TRANSLATOR

Σελίδες

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

Καθηγητής Επιδημιολόγος Martin Zizi: τα εμβόλια mRNA είναι πειραματική γονιδιακή θεραπεία που ίσως προκαλέσει αυτοάνοσα νοσήματα! Βίντεο

Καθηγητής Επιδημιολόγος Martin Zizi: τα εμβόλια mRNA είναι 

πειραματική γονιδιακή θεραπεία 

που ίσως προκαλέσει 

αυτοάνοσα νοσήματα!

Βίντεο

 

O τ. Διευθυντής Επιδημιολογίας και Βιοστατιστικής του Υπ.Άμυνας, τ. Καθηγητής Νευροφυσιολογίας Πανεπιστημίου VUB Bρυξελλών και τ. Βιοεπιθεωρητής ΟΗΕ ο Βέλγος Martin Zizi σε συνέντευξή του στα μέσα Δεκέμβρη:

Aντιθέσαμε την συλλογική ανοσία και την εμβολιακή ανοσία. όμως αυτό είναι το ίδιο πράγμα.Ένα εμβόλιο δεν δημιουργεί παρά εμβολιακή ανοσία. (σσ. Ψευδοδίλλημα λοιπόν συλλογική ανοσία ή ανοσία μέσω εμβολίων) 

Επομένως αντιθέσαμε τα 2 λέγοντας για μια ακόμη φορά αυτό είναι το μάυρο το άλλο είναι το λευκό. Θα είμαι απολίτιστος. Αυτό είναι μια μαλακία.Αυτή είναι η μόνη απολίτιστη λέξη που χρησιμοποιώ σήμερα γιατί αυτό είναι το ίδιο πράγμα. Κοιτάξτε όλες τις επιστημονικές και μη επιστημονικές δημοσιεύσεις, τους φακέλους της ιατρικής Tι σας λένε για το αντιγριπικό εμβόλιο. Αυτό είναι για να φτάσουμε σ΄ένα επίπεδο ανοσίας της αγέλης.Το ίδιο με το εμβόλιο papova, το Gardasil για τον καρκίνο του προστάτη. Αν εμβολιάσουμε τώρα πολλούς νέους άνδρες και γυναίκες θα τραβήξουμε το χαλί κάτω από τα πόδια από αυτόν το καρκίνο.. επομένως αυτό είναι η δημιουργία συλλογικής ανοσίας.

Ξέρουμε ότι αυτή η οικογένεια ιών είναι πολύ ανοσογενής. Αυτό τι θέλει να πει με απλά λόγια για τον πληθυσμό; Σημαίνει ότι μεταλλάσσεται πολύ δυνατά θα διαφύγει από το εμβόλιό του. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα χρειαστούν 3 μήνες αλλά μπορεί να διαφεύγει κι 1 και 2 χρόνια από το εμβόλιο. Αλλά θα γίνει λίγο όπως με τη γρίπη. Θα οφείλουμε να έχουμε εμβόλια επαναλαμβανόμενα. Επομένως η βιομηχανία μας εμβολίων το ξέρει αυτό δεν είναι ηλίθιοι. Θα πουν ότι πρέπει να έχουμε μια καλύτερη ανοσολογική απάντηση. Και πως θα τη δημιουργήσουμε; Κάνοντας νέους τύπους εμβολίων από γονιδιακή θεραπεία για να μπορέσετε να το ελέγξετε αυτό: τα εμβόλια που είναι σε φάση δοκιμών (σσ.τότε) δεν χρησιμοποιούν τα κανονικά εμβόλια όπου παίρνουμε έναν ανενεργό ιό ένα ιογενές τμηματάκι ή τον ιό . Εμβολιάζουμε και δημιουργούμε ένα εμβόλιο.Αυτή είναι η κλασική μέθοδος.Εδώ θα χρησιμοποιήσουμε ένα αδενοϊκό φορέα.Αυτοί οι αδενοϊκοί φορείς κάτι που στην πραγματικότητα χρησιμοποιείται στις γονιδιακές θεραπείες…

