Τό παρόν ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013

Τό παρόν Ὀρθόδοξο Χριστιανικό Ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013
μέ τήν Χάρη τοῦ Κυρίου ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ, ταῖς πρεσβείαις τῆς Ὑπεραγίας Θεοτόκου καί δι' εὐχῶν...
Τοῦτος ὁ ἱστότοπος εἶναι ὀρθόδοξος, κατηχητικός, ἀντιαιρετικός, ἀντιοικουμενιστικός, ἀντινεοταξικός καί ψυχωφέλιμος.

Ρατσισμός δέν εἶναι νά σχολιάζει κανείς τό κακό πού συμβαίνει, ἀλλά ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ἀπό κάποιους εἰς βάρος τοῦ καλοῦ, ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΑΙ Ἤ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΩΣ ΟΡΘΟΝ!

Ετικέτες


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ! Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙΟΜΕΝΗΣ ΒΑΤΟΥ.
" Ἕως τοῦ θανάτου ἀγώνισαι περί τῆς ἀληθείας, καί Κύριος ὁ Θεός πολεμήσει ὑπέρ σου " (Σ. Σειράχ 4, 28)

TRANSLATOR

Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2021

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ!

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ 

ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ 

ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ!

 

Αποτέλεσμα εικόνας για υποχρεωτικό εμβόλιο 

 
Γυμναστήρια, καφέ, club, ταξίδια, εστιατόρια μόνο για εμβολιασθέντες

Kαι να που οι κανόνες και στο Ισραήλ αρχίζουν να σκληραίνουν για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί. Κι αυτό γιατί πλέον οι Ισραηλινοί που αρχικά είχαν σπεύσει πρόθυμα να εμβολιασθούν τώρα πλέον εμφανίζονται διστακτικοί παρά τα ευρήματα ερευνών που θέλουν του εμβολιασθέντες να έχουν πολύ λιγότερο ιικό φορτίο και σε μεγάλο ποσοστό να μην μεταδίδουν τον ιό.

Από τον Βασίλη Μπόνιο

Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες, το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ επιχειρεί να παρακινήσει το κόσμο να εμβολιασθεί με σχέδιο ανοίγματος δραστηριοτήτων αναψυχής σχεδόν μόνο για όσους έχουν εμβολιασθεί. Στους άλλους θα κάνει τη ζωή δύσκολη. Δείτε πως περιγράφουν το σχέδιο οι The Times of Israel>

Το Channel 12 News ανέφερε την Τετάρτη ότι αξιωματούχοι θέλουν να περιορίσουν την πρόσβαση σε γυμναστήρια, ξενοδοχεία, εστιατόρια και πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις για όσους αρνούνται να εμβολιαστούν, ενώ οι εμβολιασμένοι θα μπορούν να εισέλθουν ελεύθερα.

Δεδομένου ότι είναι νομικά προβληματικό να απαγορευτεί εντελώς η είσοδος σε όσους δεν θέλουν να εμβολιασθούν θα υπάρχει διαθέσιμη εναλλακτική μόνο σε όσους έχουν νέα αρνητικά αποτελέσματα test COVID-19 των τελευταίων 48 ωρών. Με απλά λόγια θα τους αναγκάζει να πληρώνουν κάθε 48 ώρες εάν επιθυμούν να απολαύσουν αυτές τις δραστηριότητες.

Ωστόσο, οι αξιωματούχοι υγείας ελπίζουν να βρουν τρόπους για να κάνουν τη πρόσβαση στα test όλο και πιο δύσκολη – ενθαρρύνοντας έτσι περισσότερους ανθρώπους να κάνουν το εμβόλιο. Πως θα γίνει αυτό;

Μειώνοντας για παράδειγμα τις δυνατότητες πρόσβασης σε test!

Τις τελευταίες τρεις ημέρες, μόνο περίπου 65.000 Ισραηλινοί την ημέρα έχουν εμβολιαστεί με τη πρώτη δόση του εμβολίου παρόλο που οι εμβολιασμοί είναι τώρα διαθέσιμοι σε όλους τους Ισραηλινούς ηλικίας 16 ετών και άνω.

