Τό παρόν ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013

Τό παρόν Ὀρθόδοξο Χριστιανικό Ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013
μέ τήν Χάρη τοῦ Κυρίου ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ, ταῖς πρεσβείαις τῆς Ὑπεραγίας Θεοτόκου καί δι' εὐχῶν...
Τοῦτος ὁ ἱστότοπος εἶναι ὀρθόδοξος, κατηχητικός, ἀντιαιρετικός, ἀντιοικουμενιστικός, ἀντινεοταξικός καί ψυχωφέλιμος.

Ρατσισμός δέν εἶναι νά σχολιάζει κανείς τό κακό πού συμβαίνει, ἀλλά ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ἀπό κάποιους εἰς βάρος τοῦ καλοῦ, ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΑΙ Ἤ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΩΣ ΟΡΘΟΝ!

Ετικέτες


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ! Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ.
" Ἕως τοῦ θανάτου ἀγώνισαι περί τῆς ἀληθείας, καί Κύριος ὁ Θεός πολεμήσει ὑπέρ σου " (Σ. Σειράχ 4, 28)

TRANSLATOR

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016

Οἱ δύο ὁμοφυλοφιλοπροωθητές Δήμαρχοι, ἐκδηλώνουν πλέον θρασύτατα καί τήν ἑβραιολαγνεία τους! Ἐντάσσουν Ἀθήνα καί Θεσσαλονίκη στό πλαίσιο τῶν 100 Ἀνθεκτικῶν (;) Πόλεων τοῦ Ἱδρύματος Rockefeller!!!... Καταλάβατε ἐπιτέλους γιά ποιούς "ἐργάζονται";...

 Οἱ δύο ὁμοφυλοφιλοπροωθητές Δήμαρχοι,
ἐκδηλώνουν πλέον θρασύτατα
καί τήν ἑβραιολαγνεία τους!
Ἐντάσσουν Ἀθήνα καί Θεσσαλονίκη
 στό πλαίσιο τῶν 100 Ἀνθεκτικῶν (;) Πόλεων 
τοῦ Ἱδρύματος Rockefeller!!!...
Καταλάβατε ἐπιτέλους
 γιά ποιούς "ἐργάζονται";... 

 kaminhs20150629
Rockefeller
 Οἱ Ἑβραῖοι "ἀγοράζουν" τήν ἐθνική πολιτική
τῶν δύο μεγαλυτέρων καί στρατηγικῶν Δήμων
τῆς Ἑλλάδας μας.
Τῶν Δήμων τῆς πρωτεύουσας καί τῆς συμπρωτεύουσας!!!
Τί δέν καταλαβαίνετε ἀκόμη;
Καθόλου τυχαῖοι οὔτε ὁ Καμίνης, οὔτε ὁ Μπουτάρης
στίς δύο θέσεις τῶν Δημάρχων.
Καθόλου τυχαῖα καί ἡ προκύπτουσα...
 "συμφωνία χαρακτήρων" τους σέ νεοεποχίτικα θέματα:
ὁμοφυλοφιλίας, λαθρομεταναστευτικοῦ, ἀντιχριστιανισμοῦ,
κ.λ.π.

Την έναρξη λειτουργίας Γραφείων Αστικής Ανθεκτικότητας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της ένταξης των δύο μεγάλων ελληνικών πόλεων στο πρόγραμμα των 100 Ανθεκτικών Πόλεων του Ιδρύματος Rockefeller, ανακοίνωσαν επισήμως οι δήμαρχοι των δύο πόλεων κ.κ. Γιώργος Καμίνης και Γιάννης Μπουτάρης, από το βήμα εκδήλωσης για τις «Μεγαπόλεις», που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

