Σελίδες

TRANSLATOR

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

ΕΝΟΧΟΙ... Ο Ε.Ο.Δ.Υ. ΚΡΥΒΕΤΑΙ!

ΕΝΟΧΟΙ... Ο Ε.Ο.Δ.Υ. ΚΡΥΒΕΤΑΙ!

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Νίκος Αντωνιάδης


_______________________
ΕΝΟΧΟΙ...
Ο Ε.Ο.Δ.Υ. ΚΡΥΒΕΤΑΙ !!!

Εγώ πήγα σήμερα το πρωί στην 9η Πταισματοδίκη Αθηνών.
Και κατέθεσα για τα ανύπαρκτα τεστ. Υπόμνημα, στοιχεία, αποδείξεις.

Με το αίτημα να ζητηθούν από όλες τις Εισαγγελίες της χώρας, όπου έγιναν δωρεάν τεστ, οι λίστες με αρνητικούς και θετικούς.
Και να γίνει διασταύρωση.
Και πολύ απλά να τελειώσει το παραμύθι.
Και το μεσημέρι είχαν κληθεί οι υπεύθυνοι του Ε.Ο.Δ.Υ. να καταθέσουν.

Δεν πήγαν...
Κρύβονται...
Ώστε ζήτησα τη βιαία προσαγωγή τους.
Θα ΔΩΣΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ !!
Και ας ...μην υπάρχουν.
__________________________
Προς: κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών /
Δια της 9ης Πταισματοδίκου Αθηνών.
ΥΠΟΜΝΗΜΑ
Νικολάου Αντωνιάδη, Δικηγόρου Αθηνών, Α.Μ. Δ.Σ.Α. 17494, κατοίκου Αθηνών, οδός Ματρώζου αρ. 2 & Πιπεροπούλου.
Στοιχεία δικογραφίας: ΑΒΜ ΑΑ2020/1049.

κ. Εισαγγελέα,
Σε εκτέλεση της σχετικής εντολής σας, σας αναφέρω τα κάτωθι:

Όπως έγινε γνωστό, σε όλη τη χώρα έλαβαν χώρα και συνεχίζουν να λαμβάνουν χώρα σε εξωτερικούς χώρους, δωρεάν τεστ για την ανίχνευση του ιού SARS-CoV-2 από τον Ε.Ο.Δ.Υ.

Δημιουργήθηκε πολύ γρήγορα η φημολογία ότι μεγάλος αριθμός από τους πολίτες που έσπευσαν να υποβληθούν στα εν λόγω τεστ, καίτοι έδωσαν τα αναγκαία στοιχεία της ταυτότητάς τους, τον Α.Μ.Κ.Α. και τον αριθμό του τηλεφώνου τους, πλην όμως αποχώρησαν από τα σημεία διενέργειας των τεστ λόγω της μεγάλης καθυστέρησης στην αναμονή τους, έλαβαν μηνύματα στα κινητά τηλέφωνά τους ότι βρέθηκαν είτε θετικοί είτε αρνητικοί, κυρίως θετικοί, σε τεστ στα οποία ουδέποτε κατά τα άνω υποβλήθηκαν.

Πολύ γρήγορα επίσης άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε διάφορους ιστότοπους δημοσιεύσεις/καταγγελίες πολιτών που έλαβαν σχετικά μηνύματα από τον Ε.Ο.Δ.Υ. ή μετέφεραν τις σχετικές πληροφορίες που είχαν από συγγενικά ή φιλικά τους πρόσωπα.

Μεγάλη δημοσιότητα έλαβαν οι δημόσιες καταγγελίες της ..., η οποία κατοικεί στην πόλη των Σερρών και εμφανίστηκε στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA και στην ενημερωτική εκπομπή του δημοσιογράφου Νικολάου Ευαγγελάτου, η οποία επίσης αναφέρθηκε στην ανωτέρω φημολογία και για την πόλη στην οποία κατοικεί. Λόγω άλλωστε της αναφοράς μου στην εν λόγω τηλεοπτική εκπομπή, εξήχθησαν αντίγραφα από την παρούσα δικογραφία, τα οποία εστάλησαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σερρών. Στο πλαίσιο της εκεί σχηματισθείσης δικογραφίας και της μετά ταύτα διαταχθείσης προκαταρκτικής εξέτασης, ήδη την 10.1.2021 κατέθεσε στην Διεύθυνση Ασφάλειας Σερρών η κ. ...

Το εκπληκτικότερο όλων είναι ότι ένας εκ των αποδεκτών μηνυμάτων από τον Ε.Ο.Δ.Υ. με τα οποία ο εν λόγω οργανισμός ενημέρωσε πολίτες για το αποτέλεσμα τεστ στο οποίο αυτοί ουδέποτε υπεβλήθησαν, ήμουν εν τέλει και εγώ ο ίδιος !!

