Τό παρόν ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013

Τό παρόν Ὀρθόδοξο Χριστιανικό Ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013
μέ τήν Χάρη τοῦ Κυρίου ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ, ταῖς πρεσβείαις τῆς Ὑπεραγίας Θεοτόκου καί δι' εὐχῶν...
Τοῦτος ὁ ἱστότοπος εἶναι ὀρθόδοξος, κατηχητικός, ἀντιαιρετικός, ἀντιοικουμενιστικός, ἀντινεοταξικός καί ψυχωφέλιμος.

Ρατσισμός δέν εἶναι νά σχολιάζει κανείς τό κακό πού συμβαίνει, ἀλλά ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ἀπό κάποιους εἰς βάρος τοῦ καλοῦ, ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΑΙ Ἤ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΩΣ ΟΡΘΟΝ!

Ετικέτες


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ! Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙΟΜΕΝΗΣ ΒΑΤΟΥ.

TRANSLATOR


" Ἕως τοῦ θανάτου ἀγώνισαι περί τῆς ἀληθείας, καί Κύριος ὁ Θεός πολεμήσει ὑπέρ σου " (Σ. Σειράχ 4, 28)
Σχόλια υβριστικά, κακεντρεχή, αγενή, ασεβή, προσβλητικά, αναπόδεικτα, χωρίς χριστιανικό ήθος ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ!

Παρασκευή, 1 Ιανουαρίου 2021

Ο Bill Gates θέλει να ψεκάσει μ΄εκατομμύρια τόνους μικροσωματιδίων τη στρατόσφαιρα!

 

Ο Bill Gates θέλει να ψεκάσει 

μ΄εκατομμύρια τόνους μικροσωματιδίων 

τη στρατόσφαιρα! 

Ὅποια καταστροφική πέτρα κι ἄν σηκώσεις, ἀπό κάτω εἶναι ὁ Bill Gates!

 

Για να εξασθενήσει τον ήλιο 

και να σταματήσει την υπερθέρμανση του πλανήτη!!! 

Το Project είναι γνωστό ως SCoPEx ηλιακής Γεωμηχανικής!

 

Ο Bill Gates ο νο 2 πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη, φιλάνθρωπος ολιγάρχης, συνιδρυτής της Microsoft κι Άρχοντας των Εμβολίων και Μεγάλος χορηγός στην πρόληψη πανδημιών θέλει να ψεκάσει μ’ εκατομμύρια τόνους σκόνης τη στρατόσφαιρα για να «εξασθενήσει τον ήλιο και να σταματήσει την υπερθέρμανση του πλανήτη». Το σχέδιο είναι γνωστό ως SCoPEx -Stratospheric Controlled Perturbation Experiment- και χρηματοδοτείται σε μεγάλο βαθμό από τον δισεκατομμυριούχο για να σώσει την ανθρωπότητα κι εντάσσεται στην ηλιακή γεωμηχανική.

Θα εμβολιάσει και την στρατόσφαιρα με μικροσωματίδια ο Γκέιτς: Ένα σχέδιο που θα βοηθούσε στον αποκλεισμό του ήλιου.

Αυτό μοιάζει λίγο με την πλοκή του “Highlander 2: The Quickening”, αλλά αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτήν την επιστημονική φαντασία.

Σύμφωνα με το Reuters, 18/12/20 ένα project του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ σχεδιάζει να δοκιμάσει μια αμφιλεγόμενη θεωρία ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη μπορεί να σταματήσει ψεκάζοντας σωματίδια στην ατμόσφαιρα που θα αντανακλούν τις ακτίνες του ήλιου.

Το project αντιπροσωπεύει μια από τις πιο αμφιλεγόμενες πτυχές αυτού που είναι γνωστό ως «γεωμηχανική» / “geoengineering”- την ιδέα ότι, για την αντιμετώπιση ζητημάτων όπως η κλιματική αλλαγή, μαζικές πτυχές του οικοσυστήματος μας μπορούν να παιχτούν ή να αλλάξουν . Σε αυτήν την περίπτωση, θα συνεπαγόταν την ανάκλαση μερικών από τις ακτίνες του ήλιου για να τους εμποδίσει να φτάσουν στη Γη.
«Η ανοιχτή έρευνα για τον ψεκασμό μικροσκοπικών σωματιδίων που αντανακλούν τον ήλιο στη στρατόσφαιρα, για να αντισταθμίσει την υπερθέρμανση του πλανήτη, έχει σταματήσει εδώ και χρόνια από διαμάχες – συμπεριλαμβανομένου ότι μπορεί να αποθαρρύνει τις απαραίτητες περικοπές στις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου», ανέφερε το Reuters.

«Σε ένα μικρό βήμα, η Σουηδική Διαστημική Εταιρεία-Swedish Space Corporation συμφώνησε αυτήν την εβδομάδα να βοηθήσει τους ερευνητές του Χάρβαρντ να εκτοξεύσουν ένα μπαλόνι κοντά στην Αρκτική πόλη της Kiruna τον επόμενο Ιούνιο. Θα φέρει μια γόνδολα με 600 κιλά επιστημονικού εξοπλισμού ύψους 20 χλμ..

