TRANSLATOR

Σελίδες

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Γουρουνοχαρές τέλος! Οἰκουμενιστικό-"παιδαγωγικό" συριανό δρώμενο...

Γουρουνοχαρές τέλος! 
Οἰκουμενιστικό-"παιδαγωγικό"
 συριανό δρώμενο...
 
6c4cb129ac90629cbefdd0ce672c7029_L.jpg
 
 
Με "πινελιά" Πανθρησκείας: Διεθνές Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων, στη Σύρο από Εταιρία "Αστικού Πολιτισμού"
Σχόλιο Ιστολογίου Κατάνυξις: Τα κινούμενα σχέδια αφορούν κυρίως στην παιδική ηλικία, σωστά; "Πινελιά" Πανθρησκείας σε Φεστιβάλ κινουμένων σχεδίων, αποτελεί ξεκάθαρη ομολογία. Αυτός είναι ο τρόπος της νέας αλώσεως. Προπαγάνδα με κάθε μέσο. Το βίαιο ξερίζωμα του Ρωμέικου που τους πονάει, της Ελληνορθόδοξης παραδόσεώς μας που τους κατακαίει. Κάθε τι που μοσκοβολά την Ελλάδα του Κόντογλου και του Παπαδιαμάντη, εξοστρακίζεται α ν υ π ε ρ ά σ π ι σ τ ο!!

Η χειρότερη προδοσία όμως είναι εκ των έσω, όταν οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ του Φαναρίου, χρησιμοποιούν την "ειρηνική", την "αγαπουλίστικη" συνύπαρξη της Σύρου και τον επίσκοπο Σύρου, σαν μοντέλο, σαν παράδειγμα ανεκτικότητας, ενότητας και αγάπης. 
Σ'αυτό το εύφορο έδαφος λοιπόν, ανθίζουν τα πρώτα λέλουδα της Πανθρησκείας.       

Αυλαία στις 22 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Απόλλων της Ερμούπολης στην Σύρο για το φετινό Animasyros 9.0 και καλεσμένος στον τηλεοπτικό ΣΚΑΪ ήταν ένας εκ των εκπροσώπων του φεστιβάλ.
Το Animasyros Διεθνές Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων + Αγορά, πραγματοποιείται από το 2008, στη Σύρο και διοργανώνεται από την Αστική μη κερδοσκοπική Εταιρία, ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ- Εταιρία Αστικού Πολιτισμού.
Περιλαμβάνει προβολές ταινιών κινουμένων σχεδίων, αφιερώματα σε Διεθνή Φεστιβάλ, καταξιωμένους δημιουργούς και σχολές στο χώρο της τέχνης της εμψύχωσης, κτλ.
Όλες οι εκδηλώσεις είναι δωρεάν για το κοινό.
Φέτος όμως το εν λόγω φεστιβάλ θα έχει μία ιδιαίτερη πινελιά!
Εκείνη της Πανθρησκείας!
Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του Animasyros στον ΣΚΑΪ, φέτος θα προωθηθεί ο διαθρησκευτικός διάλογος στην Σύρο μέσω εκπροσώπων όλων των θρησκειών αλλά και ταινιών που θα έχουν θέμα την προσέγγιση των θρησκειών, εν ολίγοις την ένωση τους, όπως υπαγορεύει το πανθρησκευτικό δόγμα.
Αναφέρεται στο δελτίο τύπου για το Animasyros:
«Με περισσότερες από 250 ταινίες αλλά και σημαντικές πρεμιέρες, το Φεστιβάλ περιλαμβάνει Επίσημο Διαγωνιστικό Τμήμα, Φοιτητικό Διαγωνιστικό Τμήμα, Διαγωνιστικό Πρόγραμμα Ταινιών Μεγάλου Μήκους, Διεθνές & Φοιτητικό Πανόραμα, ειδικές προβολές για παιδιά αλλά και θεματικά αφιερώματα, όπως στις τιμώμενες χώρες, Τουρκία Αυστραλία, σε ταινίες με θεματικό άξονα τον Θρησκευτικό και πολιτιστικό Συγκρητισμό, σε Ευρωπαϊκά Φεστιβάλ animation και διακεκριμένα studio παραγωγής».
Σε αυτή μάλιστα την κατεύθυνση «στρατολογείται» και η Εθνική Λυρική Σκηνή, η οποία θα δώσει ακόμα περισσότερο κύρος στην παγκοσμιοποιητική αυτή εκδήλωση.
Μάλιστα ο εκπρόσωπος συνεχάρη την δημοσιογράφο που τα ΜΜΕ έχουν πλέον εκπαιδεύσει τους Έλληνες, έτσι ώστε εκείνοι να αποδέχονται τέτοιου είδους εκδηλώσεις, οι οποίες εισάγουν στην Νέα Εποχή.
Τα σχόλια περισσεύουν...
Πηγή:
https://katanixis.blogspot.gr/2016/09/blog-post_98.html

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)