
μέ τήν Χάρη τοῦ Κυρίου ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ, ταῖς πρεσβείαις τῆς Ὑπεραγίας Θεοτόκου καί δι' εὐχῶν...
Τοῦτος ὁ ἱστότοπος εἶναι ὀρθόδοξος, κατηχητικός, ἀντιαιρετικός, ἀντιοικουμενιστικός, ἀντινεοταξικός καί ψυχωφέλιμος.

Ρατσισμός δέν εἶναι νά σχολιάζει κανείς τό κακό πού συμβαίνει, ἀλλά ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ἀπό κάποιους εἰς βάρος τοῦ καλοῦ, ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΑΙ Ἤ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΩΣ ΟΡΘΟΝ!

Ετικέτες


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ! Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ.
" Ἕως τοῦ θανάτου ἀγώνισαι περί τῆς ἀληθείας, καί Κύριος ὁ Θεός πολεμήσει ὑπέρ σου " (Σ. Σειράχ 4, 28)

TRANSLATOR

Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2015

Ἡ ἀνταπάντηση τοῦ Ἱστολογίου "Ὁ Παιδαγωγός" πρός τήν ἐπιστολή-ἀπάντηση τοῦ Μητροπολίτη Πειραιῶς Σεραφείμ: "Γι' αὐτά σᾶς κατηγορήσαμε" & Σχόλια τοῦ Ἱστολογίου μας ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ἡ ἀνταπάντηση 
τοῦ Ἱστολογίου "Ὁ Παιδαγωγός" 
πρός τήν ἐπιστολή-ἀπάντηση 
τοῦ Μητροπολίτη Πειραιῶς Σεραφείμ: 
"Γι' αὐτά σᾶς κατηγορήσαμε" 
&
 Σχόλια τοῦ Ἱστολογίου μας
 ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

