Σελίδες

TRANSLATOR

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

Ισραήλ: 4.500 άτομα μολύνθηκαν με covid19 μετά την α΄ δόση εμβολιασμού. Εθνικό ρεκόρ ημερήσιων κρουσμάτων στο Ισραήλ μετά τον εμβολιασμό!

Ισραήλ: 

4.500 άτομα μολύνθηκαν με covid19 μετά την α΄ δόση εμβολιασμού. 

Εθνικό ρεκόρ ημερήσιων κρουσμάτων στο Ισραήλ μετά τον εμβολιασμό!

 

 Βρέ μπάς καί τούς ἐμβολιάζουν τόν κορωναϊό;...

ἔρχεται αὐτή ἡ εἴδηση-χαστοῦκι στήν τόση πρεμοῦρα τῶν ἡγετῶν τοῦ Ἰσραήλ νά μπολιάσει τούς πολίτες του καί νά τούς ὑποχρεώσει μέ "πράσινο βιβλιάριο ἀσυλίας covid-19" νά μετακινοῦνται σέ κάθε δραστηριότητα σχεδόν στήν ζωή τους! 
Καί πράσσειν ἄλογα καί πράσιν' ἄλογα...
Κι ἀπ' ὅ,τι καταλαβαίνουμε κι ἀπό τό παρακάτω ἄρθρο, τό πᾶνε γιά "διά βίου ἐμβολιασμό", κάθε φορά προφασιζόμενοι "μετάλλαξη τοῦ ἰοῦ"... ἀρχῆς γενομένης μέ 2η δόση κι ἔχει ὁ ἔξω ἀπ' ἐδῶ...
Διαβάστε:) 

Ισραήλ: 4.500 άτομα μολύνθηκαν με covid19 μετά την α΄ δόση εμβολιασμού. Εθνικό ρεκόρ ημερήσιων κρουσμάτων στο Ισραήλ μετά τον εμβολιασμό στην παγκόσμια πρωταθλήτρια χώρα του εμβολιασμού…Άγγιξαν τα 10.000 κρούσματα ημερησίως.

Μια μόνο δόση του εμβολίου είναι ανεπαρκής για να προλάβει την μόλυνση από Covid-19 (αξιωματούχος)

Η επικεφαλής της Δημόσιας Υγείας στο Υπ. Υγείας η Dr Sharon Elrai-Price, προειδοποίησε την Τρίτη σε briefing ότι μια μόνο δόση του εμβολίου κατά του coronavirus δεν πρόσφερε επαρκή προστασία κατά της μετάδοσης του ιού.

Ο Dr Elrai-Price σημείωσε ότι το 17% των σοβαρά ασθενών που νοσηλεύονται είναι ασθενείς που δέχθηκαν την α΄ δόση πριν την εισαγωγή τους σε νοσοκομείο.

Τα δεδομένα δείχνουν ότι ως σήμερα 4.500 άτομα διαγνώστηκαν θετικά στον coronavirus αφότου εμβολιάστηκαν με την α΄ δόση εκ των οποίων 375 νοσηλεύθηκαν λόγω της ασθένειας.

Μεταξύ των νοσηλευόμενων, οι 244 ήταν την πρώτη εβδομάδα μετά τον εμβολιασμό τους, 124 τη δεύτερη εβδομάδα και 7 πλέον των 15 ημερών μετά εμβολιασμό. ”Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων έφθασαν σε νέο επίπεδο κορύφωσης υπερβήκαμε την barre των 9.000 θετικών tests. Δεν υπήρχε ποτέ ξανά ένας τέτοιος αριθμός “, αναφέρει η Dr Elrai-Price.

(σσ. Χτύπησαν κορυφή και κατέγραψαν εθνικό ρεκόρ ημερήσιων κρουσμάτων στο Ισραήλ μετά τον εμβολιασμό όπως έγινε και σε Αγγλία και Γερμανία….)

”Η βρετανική μετάλλαξη εξαπλώνεται στην κοινότητα και όχι μόνο μεταξύ των ανθρώπων που έχουν επιστρέψει από την Αγγλία, αναμφίβολα ένα μέρος της αύξησης της νοσηρότητας οφείλεται στη μετάλλαξη“, πρόσθεσε η κα Elrai-Price. 

Τα εμβόλια Pfizer και Moderna coronavirus απαιτούν και τα 2 δύο δόσεις για να φτάσουν στο πλήρες επίπεδο αποτελεσματικότητάς τους.i24news.tv 16/1/21

 

 
Πηγή:
https://dimpenews.com/2021/01/16/%ce%b9%cf%83%cf%81%ce%b1%ce%ae%ce%bb-4-500-%ce%ac%cf%84%ce%bf%ce%bc%ce%b1-%ce%bc%ce%bf%ce%bb%cf%8d%ce%bd%ce%b8%ce%b7%ce%ba%ce%b1%ce%bd-%ce%bc%ce%b5-covid19-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac-%cf%84%ce%b7%ce%bd/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)