Γιατί; γιατί χάρη στους φορείς θα ελέγξουμε και θα κάνουμε μια καλύτερη ανοσολογική απάντηση.Aυτό θα λειτουργήσει αλλά θα είναι πολύ δυνατό. Επομένως η ανοσία που θα δημιουργηθεί από αυτούς τους τύπους εμβολίων ίσως να είναι τέλεια κι εγώ το εύχομαι γιατί υπάρχουν καλές εταιρίες που δοκιμάζουν να το κάνουν αλλά μπορεί να προκαλέσουμε αυτοάνοσα νοσήματα.Γι αυτό το λόγο πρέπει να δοκιμαστούν αληθινά γιατί αυτή είναι μια νέα προσέγγιση στην εμβολιολογία..(σσ. κι όμως καταγγελίες από ετην επιστημονική κοινότητα λένε ότι ότι η 3η φάση κλινικών δοκιμών γίνεται τώρα με εμβολιασμό υπερήλικων) που ως επιστήμονας δεν μπορώ παρά να χειροκροτήσω γιατί είναι μια καλή προσέγγιση αλλά ως επιστήμονας και γιατρός πρέπει να είμαι προσεκτικός γιατί παραμένει μια πειραματική θεραπεία κι επομένως πρέπει να την τεστάρουμε εις βάθος.( σσ. κι όμως ακολουθήθηκαν υπερσυνοπτικές διαδικασίες και πιέζουν έναν κόσμο που δεν έχει πρόσβαση σε αυτές τις επιστημονικές πληροφορίες -λόγω και των ποικίλων μηχανισμών λογοκρισίας- σε άρον άρον εμβολιασμό παραβιάζοντας Κώδικα Νυρεμβέργης που απαιτεί συναίνεση μετά από σωστή ενημέρωση)…. Αλλά οι Formula 1 που πάνε πολύ γρήγορα μπορεί να συντριβούν στα προστατευτικά κι αυτό πρέπει ν΄αποφευχθεί…Επομένως το να προωθείς ένα εμβόλιο σ΄ορίζοντα 6 μηνών γωρίζοντας ότι είναι γονιδιακές θεραπείες είναι κάπως ελαφρύ για μια ακόμη φορά.

Πρέπει να υπολογίσουμε τα αληθινά στατιστικά. Πρέπει να καλμάρουμε τον πληθυσμό.Πώς; Aποδεικνύοντας με το Α + Β με αληθινή επιδημιολογική πρακτική ότι ο ιός δεν είναι θανατηφόρος.Αν σας έλεγα ότι ο ιός σκοτώνει 0,2% άτομα όσα κι η γρίπη έχουμε ανάγκη να κάνουμε όλα αυτά; Θα μου πείτε ”α όχι”.Αλλά γιατί τ΄άτομα πεθαίνουν;Πρέπει η πρώτη γραμμή της ιατρικής να λειτουργήσει. Πρέπει να θεραπεύσουμε με αμανταδίνες, με αντιβιοτικά.Πρέπει να ξαναδώσουμε εμπιστοσύνη στους γιατρούς της α’ γραμμής και στα γηροκομεία.Όταν ανακτηθεί η εμπιστοσύνη τότε θ΄απο-στραγγαλιστούν τα νοσοκομεία κι όταν απο-στραγγαλιστούν τα νοσοκομεία θα έχουμε το χρόνο να περιμένουμε το εμβόλιο γιατί θα δούμε ότι η κρίση είναι διαχειρίσιμη. Πρέπει να διαχειριστούμε μια κρίση και να τη διαχειριστούμε με συγκεκριμένες φάσεις..

 


 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=106&v=_p6jHQOj0MI&feature=emb_title

 

Πηγή:

https://dimpenews.com/2021/02/06/%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%B3%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%BF%CF%82-martin-zizi-%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CF%8C%CE%BB%CE%B9/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)