 http://www.augoustinos-kantiotis.gr/wp-content/uploads/2015/06/%CE%9F%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%B7.jpg
Λάβαμε χθες την επιστολή του μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ προς το ιστολόγιο μας (γιά τό θέμα πού θά βρεῖτε ἐδῶ), και δημοσιεύουμε σήμερα την απάντηση μας  (την οποία επιστολή-απάντηση του μητροπολίτη, μπορείτε να διαβάσετε εδώ)
Σεβασμιότατε, την ευχή σας
Είναι η πρώτη που λαμβάνουμε επιστολή από μητροπολίτη (παρά το ότι συνήθως κοινοποιούμε στις μητροπόλεις τα δημοσιεύματα μας, ουδέποτε μας απάντησαν).
Οπότε σας ευχαριστούμε για την επιστολή.
Δεν χρειαζόταν να αφιερώσετε σχεδόν το ήμισυ της επιστολής σας στις πρωτοβουλίες σας (συνήθως σε νομικό επίπεδο) εναντίον "του διεθνούς Σιωνισμού", του "Ισλάμ", του υπό ανέγερση "τεμένους", του "Τεκτονικού Ιδρύματος -Μασονίας" και των "ομοφυλοφιλικών οργανώσεων του Soros".
Στα 3 χρόνια παρουσίας του ιστολογίου μας, τις προβάλαμε και με τα παραπάνω. Στο τέλος της ανάρτησης, παραθέτουμε -ενδεικτικά- 10 συνδέσμους από το ιστολόγιο μας.
Μην μας κατηγορείτε λοιπόν ότι "αγνοούμε" το έργο σας. Και το γνωρίζουμε και το προβάλαμε συστηματικά στους αναγνώστες μας.
Σεβασμιότατε δεν σας κατηγορήσαμε για το έργο σας.
Παραθέσαμε 6 φωτογραφίες που εμφανίζουν:  φωτογραφία από την ονομαστική σας εορτή και φωτογραφίες να συλλειτουργείτε με γνωστούς Οικουμενιστές (Σύρου, Βόλου, Μεσσηνίας) καθώς και φωτογραφίες να τους δίνετε βραβεία. Τις παραθέτουμε εκ νέου.
Σεβασμιότατε, 
για αυτές τις φωτογραφίες σας κατηγορήσαμε:Ας δούμε και την  απάντηση σας στις φωτογραφίες μας:
"... ἡ καλή προαίρεση τῶν ἀδελφῶν Ἀρχιερέων τούς ὁδήγησε συλλειτουργούς διά νά τιμηθῆ ὁ Ἅγιος Ἱερομάρτυρς Σεραφείμ ἐπίσκοπος Φαναρίου στόν Πειραιᾶ"
Ώστε οι "αδελφοί Αρχιερείς" έρχονται με καλή προαίρεση για να τιμήσουν τον "Άγιο Ιερομάρτυρα Σεραφείμ Φαναρίου στον Πειραιά"!!
Αλλά τότε γιατί γράφετε "κανόνες κοινωνικοί ὁρίζουν ὅτι στήν ὀνομαστική ἑορτή δέν ὑπάρχουν προσκλήσεις". Άρα υφίσταται θέμα ονομαστικής εορτής (όχι βέβαια του Αγίου αλλά της δικής σας).
Θέλετε να πιστέψουμε όσα γράφετε, δηλαδή ότι δεν τους απευθύνατε προσκλήσεις αλλά τους είδατε αιφνιδιαστικά μπροστά σας. Φανταζόμαστε την αγωνία τελευταία στιγμή να στήνετε συμμετρικά τις δεσποτικές πολυθρόνες.. και να αλλάζετε συνεχώς την διαρρύθμιση.
Δικαιολογείτε στη συνέχεια την δική σας επισκέψη στα ονομαστήρια του Σύρου και του Μεσσηνίας ως "ἀνταποδίδω τήν ἐπίσκεψι εἰς τά ὀνομαστήριά των".
Συνοψίζοντας:
Αυτοί ήρθαν για να τιμήσουν τον Άγιο ιερομάρτυρα Σεραφείμ (και όχι για τα ονομαστήρια σας) αλλά εσείς πήγατε για να ανταποδώσετε την επίσκεψη στα ονομαστήρια σας.
Συμπέρασμα: 
οι επίσκοποι αντί για το ποιμαντικό τους καθήκον ανταλλάσσουν επισκέψεις (και άφθονα δώρα) στις ονομαστικές τους εορτές και κυρίως υποτιμούν την νοημοσύνη μας. 
Πρόκληση αποτελούν και οι φωτογραφίες -προφίλ- όλων των δεσποτάδων που ήρθαν για να τιμήσουν τον "Άγιο Σεραφείμ" (οι φωτογραφίες από το ειδησιογραφικό εκκλησιαστικό πρακτορείο ειδήσεων romfea που λογικά θα ήρθε κι αυτό να τιμήσει τον Άγιο Φαναρίου Σεραφείμ".
Παραδόξως του ξέφυγε και αυτού ο τίλος:
"Ονομαστήρια Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ (ΦΩΤΟ)".
Επισημαίνουμε ότι επαγγελματικές φωτογραφίες (του ίδιου πρακτορείου ειδήσεων) έχουν τραβηχτεί και εντός του Ιερού, κατά το συλλείτουργο προς τιμήν του "Αγίου":


Σεβασμιότατε, "ουδείς δύναται δυσί κυρίοις δουλεύειν" :
Η 7η φωτογραφία μας στην επίμαχη ανάρτηση μας, αναφερόταν στον μητροπολίτη Μεσσηνίας ως ομιλητή σε εκδήλωση των Ρόταρυ. Πολεμάτε μεν την μασονία "στα χαρτιά" αλλά επισκέπτεστε τον μητροπολίτη Μεσσηνίας κατά την ονομαστική του εορτή για να του ευχηθείτε.
Ένα σωρό ακόμη μητροπολίτες δέχονται βοήθεια ή δίνουν τις αίθουσες των ξενοδοχείων της μητρόπολης σε Ρόταρυ και στέλνουν και αρχιμανδρίτη να τους εκπροσωπήσει (όπως ο Άνθιμος Θεσσαλονίκης, γράψαμε εδώ).


