TRANSLATOR

Σελίδες

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Διακήρυξη «ΣΕΙΣΜΟΣ» επιστημόνων – Πάνω από 7.200 υπογραφές και ανεβαίνουν

Διακήρυξη «ΣΕΙΣΜΟΣ» επιστημόνων – Πάνω από 7.200 υπογραφές 

και ανεβαίνουν

 https://kaiomenivatos.blogspot.com/

 Επιστήμονες και γιατροί από όλον τον πλανήτη!!! Μήπως τελικά το 90% των επιστημόνων ΔΕΝ είναι υπέρ των μέτρων και των εμβολίων που επιβάλλονται;;;

Διεθνής ομάδα γιατρών και επιστημόνων υπέγραψε δήλωση την περασμένη Παρασκευή κατηγορώντας τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής για τον COVID-19 για «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας», επειδή, όπως ισχυρίζονται, αποτρέπουν την πρόληψη της χρήσης σημαντικών θεραπειών για την σωτηρία των ασθενών τους.

Από το πρωί της Δευτέρας, η Διακήρυξη γιατρών είχε συγκεντρώσει περισσότερες από 4.500 (σ.σ.: 7.200 μέχρι χθές!!!) υπογραφές. Οι υπογράφοντες κατηγορούν τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής ότι επέβαλαν μια στρατηγική θεραπείας «για όλους», με αποτέλεσμα την «άσκοπη ασθένεια και θάνατο» και όχι «την υποστήριξη των θεμελιωδών εννοιών της εξατομικευμένης θεραπείας».

Σύμφωνα με το Global COVID Summit , η δήλωση συντάχθηκε από γιατρούς και επιστήμονες κατά την Σύνοδο Κορυφής για τον COVID στην Ρώμη. Οι υπογράφοντες είναι επαγγελματίες, πολλοί από τους οποίους μάχονται στην πρώτη γραμμή κατά COVID .

Η Παγκόσμια Σύνοδος Κορυφής για τον COVID αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Παρόλο που οι υπογράφοντες την δήλωση διαφέρουν ως προς τις ειδικότητές τους, τις φιλοσοφίες θεραπείας και τις ιατρικές τους απόψεις, έχουν ξεσηκωθεί για να πάρουν μια συλλογική θέση ενάντια στα αυταρχικά μέτρα εταιρειών, ιατρικών ενώσεων και κυβερνήσεων και των αντίστοιχων οργανισμών τους. Ο στόχος της δήλωσης είναι να ανακτήσουν τον ηγετικό τους ρόλο στην αντιμετώπιση αυτής της πανδημίας».


Η Διακήρυξη (ΕΔΩ) αναφέρει :

«Η Διακήρυξη των Ιατρών διαβάστηκε για πρώτη φορά στην Σύνοδο Κορυφής στη Ρώμη, εν μέσω έκρηξης ενεργούς υποστήριξης από ιατρικούς επιστήμονες και γιατρούς σε όλο τον κόσμο. Αυτοί οι επαγγελματίες δεν περίμεναν πως θα βρεθούν αντιμέτωποι με απειλές για την δουλειά τους, με δολοφονία χαρακτήρων, με λογοκρισία εγγράφων και ερευνών, με αποκλεισμό λογαριασμών στα κοινωνικά δίκτυα, με χειραγώγηση των αποτελεσμάτων αναζήτησης, με απαγόρευση κλινικών δοκιμών και παρατηρήσεων ασθενών και με την αλλαγή του επαγγελματικού τους ιστορικού και επιτευγμάτων τους σε ακαδημαϊκά και μεγάλα μέσα ενημέρωσης.

(…)

Χιλιάδες έχουν πεθάνει από τον COVID λόγω της άρνησης σε σχέση με την χρήση της πρώιμης θεραπείας για την σωτηρία των ασθενών. Η Διακήρυξη είναι μια κραυγή μάχης από γιατρούς που αγωνίζονται καθημερινά για το δικαίωμα στην θεραπεία των ασθενών τους και το δικαίωμα των ασθενών να λαμβάνουν αυτές τις θεραπείες – χωρίς φόβο παρεμβολών, αντιποίνων ή λογοκρισίας από την κυβέρνηση, τα φαρμακεία, τις φαρμακευτικές εταιρείες και την μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας.

Οι υπογράφοντες δημιούργησαν μια πλατφόρμα πληροφοριών «για γιατρούς-και μόνο επιστήμονες», ώστε οι πολίτες να μπορούν να λαμβάνουν ενημερωμένες αποφάσεις για τις οικογένειές τους «χωρίς διακοπή, χειραγώγηση, πολιτικοποίηση ή κέρδος από εξωτερικές δυνάμεις που υπερβαίνουν την σχέση γιατρού-ασθενούς».

Το el.gr δεσμεύεται να σας δείξει και σχετικό βίντεο από την διακήρυξη, καθώς πρέπει να εισακούγεται και η άλλη επιστημονική πλευρά χωρίς φυσικά ακρότητες και βερμπαλισμούς.


 

 

 

Πηγή: 

https://www.el.gr/nea-taxh/atzenta-2030/diakiryxi-seismos-epistimonon-gia/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)