Ανώνυμοι ανώτεροι αξιωματούχοι του υπουργείου Υγείας είπαν στο δίκτυο ότι εργάζονταν για τη διαμόρφωση ενός ακριβούς καταλόγου δραστηριοτήτων που θα ήταν δύσκολο να έχουν πρόσβαση οι μη εμβολιασθέντες. Ένας αξιωματούχος είπε στο δίκτυο, «Εάν απαιτείται να πληρώνουν μερικές δεκάδες σέκελ [για COVID test] κάθε δύο ημέρες για να μπορούν να εισέλθουν στο χώρο εργασίας, το γυμναστήριο ή το εστιατόριό τους, θα τους ενθαρρύνει να εμβολιαστούν».

Η Ισραηλινή Εταιρεία Κατασκευαστών ζήτησε από κυβερνητικούς αξιωματούχους να είναι σε θέση να θέσουν εργαζόμενους που αρνούνται τον εμβολιασμό σε άδεια άνευ αποδοχών, ανέφερε επίσης το Channel 12. Λέγεται ότι η ένωση ζητά άδεια να απαιτήσει από μη εμβολιασμένους εργαζόμενους να παρουσιάζουν αρνητικό τεστ κοροναϊού κάθε 72 ώρες.

Εν τω μεταξύ, η πόλη Ra’anana είπε στους δημοτικούς υπαλλήλους ότι εάν επιλέξουν να μην εμβολιαστούν, θα πρέπει να έρθουν να εργαστούν με πλήρη προστατευτική στολή, από την επόμενη εβδομάδα. Δεν είναι σαφές εάν η πόλη έχει την εξουσία να επιβάλλει τέτοια ενδυμασία. Ο δήμαρχος Haim Broide είπε στο κανάλι 13 ότι η πόλη θα αποτρέψει την επαφή των μη εμβολιασμένων εργαζομένων με τους εμβολιασμένους.

Νωρίτερα την Τετάρτη, ο υπουργός Υγείας Γιούλι Έντελσταϊν δήλωσε ότι σκέφτεται να προτείνει νομοθεσία που θα επιτρέπει στους εργοδότες να εμποδίζουν τους εργαζόμενους που δεν έχουν εμβολιαστεί κατά του κοροναϊού να εισέλθουν στην εργασία, και προειδοποίησε ότι ο κανόνας θα ισχύει και για εκείνους του εκπαιδευτικού συστήματος.

Ο Έντελσταϊν δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου για το ξέσπασμα του ιού ότι οι εργαζόμενοι στην εκπαίδευση που αρνούνται το εμβόλιο μπορεί να πρέπει να πληρώνουν για να κάνουν test κάθε 48 ώρες εάν θέλουν να συνεχίσουν να διδάσκουν.

Τα σχόλιά του ήρθαν καθώς η εθνική εκστρατεία εμβολιασμού  έχει επιβραδυνθεί, με περίπου 130.000 λήψεις να χορηγούνται την Τρίτη, σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Υγείας – πολύ κάτω από την ικανότητα της χώρας, που επιτεύχθηκε τις προηγούμενες εβδομάδες η οποία ήταν πάνω από 200.000 ενέσεις την ημέρα.

Προτρέποντας τον πληθυσμό να συμμετάσχει στο πρόγραμμα μαζικού εμβολιασμού, ο Edelstein είπε ότι σύντομα θα εισαχθούν τα λεγόμενα πράσινα διαβατήρια – ένα έγγραφο που θα επιτρέπει στους εμβολιασμένους ανθρώπους να παρακολουθούν συγκεκριμένους δημόσιους χώρους και εκδηλώσεις και ενδεχομένως να ταξιδεύουν στο εξωτερικό χωρίς καραντίνα.

Ενώ ορισμένες βασικές υπηρεσίες πρέπει πάντα να παραμένουν ανοιχτές σε ολόκληρο τον πληθυσμό, είπε, υπάρχουν χώροι που θα διατίθενται μόνο σε όσους έχουν εμβολιαστεί ή έχουν αναρρώσει από το COVID-19.