Στην πρόσφατη ανακοίνωση σας (με αφορμή το σύμφωνο συμβίωσης ομοφυλοφίλων)  ξεκαθαρίζετε ότι δεν θα έχετε στο εξής καμία σχέση με όσους πολιτικούς το υπερψηφίσουν:
"Τέλος ἐκ προσώπου τῆς καθ’ ἡμᾶς Ἱ. Μητροπόλεως δηλώνουμε πρός πάντας τούς πολιτικούς καί πολιτειακούς ἄρχοντας πού θά συμβάλλουν στήν θεσμοθέτησι τοῦ ἠθικοῦ αὐτοῦ ἐξαμβλώματος ὅτι παύομεν οἱανδήτινα μετ’ αὐτῶν σχέσι καί τούς παρακαλοῦμε νά παύσουν καί ἐκεῖνοι μαζί μας, ἐφαρμόζοντες τό Εὐαγγελικό «Μὴ γίνεσθε ἑτεροζυγοῦντες ἀπίστοις· ....Διὸ ἐξέλθατε ἐκ μέσου αὐτῶν καὶ ἀφορίσθητε, λέγει Κύριος, καὶ ἀκαθάρτου μὴ ἅπτεσθε, ...» (Β΄Κορ 6, 14-18).
Τους πολιτικούς που θα το υπερψηφίσουν, πολύ σωστά  δηλώνετε ότι δεν θα τους δεχθείτε (αν εφαρμόσετε όσα λέτε, θα πρέπει να το δούμε προσεχώς στα Θεοφάνεια, στον Πειραιά και ειλικρινά θα το εκτιμήσουμε),

τούς ιεράρχες που προκλητικά προσκαλούν παπικούς μέσα στους ορθόδοξους ναούς, στις ακολουθίες, και συμπροσεύχονται μαζί τους και συναναστρέφονται με ροταριανούς,
γιατί δεν παύετε και με αυτούς κάθε συναναστροφή;
Γι αυτούς δεν ισχύει το «Μὴ γίνεσθε ἑτεροζυγοῦντες ἀπίστοις· ....Διὸ ἐξέλθατε ἐκ μέσου αὐτῶν καὶ ἀφορίσθητε, ... καὶ ἀκαθάρτου μὴ ἅπτεσθε, ...»
Αυτό όμως που μας απογοητεύει απολύτως είναι ότι επικαλείστε αναρμοδιότητα να "ελέγξετε" τους συναδέλφους σας ιεράρχες 
"δέν ἔχω ἐκ τῶν Ἱερῶν Κανόνων τήν ἁρμοδιότητα νά ἀνάγομαι καί νά αὐτοανακηρύσσομαι σέ δωδεκαμελές Συνοδικό Δικαστήριο γιά νά κρίνω καί νά καταδικάζω συνεπισκόπους μου".
Αντίστοιχα επικαλείστε:
"καί ὄχι νά εὔχεσθε τήν διακοπή τοῦ μνημοσύνου του πού ἀσφαλῶς θά ἐπισυμβεῖ ἐάν διαβῆ τόν «Ρουβίκωνα» τῆς intercommunio μέ τήν αἵρεσι ἤ τῆς ἀποδόσεως συνοδικῶς ἐκκλησιαστικότητος σέ αὐτήν"
Μα κρίνατε τόσες φορές τον Οικουμενικό Πατριάρχη! Εκεί γιατί δεν περιμένατε το δωδεκαμελές Συνοδικό Δικαστήριο; Διαβάσατε τα αναθέματα. Για την τοποθέτηση σας για την "intercommunio", διαβάσαμε σχετικό κριτικό κείμενο εδώ, που αναφέρει και τις θέσεις του π.Γεωργίου Μεταλληνού για το θέμα αυτό, αν έγινε ή όχι η διακοινωνία.
Αμφισβητείτε ακόμη ότι ανήκετε στην ηγεσία του "αντι-ικουμενιστικού αγώνα".
"(...) δέν γνωρίζω ὅτι τυγχάνω «ἐκ τῶν ἡγετῶν» τοῦ ἀντιοικουμενιστικοῦ ἀγῶνος ἐπιτελῶν τό καθῆκον μου καί μόνον. (...)αὐτό καλεῖται καθῆκον καί ὄχι ἀντιοικουμενιστικός ἀγών."
Μα βλέπουμε να είστε ένας από τους ελάχιστους μητροπολίτες που υπογράφουν το κείμενο για την "νέα εκκλησιολογία του Οικουμενικού Πατριάρχη". Το όνομα σας είναι δεύτερο στην σειρά των μητροπολιτών και πιο πάνω και από τους γνωστούς καθηγητές π.Γεώργιο Μεταλληνό και π.Θεόδωρο Ζήση.
Αρνείστε λοιπόν τον χαρακτηρισμό μας "αντι-Οικουμενιστικός αγώνας" και το αποκαλείτε "καθήκον", και έτσι -πανέξυπνα- αποποιείστε ότι βρίσκεστε στην ηγεσία του (αφού δεν υφίσταται τέτοιος αγώνας). Σεβόμαστε απολύτως την επιλογή σας να σας υπολογίζουμε ως έναν ακόμη μητροπολίτη και να μην προσδοκούμε τίποτε περισσότερο.
Αρνείστε λοιπόν

  • ότι γίνονται πολυτελή δεσποτικά συλλείτουργα στα ονομαστήρια των μητροπολιτών, 
  • ότι υπάρχει αντι-οικουμενιστικός αγώνας, 
  • να κρίνετε την παρουσία Ιεραρχών στα Ρόταρυ, 
  • ότι έχουμε διακοινωνία με τους παπικούς.