Ναι, εγώ, όσο απίστευτο και αν αυτό ακούγεται και είναι. Όχι μόνο γιατί ήμουν εγώ που υπέβαλα τη σχετική εξώδικη αναφορά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, αλλά διότι είμαι αυτός που πρωτοστατεί στην αποκάλυψη και απόδειξη της απάτης εν γένει στην υπόθεση του κορωνοϊού. Και πρωτίστως στην απόδειξη των εγκλημάτων που διαπράττονται στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας. Σύντομα μάλιστα πρόκειται να υποβάλω μήνυση για το έγκλημα του άρθρου 187 του Ποινικού Κώδικα περί εγκληματικής οργάνωσης, στην οποία κατά τη μήνυση που ήδη συντάσσω και ολοκληρώνω αυτές τις μέρες, διευθυντές είναι διοικητές δημοσίων νοσοκομείων, διευθυντές κλινικών Covid-19, τα μέλη της εθνικής επιτροπής για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, η οργάνωση δε αυτή απλώνεται από τα υψηλότερα κλιμάκια της εξουσίας έως τα χαμηλότερα στο χώρο κυρίως της Δημόσιας Υγείας. Βασικό αντικείμενο της οργάνωσης αυτής είναι οι ανθρωποκτονίες στα δημόσια νοσοκομεία επί τη βάσει του “πρωτοκόλλου του θανάτου”, όπως δημόσια έχω περιγράψει το πρωτόκολλο αυτό που εφαρμόζεται στα δημόσια νοσοκομεία. Στη μήνυση αυτή θα περιλαμβάνονται στοιχεία και τα αποτελέσματα από τα πορίσματα της εξέτασης πληθώρας ιατρικών φακέλων νοσηλειών και θανάτων “κόβιντ” στα δημόσια νοσοκομεία, καθώς και των νεκροψιών που έχουν διενεργηθεί κατόπιν σχετικών εισαγγελικών εντολών στο πλαίσιο ποινικών διαδικασιών σε βάρος των δημοσίων νοσοκομείων. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις εγώ εκπροσωπώ τους συγγενείς και τις χήρες ή χήρους των νεκρών μας στα κολαστήρια των δημοσίων νοσοκομείων ή και επιζώντες σε αυτά, τις περισσότερες φορές κατόπιν δικών μου παρεμβάσεων και ενεργειών. Χαρακτηριστική ήταν διάσωση 85χρονης ασθενούς μέσα από την κλινική κόβιντ 6Γ του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός”, η οποία έλαβε ευρύτατη δημοσιότητα, όπως και όλες οι νομικές ενέργειές μου στο πλαίσιο αυτού του νομικού αγώνα μου, μέσα από τον λογαριασμό μου στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης “facebook” (την οποία ακολουθούν περισσότεροι από 150.000 άνθρωποι, ενώ οι ζωντανές ενημερωτικές εκπομπές που έχω κάνει έχουν ξεπεράσει τους τελευταίους δύο μήνες τα 2.000.000 προβολές).

Μία από τις παραμέτρους του εγκλήματος σε βάρος των Ελλήνων πολιτών είναι και η αυταπόδεικτη εργαλειοποίηση των “κρουσμάτων”, στην πραγματικότητα δηλαδή των θετικών απλώς αποτελεσμάτων των τεστ που έχουν κατά χιλιάδες διενεργηθεί στους Έλληνες πολίτες, η πλειοψηφία των οποίων αφορά σε ούτως ή άλλως αναξιόπιστα τεστ, όπως είναι τα rapid test. Σκόπιμα χαρακτηρίζονται “κρούσματα” τα αποτελέσματα αυτά, αφού κρούσμα σημαίνει οξεία νόσος ή λοίμωξη του αναπνευστικού και όχι ένα απλώς και μόνο θετικό αποτέλεσμα ενός τεστ και με όση “αξιοπιστία” έχει αυτό το τεστ. Σε ένα πρωτοφανές όργιο διενέργειας τεστ, το πρώτο στην παγκόσμια ιστορία σε υγιείς ανθρώπους. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι εάν πέρσι επί εποχικής γρίπης (η οποία μαγικά “εξαφανίστηκε” φέτος, καθώς τα πάντα έχουν αντικατασταθεί από τον κόβιντ), κάναμε τα μισά από τα τεστ που κάνουμε στην άθλια αυτή περίοδο της ψευδοπανδημίας του ψευδοφονικού ιού, θα είχαμε ...1 εκατομμύρια “κρούσματα” την ημέρα και θα έπρεπε λογικά όχι απλώς lock down να έχουμε άλλα να έχουμε μετοικήσει όλοι στον ...πλανήτη Άρη.

