TRANSLATOR

Σελίδες

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Πρώτη ἀντίδραση ἀπό Φανάρι γιά τό ΟΧΙ τῶν Ρώσων: Προχωρᾶμε κανονικά! Στοῦ κουφοῦ τήν πόρτα ὅσο θέλεις βρόντα! Τό "ὁμοφωνικό"... "ἵνα ὦσιν ἕν" στό λογότυπο τῆς Συνόδου σέ ποιούς ἀναφέρεται τελικά;...



Πρώτη ἀντίδραση ἀπό Φανάρι
 γιά τό ΟΧΙ τῶν Ρώσων: 
Προχωρᾶμε κανονικά! 
Στοῦ κουφοῦ τήν πόρτα ὅσο θέλεις βρόντα! 
Τό "ὁμοφωνικό"... "ἵνα ὦσιν ἕν" 
στό λογότυπο τῆς Συνόδου
σέ ποιούς ἀναφέρεται τελικά;...
 




"Οι αποφάσεις της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας δεν θα επηρεάσουν την προετοιμασία και τη διεξαγωγή της Πανορθόδοξης Συνόδου στην Κρήτη. Με βάση τις αποφάσεις του Ιανουαρίου της Σύναξης των Προκαθημένων των Ορθοδόξων Εκκλησιών η προετοιμασία για την Αγία και Μεγάλη Σύνοδο θα συνεχιστεί", είπε στο RIA Novosti το μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής της Πανορθόδοξης πατήρ Αλέξανδρος Καρλούτσος, βοηθός του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Δημητρίου,και υπεύθυνος για το συντονισμό των συναντήσεων.

 
Σύμφωνα με τον πατέρα Αλέξανδρο πληροφορήθηκαν για την απόφαση της Συνόδου της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας σήμερα.
"Θα είμαστε σε θέση να συζητήσουμε το μήνυμα της Πανορθόδοξης, αν υπάρχουν και άλλα προβλήματα, θα είμαστε επίσης σε θέση να τα συζητήσουμε πριν από την Πανορθόδοξη", είπε ο ιερέας.
Σημεώσε ακόμη πως η απόφαση της 28ης Ιανουαρίου εγκρίθηκε σε συμφωνία με τους Προκαθημένους όλων των 14 τοπικών Ορθοδόξων Εκκλησιών και έλεγε ότι η Αγία και Μεγάλη Σύνοδος θα πραγματοποιηθεί στην Κρήτη. "Έχουμε μια απόφαση που προσκαλεί όλους να συμμετάσχουν στη Σύνοδο. Και τώρα περιμένουμε ότι θα έρθουν όλοι οι Προκαθήμενοι, όπως συμφωνήθηκε από όλες τις 14 εκκλησίες"- είπε ο πατήρ Αλέξανδρος.
Ερωτηθείς σχετικά με την απόφαση της Συνόδου της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας να ζητήσει να αναβληθεί η Πανορθόδοξη  απάντησε: "Μπορούμε να δούμε ότι αυτό που αποφασίσθηκε στις 28 Ιανουαρίου παραμένει σε ισχύ Έτσι, εάν απαιτούν Σύναξη, έχει ήδη μια προγραματισμένη στις 17 Ιουνίου"..
Με την παρατήρηση ότι πέντε εκκλησίες μιλούν για τη μη συμμετοχή στο Σύνοδο το μέλος της οργανωτικής επιτροπής σχολίασε: 'Αναμένουμε ότι θα έρθουν μαζί"

Πηγή: http://www.vimaorthodoxias.gr/oikpa/item/83456-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%86%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%81%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%BF%CF%87%CE%B9-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%81%CF%8E%CF%83%CF%89%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AC%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)