Στον επίλογο μας προτρέπετε: "Θά ἔπρεπε γονυκλινῶς νά προσεύχεσθε νά ἐπανεύρη ὁ Παναγιώτατος Οἰκουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαῖος τό ὀρθόδοξο κριτήριό του καί ὄχι νά εὔχεσθε τήν διακοπή τοῦ μνημοσύνου του "
Επειδή διαπιστώνουμε ότι τα φαινόμενα στην πολιτική, επαναλαμβάνονται και στην εκκλησία, και επειδή αρκετοί εντολοδόχοι υπάρχουν παντού,  θα σας απαντήσουμε ότι ΔΕΝ θα συνεχίσουμε απαθείς, προσευχόμενοι για να μετανοήσουν ούτε οι πολιτικοί μας, ούτε ο Πατριάρχης.

Η εκκλησιαστική ιστορία έδειξε ότι όταν ένας Πατριάρχης προκλητικά συμπροσεύχεται με αιρετικούς και παραβιάζει τους κανόνες των Οιικουμενικών Συνόδων, πρέπει να καθαιρεθεί. Διακόψτε λοιπόν άμεσα το μνημόσυνο του, όπως έκαναν και στο παρελθόν άξιοι ιεράρχες στον Οικουμενιστή Πατριάρχη Αθηναγόρα, όπως αναφέρεται και στο κείμενο που υπογράψατε (για να σας το θυμήσουμε, είναι το νο 8. "Ἡ παλαιά ἀντίδραση μέ διακοπή μνημονεύσεως τοῦ Πατριάρχου Ἀθηναγόρα", εδώ)

Τι νόημα έχει να βγαίνουν ανακοινώσεις ωσάν χαρτοπόλεμος χωρίς κανένα αποτέλεσμα; Ο ένας περιμένει τον άλλον να βγει μπροστά, οι ιερείς περιμένουν τους μητροπολίτες, οι μητροπολίτες λένε ότι δεν είναι ηγεσία, κάποιοι ελάχιστοι αγιορίτες κι αυτοί περιμένουν .. ίσως τον γέροντα Εφραίμ από την Αμερική  και εν τω μεταξύ ο ένας μετά τον άλλον, αγωνιστές ιερείς και ιερομόναχοι διώκονται και εκτοπίζονται. 
Και εσείς μας προτρέπετε να περιοριστούμε να προσευχόμαστε για τον Πατριάρχη να μετανοήσει!
Έπρεπε να ζείτε στην εποχή των αγίων ομολογητών, κρίμα να μην σας είχαν γνωρίσει από τότε. Να τους συμβουλεύατε και αυτούς να περιοριστούν να προσεύχονται να μετανοήσει ο Άρειος και κάθε αιρετικός. 

Σεβασμιότατε,
νομίζετε ότι αρκεί η διαμαρτυρία σας σε νομικό επίπεδο ή ως θεσμικού παράγοντα;
Πότε θα αναλάβετε πρωτοβουλίες να κατεβάσετε τον πιστό λαό στον δρόμο για να διαμαρτυρηθεί;
Αν δεν κατέβαινε ο κόσμος στο θέατρο "Χυτήριο", θα σταματούσε το βλάσφημο έργο;
Αν δεν γινόταν οι αντιδράσεις (ανοιχτές συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα), ενάντια στην Κάρτα του Πολίτη, δεν θα προχωρούσαν από τότε οι εξελίξεις; Δεν τις καθυστέρησαν αυτές οι αντιδράσεις;
Βλέπετε λοιπόν πως ο πιστός λαός οφείλει να δείχνει την παρουσία του; Πολύ περισσότερο όταν οι θεσμικοί του ηγέτες δηλώνουν επίσημα αναρμοδιότητα.

