Σελίδες

TRANSLATOR

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

Οι επιστήμονες προειδοποιούν ότι η covid19 μειώνει τη γονιμότητα: Η συγκέντρωση σπέρματος μειώθηκε κατά 516%, η κινητικότητα κατά 209% και η κυτταρική μορφή τροποποιήθηκε κατά 400%!

Οι επιστήμονες προειδοποιούν 

ότι η covid19 μειώνει τη γονιμότητα: 

Η συγκέντρωση σπέρματος 

μειώθηκε κατά 516%, 

η κινητικότητα κατά 209% 

και η κυτταρική μορφή τροποποιήθηκε κατά 400%!


 Πῶς νά μήν ἐνισχύονται ἔτι περισσότερο
τά σενάρια γιά τεχνητό ἐργαστηριακό ἱό
ὡς βιολογικό ὅπλο 
γιά τήν ὑλοποίηση
τῆς νεοταξικῆς ἀτζέντας· 
"μείωση τοῦ παγκόσμιου πληθυσμοῦ" 
καί μέ τήν ἀγονιμότητα!

Υπάρχουν αυξανόμενες ενδείξεις σε ασθενείς με βλάβη των όρχεων και χαμηλότερο αριθμό σπερματοζωαρίων και κινητικότητα, με αρχικές μελέτες που αποκαλύπτουν την παρουσία του ιού σε δείγματα σπέρματος.


Νέα μελέτη σημειώνει ότι η συγκέντρωση σπέρματος μειώθηκε κατά 516 τοις εκατό, η κινητικότητα κατά 209 τοις εκατό και το σχήμα των σπερματοζωαρίων άλλαξε κατά 400 τοις εκατό.


Πηγή: summit.news

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

Aπό τον Steve Watson


Ακριβώς όταν νομίζατε ότι το μέλλον δεν θα μπορούσε να πάρει πολύ περισσότερη δυστοπία, οι επιστήμονες έχουν εκδώσει πιο αυστηρές προειδοποιήσεις ότι το COVID-19 μειώνει τη γονιμότητα στους άνδρες και θα μπορούσε να συμβάλει στον αποπληθυσμό του πλανήτη .

Οι επιστήμονες λένε ότι υπάρχουν αυξανόμενες ενδείξεις σε ασθενείς με βλάβη των όρχεων και χαμηλότερο αριθμό σπερματοζωαρίων και κινητικότητα, με αρχικές μελέτες που αποκαλύπτουν την παρουσία του ιού σε δείγματα σπέρματος.

Ερευνητές στο Πανεπιστήμιο Justus-Liebig στη Γερμανία. Μαζί με επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Allameh Tabataba'i στο Ιράν έχουν αναφερθεί σημαντικοί δείκτες φλεγμονής σε δείγματα όρχεων ιστών από 84 ασθενείς Covid-19.

Ανακάλυψαν ότι η φλεγμονή και το κυτταρικό στρες ήταν δύο φορές πιο σοβαρή στη θετική ομάδα του Covid-19 από μια ομάδα ελέγχου.

Οι ερευνητές σημείωσαν επίσης ότι το σπέρμα ήταν τρεις φορές πιο αργό σε ασθενείς με COVID και γενικά ο αριθμός των σπερματοζωαρίων ήταν πολύ χαμηλότερος.

Η μελέτη διαπίστωσε ότι η συγκέντρωση σπέρματος μειώθηκε κατά 516 τοις εκατό, η κινητικότητα κατά 209 τοις εκατό και το σχήμα των σπερματοζωαρίων άλλαξε κατά 400 τοις εκατό.

Οι ερευνητές σημείωσαν επίσης ότι αυτό αντιπροσωπεύει την ολιγοασθενοτορατοζωοσπερμία, μια από τις πιο κοινές αιτίες υπογονιμότητας στους άνδρες.

«Αυτά τα αποτελέσματα στα σπερματοζωάρια συνδέονται με χαμηλότερη ποιότητα σπέρματος και μειωμένο δυναμικό γονιμότητας», σημείωσε ο επικεφαλής ερευνητής Behzad Hajizadeh Maleki.

«Αν και αυτά τα αποτελέσματα τείνουν να βελτιώνονται με την πάροδο του χρόνου, παρέμειναν σημαντικά και ασυνήθιστα υψηλότερα στους ασθενείς Covid-19, και το μέγεθος αυτών των αλλαγών σχετίζεται επίσης με τη σοβαρότητα της νόσου», προειδοποίησε περαιτέρω ο Maleki.

