Σελίδες

TRANSLATOR

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021

Καναδάς: σάλος μέ σενάριο γιά στρατόπεδα συγκέντρωσης-ἀπομόνωσης! (βίντεο) Κίνα: στρατόπεδο συγκέντρωσης-ἀπομόνωσης γιά 3.000 πολίτες (βίντεο)

 

Καναδάς: σάλος μέ σενάριο 

γιά στρατόπεδα 

συγκέντρωσης-ἀπομόνωσης! (βίντεο)

Κίνα: στρατόπεδο 

συγκέντρωσης-ἀπομόνωσης 

γιά 3.000 πολίτες (βίντεο)

 

Καναδάς: Σάλος με σενάριο για στρατόπεδα συγκέντρωσης για ασθενείς COVID-19  - Η Γάτα 


Σάλος έχει ξεσπάσει στον Καναδά, με φερόμενα σχέδια της κυβέρνησης να κατασκευάσει στρατόπεδα για τους φορείς του COVID-19 προκειμένου να τους βάλει σε υποχρεωτική καραντίνα ώστε να περιορισθεί ο κίνδυνος μετάδοσης του ιού στην κοινωνία

Ο πανικός ξεκίνησε όταν ένας πολιτικός του Οντάριο εκδήλωσε ανησυχία για το σχέδιο της φιλελεύθερης κυβέρνησης του Τρουντό να αναπτύξει εγκαταστάσεις απομόνωσης COVID σε όλη την επικράτεια.

Σύμφωνα με το lifesitenews.com ο Randy Hillier, ανεξάρτητος βουλευτής του Οντάριο, εξέφρασε την ανησυχία του για τους «Ομοσπονδιακούς χώρους καραντίνας/απομόνωσης» κατά την συζήτηση που αφορούν τις περιφέρειες στα τέλη αυτής της εβδομάδας.

Ρώτησε τον κυβερνήτη Doug Ford του Οντάριο αν γνώριζε για το «πόσα από αυτά τα στρατόπεδα θα χτιστούν και πόσα άτομα περιμένει να κρατήσει αυτή η κυβέρνηση». Τόνισε, μάλιστα, πώς η τεκμηρίωση δείχνει ότι οι «Ομοσπονδιακοί χώροι καραντίνας/απομόνωσης» θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για «άλλες απαιτήσεις» εκτός από το COVID-19.

Αυτό τουλάχιστον φαίνεται από την δημόσια διακήρυξ , στην αντίστοιχη «Διαύγεια» του Καναδά, υποβολής προσφορών για την κατασκευή στρατοπέδων συγκέντρωσης ατόμων που «σχετίζονται με τον ιό COVID-19».

Όπως αναφέρεται: «Η κυβέρνηση του Καναδά (GoC) αναζητά πληροφορίες και συμβουλές από την βιομηχανία για την κατασκευή «ομοσπονδιακών στρατοπέδων απομόνωσης τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μια σειρά σκοπών και για τα άτομα που σχετίζονται με τον κορωνοϊό».

 


 https://www.youtube.com/watch?v=AzWLlfwfD4Y&feature=emb_title

 

«Επομένως, η κυβέρνησή σας πρέπει να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις και να γνωρίζει αυτά τα σχέδια για ενδεχόμενη κράτηση και απομόνωση πολιτών και κατοίκων της χώρας μας και της επαρχίας μας, πού θα χτιστούν αυτά τα στρατόπεδα, πόσα άτομα θα κρατηθούν και για ποιο λόγο, για ποιους λόγους μπορούν να κρατηθούν οι άνθρωποι σε αυτά τα στρατόπεδα απομόνωσης, και θα ήθελα ο κυβερνήτης να διαβεβαιώσει τους ανθρώπους του Οντάριο… », είπε ο Hillier, του οποίου το μικρόφωνο είχε διακοπεί πριν τελειώσει.

Σε ένα email που στάλθηκε στους οπαδούς του, ο Hillier εξέφρασε περισσότερες ανησυχίες.

«Ο πρωθυπουργός παρακάμπτει συνειδητά τις ερωτήσεις μου από τον Ιούλιο. Σήμερα ήταν ένα ακόμη παράδειγμα του νέου status quo στο Queen’s Park, καμία απάντηση. Μετά από αυτήν την ανταλλαγή, δεν είμαι καν σίγουρος αν ο πρωθυπουργός και το υπουργικό συμβούλιο του γνωρίζουν τι συμβαίνει σχετικά με την ομοσπονδιακή κυβέρνηση, σχετικά με την επέκταση των εγκαταστάσεων απομόνωσης/καραντίνας από ακτή σε ακτή», έγραψε ο Hillier σε email που εστάλη την Πέμπτη.

«Η επέκταση των στρατοπέδων απομόνωσης/καραντίνας στον Καναδά είναι κάτι που προκαλεί ανησυχία και η κυβέρνηση του Οντάριο πρέπει να γνωρίζει γι ‘αυτό, οπότε γιατί δεν θα το πουν στον λαό του Οντάριο;»

 

Πηγή:
https://igata.gr/2020/10/11/%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B4%CE%AC%CF%82-%CF%83%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CE%B5%CE%BD%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CF%8C%CF%80%CE%B5/
 
  
Παρομοίως καί στήν Κίνα μέ πρόσχημα τόν κορωναϊό
στήθηκε μόλις πρόσφατα καί σέ χρόνο ρεκόρ
 στρατόπεδο-ἀπομόνωσης!...


 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)