TRANSLATOR

Σελίδες

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Μέ ἐναγκαλισμό καί φιλιά Πάπα-Πατριάρχη ἔδωσε τό οἰκουμενιστικό της στίγμα φέτος ἡ Ἀσσίζη! Ἡ προδοσία δημόσια καί εὐθαρσῶς. (Φωτό)


Μέ ἐναγκαλισμό καί φιλιά
Πάπα-Πατριάρχη
ἔδωσε τό οἰκουμενιστικό της στίγμα φέτος
ἡ Ἀσσίζη!
Ἡ προδοσία δημόσια καί εὐθαρσῶς.
(Φωτό) 




Με έναν εναγκαλισμό και ασπασμό επισφραγίστηκε η κοινή παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου και του Πάπα Φραγκίσκου σε γεύμα στην Ασίζη.
«Δεν υπάρχει θεός του πολέμου», δήλωσε ο Πάπας με αναφορά στο κύριο μήνυμα της σημερινής ημέρας προσευχής υπέρ της ειρήνης.
«Είμαστε στην Ασίζη όχι για κάποιο θέαμα, αλλά για να προσευχηθούμε υπέρ της ειρήνης», πρόσθεσε ο ποντίφικας. 

Στη συνάντηση με θέμα: «δίψα για ειρήνη, θρησκείες και πολιτισμοί σε διάλογο» συμμετέχουν συνολικά 500 θρησκευτικοί ηγέτες, αλλά και εκπρόσωποι του χώρου του πολιτισμού και των κρατικών θεσμών.


Κατά το γεύμα που προσέφερε η κοινότητα του Αγίου Αιγιδίου - που συνδιοργανώνει την σημερινή ημέρα προσευχής- ο Πάπας Φραγκίσκος αγκάλιασε θερμά τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, ο οποίος συμμετέχει στην σημερινή πρωτοβουλία.
«Σήμερα βρισκόμαστε όλοι εδώ για να γιορτάσουμε τα 25 χρόνια από την εκλογή του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, ο οποίος ήταν πάντα στην υπηρεσία της παγκόσμιας ειρήνης, χωρίς καμία άλλη φιλοδοξία και επιδίωξη», δήλωσε κατά το γεύμα, ο επικεφαλής της κοινότητας του Αγίου Αιγιδίου Mάρκο Ιμπαλιάτσο. Παράλληλα προσφέρθηκε στον Προκαθήμενο της Ορθοδοξίας ένα δέντρο ελιάς, διεθνές σύμβολο της ειρήνης.
«Δεν υπάρχει ειρήνη χωρίς αμοιβαίο σεβασμό χωρίς δικαιοσύνη και χωρίς καρποφόρα συνεργασία ανάμεσα σε όλους τους λαούς του πλανήτη μας», τόνισε παράλληλα με την παρουσία του στην Ασίζη, την πόλη του αγίου Φραγκίσκου, ο Οικουμενικός Πατριάρχης.

Ο κύριος Βαρθολομαίος, όπως αναφέρει ανταπόκριση του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, καλεί όλους τους θρησκευτικούς ηγέτες να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια κατά του εξτρεμισμού, ώστε να απομονωθούν οι φονταμενταλιστές και να ενισχυθεί ένας πραγματικός, πολύτιμος και ζωντανός διάλογος.

popesp1.jpg
popesp4.jpg
popesp5.jpg
popesp6.jpg
popesp7.jpg
popesp8.jpg

 


Πηγή: 
http://www.vimaorthodoxias.gr/oikpa/item/88427-o-enagkalismos-kai-o-aspasmos-oik-patriarxi-papa-foto

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)