Η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη, οι δύο μεγαλύτερες πόλεις της χώρας προχωρούν από κοινού χαράζοντας κατά τους επόμενους 9 μήνες μία ολοκληρωμένη στρατηγική για την ενίσχυση της ανθεκτικότητάς τους, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων του 21ου αιώνα. Η Αστική Ανθεκτικότητα, που είναι δυναμικός στόχος αυτής της διεθνούς πρωτοβουλίας, ορίζεται ως η ικανότητα των πόλεων να αντέχουν, να προσαρμόζονται και να αναπτύσσονται, απέναντι σε χρόνιες πιέσεις (κοινωνικές, περιβαλλοντικές ή οικονομικές) ή και απρόσμενες κρίσεις και καταστροφές (καταστάσεις έκτακτης ανάγκης).
Η συμμετοχή των δυο δήμων στο δίκτυο των 100 Ανθεκτικών Πόλεων αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για Αθήνα και Θεσσαλονίκη να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν ένα συνεκτικό και ρεαλιστικό σχέδιο δράσης που θα τις βοηθήσει να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του παρόντος αλλά κυρίως του μέλλοντος, μέσω οριζόντιων διατομεακών συνεργασιών, με τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών και των φορέων της πόλης και με τη βοήθεια ειδικών, παγκόσμιου βεληνεκούς. Προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και οι δυο πόλεις, όπως είναι η χρόνια ανεργία, ο κοινωνικός αποκλεισμός, η περιβαλλοντική υποβάθμιση, οι προσφυγικές ροές ή η έλλειψη συνεργασίας των διαφορετικών επιπέδων διακυβέρνησης.
Με πρωτοβουλία των δύο δημάρχων συγκροτούνται στις δυο πόλεις γραφεία Αστικής Ανθεκτικότητας και ειδικές ομάδες υποστήριξης, με τη συμμετοχή τόσο εξωτερικών ειδικών συνεργατών όσο και στελεχών των δήμων. Στόχος η προώθηση και ανάπτυξη της νέας αυτής στρατηγικής αλλά και νοοτροπίας μέσα στην καρδιά των πολιτικών αλλά και της ίδιας την διοίκηση των δύο Δήμων. Μέρος και των δύο γραφείων, που χρηματοδοτούνται από το Ίδρυμα Rockefeller για δύο συναπτά έτη, θα στελεχωθεί με ανοιχτές διαδικασίες από εξωτερικούς συνεργάτες.

Επικεφαλής Αστικής Ανθεκτικότητας και υπεύθυνη του γραφείου αυτού για την Αθήνα, ορίστηκε από τον δήμαρχο Αθηναίων κ. Γιώργο Καμίνη, η κυρία Λενιώ Μυριβήλη, καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αιγαίου, εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος για την Βιώσιμη Ανάπτυξη και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΑΤΑ (Εταιρία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών του δήμου Αθηναίων).
Στη Θεσσαλονίκη, ο δήμαρχος κ. Γιάννης Μπουτάρης έχει επιλέξει ως Επικεφαλής Αστικής Ανθεκτικότητας και υπεύθυνη για την εποπτεία του προγράμματος και του στρατηγικού σχεδιασμού, τη δημοτική σύμβουλο και πρόεδρο της Μητροπολιτικής Αναπτυξιακής Θεσσαλονίκης Α.Ε., κυρία Λίνα Λιάκου. Η εμπλοκή των δυο αναπτυξιακών εταιριών ΟΤΑ στο πρόγραμμα των 100 Ανθεκτικών πόλεων, καταδεικνύει τον αναπτυξιακό του χαρακτήρα και τη σύνδεση του με τον μητροπολιτικό χαρακτήρα και την εξωστρέφεια των πόλεων.

Η πρωτοβουλία 100 Ανθεκτικές Πόλεις (100 Resilient Cities) είναι μέρος μιας δέσμευσης 100 εκατομμυρίων δολαρίων, που χρηματοδοτείται από το 100RC, για την προώθηση και την ενίσχυση της αστικής ανθεκτικότητας σε 100 πόλεις απ’ όλο τον κόσμο.
«H Λίνα και η Λενιώ γίνονται κοινωνοί ενός δικτύου συνεργατών ανά τον κόσμο με τους οποίος μοιράζονται καλές πρακτικές και αναδεικνύουν την καινοτόμα σκέψη» δήλωσε ο κ. Michael Berkowitz, πρόεδρος του 100 Resilient Cities. «Με τον ορισμό τους ως επικεφαλής αστικής ανθεκτικότητας (CROs), η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη είναι σε προοδευτική πορεία για την ενίσχυση της αστικής ανθεκτικότητας στην Ελλάδα, επωφελούμενες από τους πόρους και τη στρατηγική σκέψη των στελεχών του 100RC και των εταίρων πόλεων που είναι μέλη του» τόνισε ο κ. Berkowitz.

Πηγή: http://www.enallaxnews.gr/2016/02/20/athina-kai-thessaloniki-entassontai-sto-plasio-ton-100-anthektikon-poleon-tou-idrimatos-rockeffer/

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!
Κάντε κλικ στην εικόνα και μάθετε πώς να μείνετε με τον Χριστό!

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το μάθετε!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να ανακαλύψετε πώς γίνεται!

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
Κάντε κλικ στην εικόνα για να διαβάσετε!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το ανακαλύψετε!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να καθρεφτισθείτε!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!
Κάντε κλικ στην εικόνα. Αφορά ιδιαιτέρως τις γυναίκες!

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.
Κάντε κλικ για να διαβάσετε.

.

.

.

.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟ ΖΩΗ:

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟ ΖΩΗ:

.

.

.

.
.

.

.
.

.

.
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
"Μή μεταίρειν ὅρια ἅ οἱ Πατέρες ἔθεντο"

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!
(Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς)

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)