Σεβασμιότατε,
ξέρετε στην πολιτική δεν έχουμε μόνο τους εντολοδόχους, έχουμε και τους "κολοτούμπες". Μην μας κάνετε να πιστέψουμε ότι και αυτό το φαινόμενο υφίσταται και στην εκκλησία μας.
Ο πιστός λαός περιμένει εσάς και μερικούς ακόμη που θεωρεί άξιους, να προχωρήσετε μπροστά. Με τις δικαιολογίες που λάβαμε, μάλλον μας απογοητεύσατε. Διαφορετικά, πολύ φοβόμαστε ότι στην Ιστορία, δεν θα μείνετε για τις εξαιρετικές ανακοινώσεις σας, αλλά για την ανανδρεία σας να αναλάβετε τις ευθύνες σας. 

Ιστολόγιο -Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"
Πηγή: http://opaidagogos.blogspot.gr/2015/12/blog-post_19.html
 

 Σχόλια Ἱστολόγιον ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ:

1.
Κατά τόν Ἐπίσκοπο Πειραιῶς κ. Σεραφείμ, δέν ἔχουμε διαβεῖ τό intercommunio (διακοινωνία).
Γιά νά δοῦμε κάποια ἐλάχιστα στοιχεῖα ἐνδεικτικῶς:
α) ΚΟΙΝΟ ΠΟΤΗΡΙΟ τοῦ Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου μέ τούς παπικούς, στήν Ραβέννα στίς 4 Ἰουνίου τοῦ 1999:
β) Τά ἄπειρα συλλείτουργα μέ τούς αἱρετικούς καί οἱ ἄπειρες συμπροσευχές ὄχι μόνο μέ τούς αἱρετικούς, ἀλλά μέ πάσης φύσεως ἀλλοθρήσκους. (Δέν χρειάζεται παράθεση στοιχείων, εἶναι πάμπολλα καί διάχυτα στό διαδίκτυο μέ ἄρθρα καί φωτογραφίες. Κάνετε ἕνα ἁπλό σερφάρισμα).
 
2.
Πρέπει νά προσευχώμαστε γονυπετῶς γιά τόν παναιρεσιάρχη Πατριάρχη κ. Βαρθολομαῖο, ὅπως μᾶς παροτρύνει ὁ Ἐπίσκοπος κ. Σεραφείμ, ὁ ὁποῖος δήλωσε ξεκάθαρα καί δημόσια στήν ἐπιστολή-ἀπάντησή του πρός τό Ἱστολόγιο "Ὁ Παιδαγωγός", νά μή ζητοῦμε τήν ἐκκοπή τοῦ μνημοσύνου! Μᾶλλον πρέπει τελικά νά προσευχώμαστε γιά ἐμᾶς τούς ὑπόλοιπους "ἀντι-οἰκουμενιστές..." ρασοφόρους καί λαϊκούς, πού κάνουμε μία τρύπα στό νερό.

Ἐξάλλου, μέ τόσες προσευχές πού κάνουν στό Ἄγιον Ὄρος καί οἱ λοιποί Μοναχοί, Μοναχές καί λαϊκοί ἐδῶ καί χρόνια γιά τόν Πατριάρχη, μέχρι τώρα θά ἔπρεπε ὄχι ἁπλῶς νά εἶχε μετανοήσει, ἀλλά ν' ἁγιάσει!


Αντιθέτως, ὄχι μόνο αὐτός δέν μετανοεῖ, ἀλλά γίναμε χειρότεροι ἐμεῖς, καί ἐμεῖς εἴμαστε αὐτοί πού χρειαζόμαστε περισσότερη προσευχή, διότι δέν πράττουμε ὠς ἑπόμενοι τοῖς Ἁγίοις Πατράσι τά δέοντα!!!


Λυπούμαστε βαθύτατα γιά αὐτά πού διαδραματίζονται καί κυρίως ἀπό Ἐπισκόπους καί Θεολόγους...

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!
Κάντε κλικ στην εικόνα και μάθετε πώς να μείνετε με τον Χριστό!

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το μάθετε!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να ανακαλύψετε πώς γίνεται!

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
Κάντε κλικ στην εικόνα για να διαβάσετε!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το ανακαλύψετε!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να καθρεφτισθείτε!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!
Κάντε κλικ στην εικόνα. Αφορά ιδιαιτέρως τις γυναίκες!

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.
Κάντε κλικ για να διαβάσετε.

.

.

.

.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟ ΖΩΗ:

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟ ΖΩΗ:

.

.

.

.
.

.

.
.

.

.
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
"Μή μεταίρειν ὅρια ἅ οἱ Πατέρες ἔθεντο"

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!
(Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς)

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)