Η ομάδα του Χάρβαρντ, της οποίας το έργο είναι γνωστό ως SCoPEx, χρηματοδοτείται σε μεγάλο βαθμό από τον Gates, σύμφωνα με μια αναφορά του Αυγούστου στην Daily Mail του Ηνωμένου Βασιλείου (με τίτλο: « Θα μπορούσε να κάνει πιο αμυδρό τον ήλιο για να σώσει τη Γη; Ο Μπιλ Γκέιτς θέλει να ψεκάσει εκατομμύρια τόνους σκόνης στη στρατόσφαιρα για να σταματήσει η υπερθέρμανση του πλανήτη… αλλά οι επικριτές φοβούνται ότι θα μπορούσε να προκαλέσει καταστροφή»).

Το περιοδικό Nature είχε λιγότερο κριτική στάση.

«Η ιδέα είναι απλή: ψεκάστε ένα σωρό σωματίδια στη στρατόσφαιρα και θα δροσίσουν τον πλανήτη αντανακλώντας μερικές από τις ακτίνες του Ήλιου πίσω στο διάστημα. Οι επιστήμονες έχουν ήδη παρακολουθήσει την αρχή σε δράση “ανέφερε το Nature ήδη το 2018. (Τίτλος:” Το πρώτο πείραμα που εξασθενίζει τον ήλιο θα δοκιμάσει έναν τρόπο να δροσιστεί η Γη “).

«Όταν το όρος-ηφαίστειο Pinatubo εκρήχθηκε στις Φιλιππίνες το 1991, έγχυσε περίπου 20 εκατομμύρια τόνους διοξειδίου του θείου στη στρατόσφαιρα – το ατμοσφαιρικό στρώμα που εκτείνεται από περίπου 10 έως 50 χιλιόμετρα πάνω από την επιφάνεια της Γης. Η έκρηξη δημιούργησε μια ομίχλη θειικών σωματιδίων που έψυξε τον πλανήτη κατά περίπου 0,5 ° C. Για περίπου 18 μήνες, η μέση θερμοκρασία της Γης επέστρεψε σε αυτήν που ήταν πριν από την άφιξη της ατμομηχανής. “

Υπάρχουν πολλά προβλήματα με αυτό το σχέδιο, το λιγότερο από τα οποία είναι ότι δεν γνωρίζουμε ποιες είναι οι ακούσιες συνέπειες. Αλλά για τους περιβαλλοντολόγους, το πρόβλημα είναι ότι δεν επιλύει την υπερθέρμανση του πλανήτη με τον τρόπο που θέλουν να το κάνουν.

«Δεν υπάρχει καμιά αξία σε αυτό το τεστ, εκτός από το να ενεργοποιηθεί το επόμενο βήμα. Δεν μπορείτε να δοκιμάσετε τον πυροκροτητή μιας βόμβας και να πείτε «αυτό δεν μπορεί να κάνει κακό» », δήλωσε ο Niclas Hällström, διευθυντής του περιβαλλοντολογικού think-tank ”WhatNext” με έδρα τη Σουηδία.

Και ενώ ο Hällström ανησυχεί για μερικά από τα ίδια πράγματα με τα άλλα άτομα – τη δυνατότητα αλλαγής των προτύπων βροχής ή των αποδόσεων των καλλιεργειών – ανησυχεί επίσης ότι οι άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται αρκετά για τη λύση που θέλει, η οποία είναι η μετάβαση σε μια κοινωνία μηδέν σ’ άνθρακα.

«Η σουηδική κοινωνία ζητά όλο και περισσότερο πραγματικές, άμεσες λύσεις στην κλιματική αλλαγή», είπε. Δεν είναι και ο μόνος.

«Αυτό είναι τόσο ένα πείραμα για την αλλαγή των κοινωνικών κανόνων και το πέρασμα μιας γραμμής όσο και για ένα επιστημονικό πείραμα», δήλωσε ο Jim Thomas, συν-εκτελεστικός διευθυντής της καναδικής περιβαλλοντολογικής οργάνωσης ETC Group, που αντιτίθεται στην ιδέα.

dimpenews.com

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/12/bill-gates-project-scopex.html

  

Δεῖτε καί τό παρακάτω βίντεο: 
Ἡ "ἔξυπνη σκόνη" ὡς ὅπλο τῆς Νέας Τάξης:
Νανόσκονη :

 

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!
Κάντε κλικ στην εικόνα και μάθετε πώς να μείνετε με τον Χριστό!

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το μάθετε!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να ανακαλύψετε πώς γίνεται!

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
Κάντε κλικ στην εικόνα για να διαβάσετε!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το ανακαλύψετε!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να καθρεφτισθείτε!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!
Κάντε κλικ στην εικόνα. Αφορά ιδιαιτέρως τις γυναίκες!

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.
Κάντε κλικ για να διαβάσετε.

.

.

.

.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟ ΖΩΗ:

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟ ΖΩΗ:

.

.

.

.
.

.

.
.

.

.
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
"Μή μεταίρειν ὅρια ἅ οἱ Πατέρες ἔθεντο"

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!
(Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς)

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)