Επιπλέον, ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Επιστήμης και Τεχνολογίας της Huazhong στο Γουχάν (ναι, ότι το Γουχάν) έχουν εκδώσει έκκληση για μακροχρόνια μελέτη σχετικά με τις επιπτώσεις του ιού στην ανδρική γονιμότητα.

«Προτείνουμε ότι υπάρχει επείγουσα ανάγκη παρακολούθησης των ανδρών Covid-19 ασθενών κατά τη διάρκεια της ανάρρωσής τους», σημείωσε ο μικροβιολόγος Yu Tian και ο βιολόγος αναπαραγωγής Li-quan Zhou .

Προηγούμενες μελέτες έχουν δείξει συσχέτιση μεταξύ του ιού και της μειωμένης γονιμότητας.

Πέρυσι μια  μελέτη του Πανεπιστημίου του Μαϊάμι  διαπίστωσε ότι το COVID-19 μπορεί να εισβάλει  στους ιστούς στους όρχεις  και να βλάψει τη λειτουργία του σπέρματος.

Τον Ιανουάριο μια ανασκόπηση μελετών που  δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Open Biology  προειδοποίησε ότι το COVID ενέχει «παγκόσμια απειλή για το ανδρικό δυναμικό γονιμότητας».

Ισπανοί επιστήμονες ανέφεραν επίσης  ανησυχητικά σημάδια του ιού που προσβάλλει αρσενικά αναπαραγωγικά όργανα.

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τον  καθηγητή Dan Aderka  του Ιατρικού Κέντρου Sheba στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ, ανέφερε ότι ο  ιός  υπήρχε σε 13 τοις εκατό   δειγμάτων σπέρματος που ελήφθησαν από ασθενείς που υποβλήθηκαν σε έλεγχο COVID-19. Βρήκε επίσης 50% μείωση του όγκου, της συγκέντρωσης και της κινητικότητας του σπέρματος σε ασθενείς με μέτρια συμπτώματα 30 ημέρες μετά τη διάγνωση.

Μια άλλη μελέτη που πραγματοποιήθηκε πέρυσι  από ερευνητές στο Shangqiu της Κίνας  ανακάλυψε την παρουσία του ιού στο σπέρμα, προκαλώντας ανησυχίες ότι θα μπορούσε να μεταδοθεί σεξουαλικά.

Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι COVID-19 Ερευνητές: «Για την προστασία της γονιμότητας, ορισμένοι άνδρες μπορεί να θέλουν να σκεφτούν να παγώσουν το σπέρμα τους πριν από τον εμβολιασμό» .

Η νέα τεχνολογία mRNA θα μπορούσε να προκαλέσει την επίθεση ανοσοκυττάρων σε κύτταρα πλακούντα, προκαλώντας γυναικεία υπογονιμότητα, αποβολή ή γενετικές ανωμαλίες .

Ex-Pfizer Chief Science Officer: Το εμβόλιο COVID-19 μπορεί να κάνει τις γυναίκες στείρες .

Ο κατάλογος μελετών που συνδέουν τον ιό με πιθανή στειρότητα είναι ατελείωτος.

Τα παγκόσμια ποσοστά γονιμότητας είχαν ήδη μειωθεί πριν το COVID με  ρυθμό «πτώσης σιαγόνων» , με μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο The  Lancet να  επισημαίνει ότι το παγκόσμιο ποσοστό γονιμότητας σχεδόν μειώθηκε κατά το ήμισυ σε 2,4 το 2017 και οι προβλέψεις δείχνουν ότι θα πέσει κάτω από το 1,7 έως το 2100.

Άλλες μελέτες  έχουν επισημάνει ότι «Ο συνολικός αριθμός σπερματοζωαρίων στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία μειώθηκε κατά 60% στα 38 χρόνια μεταξύ 1973 και 2011» και πιο πρόσφατη έρευνα δείχνει ότι η τάση συνεχίζεται.

Επιπλέον, προβλέπεται ότι η πτώση του COVID θα οδηγήσει σε  τεράστια μείωση του ποσοστού γεννήσεων,  καθώς οι άνθρωποι απλά επιλέγουν να μην φέρουν παιδιά στον κόσμο αυτή τη στιγμή.

 

 

Πηγή: 

 https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/02/covid19-516-209-400.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)