Σελίδες

TRANSLATOR

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

«Πόθεν 'Εσχες»: Θα δηλώνονται και μετρητά εκτός τραπεζικών λογαριασμών.

«Πόθεν 'Εσχες»:
 Θα δηλώνονται και μετρητά 
εκτός τραπεζικών λογαριασμών. 

Αλλαγές στο «Πόθεν έσχες» για χιλιάδες Ελληνες, προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος. Τις αλλαγές ανακοίνωσε στην ομιλία του στις επιτροπές με αφορμή τις διατάξεις του πολυνομοσχεδίου.

Στις δηλώσεις πόθεν έσχες οι υπόχρεοι θα πρέπει να δηλώνουν τα πάντα. Ακίνητα, αυτοκίνητα, τιμαλφή μετρητά, συμμετοχές σε εταιρείες κ.λπ. ενώ θα προβλέπονται και αυστηρά πρόστιμα. Ακόμη και μετρητά πάνω από 15.000 ευρώ θα πρέπει να δηλώνονται.

Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος ο έλεγχος θα καταστεί πιο αυστηρός και μάλιστα πλέον υποχρεωτικός για το σύνολο των υποβληθεισών δηλώσεων έναντι του δειγματοληπτικού ελέγχου που εφαρμοζόταν έως σήμερα.

Στο εξής η πλειονότητα των υπόχρεων -πλην των πολιτικών προσώπων και των αιρετών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης- θα οφείλουν να υποβάλλουν δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης στην Επιτροπή για την καταπολέμηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

Mάλιστα, στις δηλώσεις αυτές θα πρέπει να αναγράφονται και οι τραπεζικές θυρίδες, για τις οποίες ωστόσο όπως αποσαφήνισε ο κ. Παπαγγελόπουλος, δεν θα δηλώνεται το περιεχόμενο αλλά η μίσθωσή τους, ενώ θα δηλώνονται και τυχόν μετρητά εκτός τραπεζικών λογαριασμών. 

 
Σχόλιο ιστολογίου:
μια κίνηση για να μάθει η κυβέρνηση της Γερμανικής κατοχής και τα αφεντικά τους στην Γερμανία τα μετρητά και ολόκληρα τα περιουσιακά στοιχεία των Ελλήνων πολιτών. 
Αναρωτιόμαστε αν αυτή η κυβέρνηση έχει λίγο ίχνος σοβαρότητας; Ζητάνε με το έτσι θέλω τις οικονομίες μιας ζωής να τις καταθέσει ο κόσμος στις τράπεζες, για να παίρνει 420 € κάθε εβδομάδα με τα  capital controls και να κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή να πραγματοποιηθεί ένα κούρεμα στις καταθέσεις και φυσικά με ανύπαρκτο επιτόκιο. Το φοβερό είναι ότι αυτοί που τα σκέφτονται είναι αυτοί που έχουν φυγαδεύσει τα παράνομα χρήματα τους (εκατομμύρια Ευρώ) σε offshore επιχειρήσεις και τράπεζες του εξωτερικού. 
Η Ελλάδα είναι μια μαγική χώρα, πληρώνει ο φτωχός λαός και οι άρχοντες (πολιτική και οικονομική ελίτ) απολαμβάνουν την αδικία και όλα τα καταχρηστικά και αντισυνταγματικά προνόμια του συστήματος όπως χρηματισμοί,  αισχροκέρδεια, σκάνδαλα και ατιμίες/απάτες ....    

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)