Η εργαλειοποίηση αυτή αποδεικνύεται εύκολα αν και μόνο παρατηρήσει κανείς τον αριθμό των τεστ που γίνονται πριν τα προγραμματισμένα και επί τη βάσει σχεδίου lock downs, ο οποίος αυξάνεται τότε δραματικά (πολλά τεστ – πολλά “κρούσματα”, και αντίστροφα).

Είναι χαρακτηριστικό ότι η γνωστή και μη εξαιρετέα Ματίνα Παγώνη, όταν στο προηγούμενο lock down τον Νοέμβριο, είχε παρατηρήσει σε τηλεοπτική εκπομπή στην οποία ήταν ως συνήθως καλεσμένη, τα σχετικά λίγα τότε “κρούσματα” κάποιο Σαββατοκύριακο, προκειμένου να πείσει ότι ο κόσμος δεν θα πρέπει να αναμένει την ελευθερία του πίσω, είπε, ομολογώντας ξεκάθαρα την εργαλειοποίηση αυτή, ότι δεν θα έπρεπε να υπολογίζουμε τον μικρό αριθμό “κρουσμάτων”, διότι, λέει, “κάναμε λίγα τεστ” !! Οπότε, το συμπέρασμα πολύ εύκολο: Τι χρειάζεται για να επιβάλουμε lock down; Αυξάνουμε τα τεστ. Τόσο απλό αλλά ταυτόχρονα και τόσο εγκληματικό.

Στο πλαίσιο της εργαλειοποίησης των κρουσμάτων εντάσσεται και η εδώ υπόθεση των ανύπαρκτων τεστ του Ε.Ο.Δ.Υ.
Αμέσως μετά την αποστολή του ίδιου sms από τον Ε.Ο.Δ.Υ. και στο δικό μου κινητό, απέστειλα αυθημερόν (8.1.2021) στον εν λόγω οργανισμό, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εξώδικη καταγγελία-αίτημα με επιπλέον τίτλο του email “”ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΤΕΣΤ – ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ”, το οποίο είχε ως εξής :
...
Εννοείται ότι ο Ε.Ο.Δ.Υ. ουδέποτε απάντησε στην ανωτέρω εξώδικη καταγγελία-αίτημα.
Δεν θα έπρεπε...;

Σας προσκομίζω όλως ενδεικτικώς σχετικά δημοσιεύματα από πολίτες/χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και σχολιαστών διαφόρων ιστότοπων, από διάφορες περιοχές της χώρας, γεγονός που αποδεικνύει ότι η υπόθεση αυτή έχει μεγάλες και πανελλαδικές διαστάσεις (Σχετικά 1, 2 & 3).

Μετά ταύτα, και επειδή είναι λογικά αδύνατον όλοι αυτοί οι άσχετοι μεταξύ τους άνθρωποι σε όλη τη χώρα, ο πραγματικός αριθμός των οποίων βέβαιον είναι πως είναι πολύ μεγάλος, να έχουν συνεννοηθεί μεταξύ τους για να καταγγείλουν το ίδιο ακριβώς γεγονός, εάν αυτό δεν είναι πράγματι αληθές, δέον είναι όπως ζητηθούν από τον Ε.Ο.Δ.Υ. οι λίστες με τους υπεβληθέντες στα δωρεάν τεστ πολίτες, σε όλες τις Εισαγγελίες της χώρας όπου διενεργήθηκαν δωρεάν κατά τα άνω τεστ, είτε τα αποτελέσματα αυτών είναι αρνητικά είτε θετικά, και εν συνεχεία να κληθούν οι πολίτες αυτοί να ερωτηθούν εάν όντως υποβλήθηκαν σε τεστ για την ανίχνευση του ιού SARS-CoV-2 ή όχι, ώστε να διαπιστωθεί άνευ άλλου εάν πράγματι υφίσταται ζήτημα τελέσεως του αδικήματος της ψευδούς βεβαίωσης και όποιου άλλου αδικήματος έχει τελεστεί δια της καταγραφής ανύπαρκτων θετικών αποτελεσμάτων, τα οποία χαρακτηρίζονται “κρούσματα” ανεξαρτήτως εάν οι “θετικοί” στον SARS-CoV-2 νοσούν ή όχι.

Αθήνα, 12 Φεβρουαρίου 2021
Ο Αναφέρων/Μηνυτής
Νίκος Ι. Αντωνιάδης
Δικηγόρος Αθηνών



 http://oimaskespeftoun.blogspot.com/2021/02/blog-post_88.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)