Σελίδες

TRANSLATOR

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Η απομάκρυνση Σφακιανάκη στοχεύει στον έλεγχο του Διαδικτύου και όλων των ΜΜE!!!

 

Η απομάκρυνση Σφακιανάκη στοχεύει
 στον έλεγχο του Διαδικτύου
 και όλων των ΜΜE!!! 

http://www.thestival.gr/media/k2/items/cache/44ffeb4aa1f99ab5fa56b4aad4bb5b72_XL.jpg

Συνδυάστε μέ τά παρακάτω ἄρθρα μας, καί θά καταλάβατε ὅτι βαδίζομεν πρός φίμωσιν τῆς ἐλευθερίας (γραπτῆς καί προφορικῆς)!:

ΝΑΖΙ κανείς ἤ νά μή ζεῖ;... Δικτατορία ἐλευθερίας ἔκφρασης ἑτοιμάζει ὁ ἀντίχριστος ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ! Ξεκινᾶ μέ τά τηλεοπτικά κανάλια, καί θά πάρουν σειρά: ραδιόφωνο, τύπος, διαδίκτυο!!!


ΝΑΖΙ κανείς ἤ νά μή ζεῖ;... Δικτατορία ἐλευθερίας ἔκφρασης ἑτοιμάζει ὁ ἀντίχριστος ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ! Ξεκινᾶ μέ τά τηλεοπτικά κανάλια, καί θά πάρουν σειρά: ραδιόφωνο, τύπος, διαδίκτυο!!! (Μέρος β΄) 

Ξηλώνουν μέ ἀπόφαση τόν κ. Σφακιανάκη ἀπό τόν τομέα δίωξης ἠλεκτρονικοῦ ἐγκλήματος! Ἑτοιμάζονται προφανῶς νά τοποθετήσουν κάποιον τοῦ χεριοῦ τους, γιά τίς διώξεις πού θά ἀκολουθήσουν...

sfakianakisΣΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΞΑΦΝΙΚΟ «ΞΗΛΩΜΑ» ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ – ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

Με μεθόδους που παραπέμπουν σε απολυταρχικά καθεστώτα, η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου επιχειρεί να ελέγξει την Ενημέρωση του λαού!!!

Με πρόσχημα την οικονομική κατάσταση των τηλεοπτικών σταθμών και τα υπέρογκα χρέη τους, ρίχνουν «μαύρο» στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, ενώ την ίδια ώρα βρίσκεται στο παρασκήνιο ένα «ύποπτο» και «βρώμικο» αλισβερίσι για να πάρουν νέες τηλεοπτικές άδειες τα «δικά τους παιδιά»...
Κυβερνητικές πηγές επιβεβαιώνουν ότι το ίδιο θα γίνει και στα ραδιόφωνα και στο διαδίκτυο. Επιδιώκουν να ελέγξουν δια νόμου το αγαθό της ενημέρωσης και να το «κρατικοποιήσουν», όπως ακριβώς γινόταν σε χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ. Με μεθόδους που παραπέμπουν σε απολυταρχικά καθεστώτα, προσπαθούν να φιμώσουν το χώρο των ΜΜΕ.

Με λίγα λόγια, η κυβέρνηση θα υποχρεώσει όλα τα sites να εντάσσονται στη δική της πλατφόρμα, η οποία, μέσω ενός περίπλοκου λογισμικού, θα εντοπίζει κείμενα τα οποία δεν θα εμπίπτουν στους δικούς της κανόνες.

Πόσο… τυχαία ήταν η απομάκρυνση του Μανώλη Σφακιανάκη
Σάλο έχει προκαλέσει στις τάξεις της ΕΛΑΣ η απόφαση της νέας ηγεσίας να απομακρύνει τον Μανώλη Σφακιανάκη από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Η μετάθεση αυτή, η οποία έγινε τελείως ξαφνικά και χωρίς καμία αιτιολογία, χαρακτηρίζεται υποβάθμιση και προφανώς θέτει ζήτημα μελλοντικής αποστρατείας του. Ο ίδιος ο κ. Σφακιανάκης φέρεται δυσαρεστημένος με την εξέλιξη αυτή.

Η απόφαση κοινοποιήθηκε με κατεπείγον σήμα που υπογράφεται από τον νέο αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντίνο Τσουβάλα. Όπως αναφέραμε, δεν υπάρχει καμία αιτιολογία. Κανείς δεν εξηγεί γιατί «ξήλωσαν» τον άνθρωπο που έστησε την υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της Τετάρτης η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. έγινε δέκτης αιτημάτων για ανάκληση της απόφασης, καθώς ο Μανώλης Σφακιανάκης ήταν εκείνος που έστησε τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και είχε σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό του.

Είναι πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα, στην είδηση απομάκρυνσης ενός στελέχους της Ελληνικής Αστυνομίας, να υπάρχουν τόσο μεγάλες αντιδράσεις. Το διαδίκτυο και τα social media κατακλίστηκαν από χιλιάδες μηνύματα που κατηγορούσαν την κυβέρνηση ότι απομακρύνει από τη θέση του ένα άνθρωπο που έχει προσφέρει πραγματικό ΕΡΓΟ.
 
Χιλιάδες αποτροπές αυτοκτονίας, εκατοντάδες υποθέσεις παιδεραστίας, μια υπηρεσία που δεν σταματούσε να δουλεύει ποτέ και όπως τονίζουν κορυφαία στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. «αποτελεί το καμάρι του Σώματος».

Συνεργάτες του κ. Σφακιανάκη κάνουν ευθέως λόγο για παράξενη μεθόδευση την οποία ο ίδιος δεν φαίνεται να αποδέχεται. Έλεγαν μάλιστα ότι θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να αποτρέψει αυτή την μετακίνηση.

Ποιος δεν ήθελε τον Σφακιανάκη και γιατί;
Κύκλοι της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και έμπειροι πολιτικοί αναλυτές «βλέπουν» ότι πίσω από την απομάκρυνση Σφακιανάκη υπάρχουν πολιτικά κίνητρα και φυσικά με την πλήρη συμμετοχή του Μαξίμου.

Πώς είναι δυνατόν να αντικαθιστάς ό,τι καλύτερο διαθέτεις από ένα τόσο νευραλγικό πόστο; Πώς είναι δυνατόν να υποκύπτεις σε κομματικές πιέσεις όταν διακυβεύεται η εθνική ασφάλεια;

Ο Μανώλης Σφακιανάκης «αποκεφαλίζεται» από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μία ημέρα μετά τις δηλώσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου ότι η κυβέρνηση θέλει να βάλει τάξη στο Διαδίκτυο. Τι εννοεί «τάξη στο διαδίκτυο» η κυρία Γεροβασίλη; Να «ξηλώσουμε» τον επικεφαλής της Δίωξης Ηελκτρονικού Εγκλήματος για να κάνουμε κουμάντο με τους δικούς μας ανθρώπους; Πού το πάει η κυβέρνηση;
Τσίπρας και Καμμένος θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις «εδώ και τώρα». 

Και οι απαντήσεις θα πρέπει να είναι απολύτως πειστικές. Εκτός και αν οι κύριοι της κυβέρνησης, μετά το τηλεοπτικό τοπίο που σκοπεύουν να αλώσουν, επιθυμούν οργανωμένα και την άλωση του διαδικτύου.

Είναι προφανές ότι τα όρια που έχει μια κοινωνία απέναντι στο άκρατο κομματισμό και την παντελή έλλειψη αξιοκρατίας, μόλις παραβιάστηκαν.
Πηγή:
newsbomb.gr

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)