TRANSLATOR

Σελίδες

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

ΗΧΗΤΙΚΟ! ΙΕΡΕΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΡΑΓΓΕΛΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ: «ΑΝΤΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ! ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ! ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΚΑΤΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ»!

ΗΧΗΤΙΚΟ! 

ΙΕΡΕΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΡΑΓΓΕΛΙΟ 

ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ: 

«ΑΝΤΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ 

ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, 

ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑΚΙΑ 

ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ! 

ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ 

ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ 

ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ

 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ! 

ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΚΑΤΑΦΟΡΑ 

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ 

ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ»!


 

Φλογερός ιερέας παίρνει φραγγέλιο και "μαστιγώνει" την κυβέρνηση Μητσοτάκη σε όλους τους τομείς. Για το ότι τα έχει κάνει πλακάκια με την Τουρκία του Ερντογάν στρώνοντάς του το χαλί, αλλά και για την αντιδημοκρατική-αντισυνταγματική της συμπεριφορά απέναντι στους πολίτες. Μάλιστα λέει με νόημα ότι δεν μένει παρά να βγάλει τα τανκς στους δρόμους και να αιματοκυλήσει τη χώρα με εμφύλιο!


Πρόκειται για τον πατέρα Ιωάννη Γκλιόγκο και τη συνέντευξη που έδωσε προ ημερών στον Γεράσιμο Βραχιολίδη και την εκπομπή του ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΉΣ στο grriscovery. Ακούστε το ηχητικό εδώ από το λεπτό 44.00''ως το 57.53''

Τα κυριότερα σημεία των όσων είπε:

Πώς μπορεί μια κυβέρνηση να αποφασίζει αντισυνταγματικά; Και οι εισαγγελείς δεν πρέπει να εφαρμόζουν, να τηρούν το σύνταγμα; Οι πολίτες πρέπει να εφαρμόσουν το άρθρο 120 του συντάγματος για να προστατέψουν την Πατρίδα τους και το Σύνταγμα το οποίο καταπατείται. Δεν έχουν ευθύνη και οι πολίτες;
Πού το πάνε; Θέλουν να δημιουργήσουν εμφύλιο στην Ελλάδα; Αυτό προσπαθούν πολιτικοί και στρατιωτικοί; Αντί να υπερασπιστούν τη χώρα; Εδώ μας πάνε για αιματοκύλισμα. Κάποια στιγμή ο λαός θα ξεσηκωθεί. Και τι επιδιώκουν, να χυθεί αίμα; Για να τα βρει πιο εύκολα η Τουρκία και να μπουκάρει μέσα;
• Για τις διερευνητικές επαφές με την Τουρκία: Δεν είναι προς την υπεράσπιση της πατρίδας μας. Αυτό που φοβάμαι είναι ότι είναι ήδη συμφωνημένο να χωριστεί το Αιγαίο στα δύο. Και για να μην ξεσηκωθεί ο λαός έχουμε όλα αυτά τα lockdown και την αντισυνταγματική συμπεριφορά, ακόμη και από τη Δικαιοσύνη. Άλλωστε, ο Κοσμάς ο Αιτωλός το είπε ότι οι Τούρκοι θα μπουν μέχρι τα εξαμίλια χωρίς να πέσει ντουφεκιά.
• Η Τουρκία κουβαλάει στρατό και υποβρύχια στην Αλβανία, στην πλάτη του ελληνικού στρατού! Η ελληνική κυβέρνηση τι έκανε για να προστατέψει τη χώρα; Εγώ δεν άκουσα κιχ! Το να με συλλαμβάνουν εμένα γιατί έβγαλα ένα κιχ, δεν σώζεται με αυτό που θα κάνει ο οποιοσδήποτε εισαγγελέας ή πολιτικός. Εγώ θα ήθελα να ακούσω το κιχ από τους πολιτικούς για όσα συμβαίνουν στα εθνικά μας θέματα. Και όχι να τα κάνουμε πλακάκια με τους Τούρκους επειδή έτσι θέλει η Γερμανία.
• Αυτά τα χαρακτηρίζω μειοδοτικά . Και η χώρα θα ακρωτηριαστεί 100%.
• Από τους Έλληνες προσπαθούν να αφαιρέσουν την πίστη, να τους βγάλουν από τις Εκκλησίες, να τον ρίξουν στην αποστασία ώστε ο Θεός να εγκαταλείψει αυτό τον λαό. Είναι ένας τρόπος για να διαλύσουν την Ελλάδα.


Πηγή:

indobserver.gr

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/03/blog-post_577.html

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)