Η πρόθεση είναι να αποτραπούν οι περιοχές αυτές να γίνουν κέντρα μόλυνσης «Συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να απολαύσει ξενοδοχεία, γυμναστήρια και κάποιες πολιτιστικές εκδηλώσεις για να πάει και να εμβολιαστεί», δήλωσε ο Edelstein, αναφερόμενος σε ένα σχέδιο εξόδου κλεισίματος του Υπουργείου Υγείας που παρουσιάστηκε στους υπουργούς την προηγούμενη ημέρα, το οποίο έθεσε στις 23 Φεβρουαρίου ως ημερομηνία που θα ανοίξουν αυτές οι δραστηριότητες για τους εμβολιασμένους.

Ο Edelstein συζήτησε επίσης και για την πλησιέστερη ετήσια γιορτή Purim, η οποία συνήθως περιλαμβάνει παρελάσεις, πάρτι και άλλες δημόσιες και ιδιωτικές γιορτές και κοινωνικές συγκεντρώσεις.

Ωστόσο, δεν έχει ληφθεί ακόμη τελική απόφαση για το Purim, είπε, και οι οδηγίες σχετικά με τους περιορισμούς θα εκδοθούν πιο κοντά στην ημέρα-25 Φεβρουαρίου- λαμβάνοντας υπόψη τα ποσοστά μόλυνσης εκείνη τη στιγμή.


Πηγή:

https://kourdistoportocali.com/news-desk/ektakto-gt-gymnastiria-kafe-club-taxidia-estiatoria-mono-gia-emvoliasthentes/

 
Σᾶς τά γράφαμε ἐδῶ καί καιρό!
Συναφῆ ἄρθρα:

Πιστοποιητικό (βεβαίωση) εμβολιασμού από σήμερα! Πώς να εκδώσετε το πιστοποιητικό!

 

Ἰσραήλ καί "βιβλιάριο ἀσυλίας covid-19" εἰδάλλως τέλος στήν ἐλευθερία μετακινήσεων! 2 Βίντεο-Φωτό 

 

Ισραήλ: Είσοδος σε εμπορικά κέντρα με ταυτότητα και πιστοποιητικό εμβολιασμού! Βίντεο

 

Το Ισραήλ ανοίγει την Κυριακή τα ρεστοράν και τα γυμναστήρια μόνο για εμβολιασμένους με κονκάρδα πράσινη. Γκετοποίηση και μαρκάρισμα των ανεμβολίαστων!

 

Το Ισραήλ ανοίγει τα πανεπιστήμια το Μάρτιο μόνο για εμβολιασμένους φοιτητές!

 

Ἦλθε τό «Ἐθνικό Μητρῶο Ἐμβολιασμῶν»! Καί ἡ ηλεπικοινωνιακή ἀπάτη τοῦ «κρούσματος»!
 

Δέν εἶναι ὑποχρεωτικό τό ἐμβόλιο; Τότε γιατί ἔρχεται ἡ ἠλεκτρονική ταυτότητα covid-19;

 

Δέν εἶναι ὑποχρεωτικό τό ἐμβόλιο; Τότε γιατί προτείνεται ὑποχρεωτικά στίς ἀερομεταφορές καί ζητοῦνται λίστες «ἀρνητῶν» στίς ὑπηρεσίες;

 

Δέν εἶναι ὑποχρεωτικό τό ἐμβόλιο; Τότε γιατί ἀνακοινώθηκε τό ψηφιακό πιστοποιητικό ἐμβολιασμοῦ ἀπό τόν Ὑπουργό Τουρισμοῦ;

 

 

Τό τσιπάκι τῆς Νέας Ἐποχῆς καί τό χάραγμα τοῦ Ἀντιχρίστου! (2 σημαντικά βίντεο)

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!
Κάντε κλικ στην εικόνα και μάθετε πώς να μείνετε με τον Χριστό!

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το μάθετε!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να ανακαλύψετε πώς γίνεται!

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
Κάντε κλικ στην εικόνα για να διαβάσετε!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το ανακαλύψετε!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να καθρεφτισθείτε!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!
Κάντε κλικ στην εικόνα. Αφορά ιδιαιτέρως τις γυναίκες!

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.
Κάντε κλικ για να διαβάσετε.

.

.

.

.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟ ΖΩΗ:

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟ ΖΩΗ:

.

.

.

.
.

.

.
.

.

.
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
"Μή μεταίρειν ὅρια ἅ οἱ Πατέρες ἔθεντο"

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!
(Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς)

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)